Lees het laatste
Sprookjesnieuws!

Weet jij al wat het laatste Sprookjesnieuws is?

Jullie willen uiteraard goed op de hoogte blijven van de nieuwste Sprookjeszaken. Op deze pagina komt al het nieuws te staan zodat jullie nooit meer iets hoeven te missen. Natuurlijk hebben wij ook een nieuwsbrief waar je je voor kunt inschrijven. Hebben jullie dat nog niet gedaan? Vul dan je gegevens in bij Wanda de Waterelf verderop op deze pagina en mis nooit meer een nieuwtje. Bekijk snel wat er gebeurt op de Sprookjescamping, dé Kindercamping van Nederland! 

16 februari 2017

KampeerTV op de Sprookjescamping!

Op een prachtige en zonnige zomerdag in 2016 is het team van KampeerTV een dag op de Sprookjescamping geweest om te filmen voor KampeerTV. Een kampeerdag uit het leven van familie De Hart. Een gezellig gezin dat verblijft op de Sprookjescamping in een gehuurde Dethleffs toercaravan. Voor de kinderen was het spannend camera’s, veel mensen en alle ogen die op hen gericht waren, maar wat deden ze het geweldig! Zijn jullie ook zo nieuwsgierig naar de aflevering? Kijk dan op 19 februari 2017 om 17.30 uur naar RTL4!

11 februari 2017

Winnaar Kids Vakantie Aanbieder 2017 Awards in de categorie: kamperen!

De meest kindvriendelijke reisorganisaties van Nederland zijn op woensdag 11 januari, de eerste publieksdag van de Vakantiebeurs, onderscheiden met de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards 2017. Bij de uitreiking van de awards in vijftien categorieën is de Sprookjescamping gekozen tot winnaar in de categorie: Kamperen! Ruim achtduizend kids en ouders brachten in de afgelopen weken hun stem uit, door het invullen van de Kids Enquête op Kidsvakantiegids.nl. De verkiezing is een initiatief van Kids Vakantiegids en wordt jaarlijks georganiseerd in samenwerking met de Vakantiebeurs. 

7 december 2016

Sprookjescamping ANWB Top camping 2017!

De Sprookjescamping is BumpieBeretrots, want dé kindercamping van Nederland is ANWB Top camping 2017. De camping waar kinderdromen werkelijkheid worden en Sprookjes echt zijn! Verblijven op de Sprookjescamping kan op één van de ruime kampeerplaatsen of in een geweldige accommodatie. Vermaak is er iedere dag tijdens het kampeerseizoen en niet zomaar wat activiteiten, maar zelfs echte theatershows! Ontmoet al je favoriete Sprookjesfiguren op deze ANWB Top kindercamping 2017 met de speciale kinderfaciliteiten. Boek snel jullie favoriete plekje! 

30 november 2016

Wij zijn genomineerd voor de Kids Vakantieaanbieder van het jaar!

De Sprookjescamping is genomineerd voor de Kids Vakantieaanbieder van het jaar award 2017! Er zijn ruim negentig bedrijven die zich hebben ingeschreven en in elke categorie zijn er door de vakjury drie nominaties toegekend. De Sprookjescamping is niet in 1, maar zelfs in 2 categorieën genomineerd! Namelijk Glamping en Kamperen. Wat zijn wij ontzettend trots. Nu is het aan jullie om te zorgen dat wij er met deze awards vandoor gaan, jullie kunnen namelijk stemmen tot 5 januari 2017 middels de Kids Enquête op de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards-website. En op woensdag 11 januari 2017 krijgen wij te horen of wij 1 van die geweldige awards hebben gewonnen. Helpen jullie ons winnen? Stem dan snel en maak kans op prijzen, natuurlijk mogen jullie op beide categorieën stemmen.  Stem nu op Kamperen!                            Stem nu op Glamping!

18 augustus 2016

Overdekt spelen in binnenspeeltuin de ‘Kasteeltuin’

Deze winter zal er een grote verbouwing plaats vinden op de Sprookjescamping. Er wordt plaats gemaakt voor een binnenspeeltuin. Heerlijk binnen spelen in de kinderspeeltuin, een hapje eten of even een boodschapje halen in de vernieuwde campingwinkel. In de Kasteeltuin kan dit vanaf 2017 allemaal. Zijn jullie benieuwd hoe het eruit komt te zien? Houd dan deze pagina in de gaten of meld je aan voor de Sprookjesbrief. Droesem heeft er in ieder geval al erg veel zin in!