De Corona maatregelen op een rij

We hebben er met zijn allen naartoe geleefd om weer wat meer vrijheid terug te krijgen. Met de laatste maatregelen vanuit de overheid, zijn we helaas weer genoodzaakt om de maatregelen op de camping wat aan te scherpen. 

 

 

 

Per faciliteit en afdeling wat de maatregelen zijn: 


Zwembaden: 

 • Het binnenbad is geopend in tijdsblokken.
 • Aanmelden voor volwassenen om te zwemmen is verplicht en kan alleen online (via de reserveringspagina).
 • De medewerkers in het zwembad zullen mondkapjes dragen
 • In de herfstvakantie zijn de tijdsblokken in het binnenbad als volgt: 

Binnenbad (maximaal 30 personen excl. kinderen (t/m 12 jaar en medewerkers):

9:00 – 10:30 uur, 11:00 – 12:30 uur, 13:00 – 14:30 uur, 15:00 – 16:30 uur, 17:00 – 18:30 uur. 

 

 

Animatie & theater: 

Animatie zal plaatsvinden in de Sprokkelplaats, evenals in de buitenlucht. Als het regent, zal bekeken worden of het programma naar binnen kan worden verplaatst. 

Bij de Magische elfjes activiteiten zijn per gezin één volwassene toegestaan. U kunt zich opgeven voor de ochtend activiteit OF voor de middagactiviteit. Het maximum aantal tijdens deze activiteiten is 30 personen (incl. kinderen)

 

Bij de ochtend activiteit voor de Ondeugende Beren en Stoere Draken is het in de ochtend mogelijk dat er één ouder mee gaat naar de activiteit. Het maximum aantal personen blijft 30 (incl. kinderen). Bij de middag activiteit zijn GEEN ouders toegestaan, zodoende kunnen er meer kinderen deelnemen aan de activiteit. U kunt zich per dag één keer opgeven voor een activiteit van de Ondeugende Beren en de Stoere Draken. Dus alleen in de ochtend (met één ouder) OF in de middag  (zonder ouders)

 

Buddy activiteiten, hiervoor geldt een minimum
leeftijd van 8 jaar

 

  • Aanmelden kan via de reserveringspagina
  • Voor buitenactiviteiten geldt een maximum van 4 personen.  
  • In de avond zullen twee theatervoorstellingen worden gehouden. De eerste om 16.30 uur mogen maximaal 30 personen zich aanmelden. De tweede theatervoorstelling is alleen voor kinderen. Hiervoor dient u de kinderen ook in te schrijven.
  • De medewerkers van de animatie zullen mondkapjes dragen.

Voor het theater van 18.00 uur geldt: 

Wij verzoeken u om de kinderen af te zetten bij de Sprokkelplaats. Gelieve hier niet te wachten. Blijft u toch wachten, dan graag één persoon per gezin en houdt rekening met de 1,5 meter afstand regel. Er staat te allen tijde een recreatiemedewerker bij de deur, hierdoor kunnen de kinderen niet zomaar naar buiten lopen.


Voor de ingang van de Sprokkelplaats staat een lijn op de vloer. Volwassenen worden verzocht niet over deze lijn te komen.

 

Bij het ophalen is het mogelijk dat de kinderen op de foto gaan. Hiervoor dient u zelf een eigen fototoestel of telefoon mee te nemen. De foto kan worden gemaakt door één van onze medewerkers.

 

Binnenspeeltuin: 

Door de locatie van de binnenspeeltuin en de looproute richting winkel is het niet mogelijk voor de kinderen om in de binnenspeeltuin te spelen. Wij kunnen hier de 1,5 meter helaas niet waarborgen. Daarom zal de binnenspeeltuin gesloten zijn. Onze excuses voor dit ongemak. Voor het spelen en vermaak verwijzen wij u graag naar de vele buitenspeeltuintjes en het animatieprogramma.

 

Bumpieshop: 

De Bumpieshop is dagelijks geopend van 08.00 tot 18.00 uur. Op maandag en vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur. U kunt deze bereiken via de hoofddeur van de Eeterij. U bent verplicht met een mandje te winkelen die bij de ingang van de Bumpieshop staan. Het maximum aantal personen in de winkel is 10 gasten. Graag zoveel mogelijk met 1 gezinslid naar binnen. Wij houden hierbij de noodverordening aan van Veiligheidsregio Ijsselland.  

De medewerkers in de winkel zullen mondkapjes dragen. 

 

Horeca: 

Bij de Eeterij kunt u maaltijden bestellen en ophalen. Dit is de Snackkaart waaruit u een keuze kunt maken. Bestellen kan door middel van Whatsapp via telefoonnummer: 06-27253658.

Bestellingen van ijsjes en snacks kunnen door maximaal 4 personen per keer worden gehaald of besteld in de Eeterij.

De Kasteelkeuken is gesloten vanaf woensdag 14 oktober 22.00 uur.

 

Openingstijden Eeterij (alleen afhaal):

Zondag 12.00 - 19.30
Maandag 12.00 - 20.00
Dinsdag 12.00 - 19.30
Woensdag 12.00 - 19.30
Donderdag 12.00 - 19.30
Vrijdag  12.00 - 20.00
Zaterdag 12.00 - 19.30

 

Sanitair gebouwen: 

We hebben op dit moment de sanitair gebouwen vrij toegankelijk met inachtneming van de noodverordening van de Veiligheidsregio Ijsselland. Alle douches, met uitzondering van sommige kinderdouches. 

Er is voor gekozen om niet met reserveringen te werken. Er zal vaak iemand aanwezig zijn van de facilitaire dienst om de hygiene te waarborgen.

We vragen gasten uit de verhuuraccommodaties vriendelijk niet in de sanitair gebouwen te gaan douchen om de kampeerders de gelegenheid te geven om gebruik te maken van de facilitaire voorzieningen.

Vanwege de beperkte capaciteit vragen wij u vriendelijk om zoveel mogelijk bij de eigen kampeerplek af te wassen en tanden te poetsen.

Wij rekenen erop dat u zoveel mogelijk alleen of met een volwassene en 1 kind naar het gebouw gaat om lange rijen te voorkomen. Het aantal personen is ook maximaal 30. De medewerkers zullen mondkapjes dragen als zij in aanraking komen met u als gast. 

 

De uitgebreide richtlijnen omtrent gebruik van het zwembad en andere bovengenoemde faciliteiten zult u op de camping ontvangen.

 

De richtlijnen vanuit de overheden in acht nemend hebben wij ook de volgende maatregelen moeten nemen:

 • Tijdens het inchecken max. 1 persoon per reservering naar binnen bij de receptie.
 • Als verblijfsgast mag u geen (dag)gasten of logees ontvangen.

 

Wij willen u vriendelijk verzoeken om u tijdens uw verblijf te houden aan de aanbevolen hygiënemaatregelen die door het RIVM zijn voorgeschreven.

Dit zijn de protocollen die wij hanteren: 

Veiligheid- en hygiëne protocol

Protocol medewerkers

Protocol zwembadgebruikers

Protocol animatie

Protocol horeca

Huisregels sanitair gebouwen

 

Samen moeten we het doen!

 

Uiteraard houden wij u op de hoogte bij gewijzigde omstandigheden. Mochten er wijzigingen optreden communiceren wij dit via deze pagina en evt. via mail. 

 

Deze regels zijn aan verandering onderhevig. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend.