De Corona maatregelen op een rij

We hebben er met zijn allen naartoe geleefd om weer wat meer vrijheid terug te krijgen. Met de laatste maatregelen vanuit de overheid, kunnen we u weer een leuke vakantie bieden. Bij de Sprookjescamping zijn de meeste faciliteiten en animatie weer open (met enkele aanpassingen).

 

Hoe ziet een vakantie er op de Sprookjescamping nu uit? 

 

 

Per faciliteit en afdeling wat de maatregelen zijn: 


Zwembaden: 

  • De zwembaden zijn geopend in tijdsblokken.
  • Aanmelden om te zwemmen is verplicht voor volwassenen en kan alleen online (via de reserveringspagina). Kinderen hoeven zich niet aan te melden. 

Per 1 juli zijn de tijdsblokken van het zwembad als volgt: 

Wedstrijdbad (maximaal 60 personen ouder dan 13 jaar + kinderen t/m 12 jaar onbeperkt):

08.00 - 09.30 uur (alleen baantjes zwemmen), 10.00 - 11.30 uur, 12.00 - 13.30 uur, 14.00 - 15.30 uur, 16.00 - 17.30 uur, 18.00 - 20.30 uur

Botterikenfabriek (maximaal 40 personen ouder dan 13 jaar + kinderen t/m 12 jaar onbeperkt):

10.00 - 11.30 uur, 12.00 - 13.30 uur, 14.00 - 15.30 uur, 16.00 - 17.30 uur. 

Binnenbad (maximaal 30 personen ouder dan 13 jaar + kinderen t/m 12 jaar onbeperkt):

9:00 – 10:30 uur, 11:00 – 12:30 uur, 13:00 – 14:30 uur, 15:00 – 16:30 uur, 17:00 – 18:30 uur. 

Voor het zwemmen kunt u ook terecht bij Strandmeer de Oldemeijer

 

Animatie & theater: 

Animatie zal plaatsvinden in de Sprokkelplaats, evenals in de buitenlucht. Als het regent, zal bekeken worden of het programma naar binnen kan worden verplaatst. 

    • Aanmelden om deel te nemen aan de animatie is voor sommige activiteiten verplicht voor volwassenen en kan alleen online (via de reserveringspagina). Het maximaal aantal volwassenen dat bij de activiteit aanwezig mag zijn, is 40 volwassenen en voor het theater 50 volwassenen. 
    • Wij verzoeken u vriendelijk uw kind bij de activiteit te brengen bij ons professionele animatieteam en zelf naar uw accommodatie en kampeerplaats terug te gaan of indien nodig voor het kind, buiten de Sprokkelplaats plaats te nemen.
    • Voor de Magische Elfjes (0 tot 3 jaar) activiteiten en theaters moeten volwassenen zich aanmelden. Hierbij mag 1 volwassene per huishouden aanwezig zijn, denk aan de knutsel en activiteit in de ochtend en middag en tijdens het theater. 

 

Binnenspeeltuin: 

Door de locatie van de binnenspeeltuin en de looproute richting winkel is het vanaf 3 juli helaas niet (meer) mogelijk voor de kinderen om in de binnenspeeltuin te spelen. Wij kunnen hier de 1,5 meter helaas niet waarborgen. Daarom zal de binnenspeeltuin vanaf 3 juli gesloten zijn. Onze excuses voor dit ongemak. Voor het spelen en vermaak verwijzen wij u graag naar de vele buitenspeeltuintjes en het animatieprogramma. Er zullen in de zomer ook andere mogelijkheden worden aangeboden voor de kinderen om te spelen, bijvoorbeeld elke woensdag in de stormbaan. 

 

Bumpieshop: 

De Bumpieshop is in het hoogseizoen dagelijks geopend van 08.00 tot 18.00 uur. Op maandag en vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur. U kunt deze bereiken via de hoofddeur van de Eeterij. U bent verplicht met een mandje te winkelen die bij de ingang van de Bumpieshop staan. Het maximum aantal personen in de winkel is 10 gasten. Graag zoveel mogelijk met 1 gezinslid naar binnen. In de ochtend kunt u de verse broodjes tussen 08.00 en 10.00 uur uitzoeken in de Eeterij en ook daar afrekenen. Indien u andere boodschappen nodig heeft, kunt u de broodjes en andere boodschappen in de winkel afrekenen. 

Wij houden hierbij de noodverordening aan van Veiligheidsregio Ijsselland.  

 

Horeca: 

Bij de Eeterij kunt u maaltijden bestellen en ophalen. Dit is de Snackkaart waaruit u een keuze kunt maken. Bestellen kan door middel van Whatsapp.

Bestellingen van ijsjes en snacks kunnen door maximaal 4 personen per keer worden gehaald of besteld in de Eeterij.

De Kasteelkeuken hanteert een aangepaste menukaart. Het terras zal ook geopend zijn. Hiervoor zullen wij de noodverordening van de Veiligheidsregio Ijsselland volgen. De openingstijden van de Eeterij tijdens het hoogseizoen zijn van 10.00 tot 21.00 uur. Toegankelijk via het terras van de Eeterij. De Kasteelkeuken is toegankelijk via de receptie en de deur naar de Kasteelkeuken en is geopend van 17.00 tot 20.00 uur. U dient voor de Kasteelkeuken te reserveren via de receptie. Voor september zijn de openingstijden voor de Eeterij als volgt: dagelijks van 10.00 tot 20.00 uur. En voor de Kasteelkeuken dagelijks van 17.00 tot 20.00 uur. 

 

Sanitair gebouwen: 

We hebben op dit moment de sanitair gebouwen vrij toegankelijk met inachtneming van de noodverordening van de Veiligheidsregio Ijsselland. Alle douches, met uitzondering van sommige kinderdouches. 

Er is voor gekozen om niet met reserveringen te werken. Er zal vaak iemand aanwezig zijn van de facilitaire dienst om de hygiene te waarborgen.

We vragen gasten uit de verhuuraccommodaties vriendelijk niet in de sanitair gebouwen te gaan douchen om de kampeerders de gelegenheid te geven om gebruik te maken van de facilitaire voorzieningen.

Vanwege de beperkte capaciteit vragen wij u vriendelijk om zoveel mogelijk bij de eigen kampeerplek af te wassen en tanden te poetsen.

Wij rekenen erop dat u zoveel mogelijk alleen of met een volwassene en 1 kind naar het gebouw gaat om lange rijen te voorkomen. 

 

De uitgebreide richtlijnen omtrent gebruik van het zwembad en andere bovengenoemde faciliteiten zult u op de camping ontvangen.

 

De richtlijnen vanuit de overheden in acht nemend hebben wij ook de volgende maatregelen moeten nemen:

  • Tijdens het inchecken max. 1 persoon per reservering naar binnen bij de receptie.
  • Als verblijfsgast mag u geen (dag)gasten of logees ontvangen.

 

Wij willen u vriendelijk verzoeken om u tijdens uw verblijf te houden aan de aanbevolen hygiënemaatregelen die door het RIVM zijn voorgeschreven.

Dit zijn de protocollen die wij hanteren: 

Veiligheid- en hygiëne protocol

Protocol medewerkers

Protocol zwembadgebruikers

Protocol animatie

Protocol horeca

Huisregels sanitair gebouwen

 

Samen moeten we het doen!

 

Uiteraard houden wij u op de hoogte bij gewijzigde omstandigheden. Mochten er wijzigingen optreden communiceren wij dit via e-mail.