Deze winter extra veel activiteiten op de Sprookjesclub

 

Er zijn deze winter superveel activiteiten te vinden op de Sprookjesclub. Omdat de Magische middagen dit jaar helaas niet door kunnen gaan, hebben we online veel geweldige activiteiten klaar staan. Zo kun je elke week een nieuwe knutsel, activiteit of video verwachten. Kom kijken in de knutselkamer en kies een knutsel die je leuk vindt. In de activiteitenkamer vind je magische activiteiten zoals spelletjes met Hannah, proefjes van Buddy en leuke recepten van Kabor. Ook kun je thuis je eigen photoshoot doen. Tati legt je alles uit.

 

Heb je de voorleesverhaaltjes gemist? In de verhalenkamer kun je dit jaar weer nieuwe video’s verwachten. Verschillende sprookjesvrienden zullen weer super spannende verhalen voorlezen. Zo leest Wanda voor uit haar geheime dagboek en leest Tati een verhaal over een toverfee en een prins. Natuurlijk leest ook Hannah een verhaal uit haar avonturenboek en vertelt Lodewijk over één van zijn avonturen deze zomer.

 

Heb je altijd al willen dansen met de sprookjesvrienden? Deze winter kan dat! In deze video’s kun je samen met Droesem en andere sprookjesvrienden dansen op bekende liedjes van Capfun de Sprookjescamping. Doe je ook mee? Houdt de Sprookjesclub goed in de gaten.

 

Voor kerst komt er op de Sprookjesclub een echte kerstspecial. Wat dat inhoudt, houden we nog even geheim, maar het wordt een echt kerstfeest. Want niemand mag toch met kerst alleen zijn?

 

Ben je nieuwschierig geworden? Kijk dan snel op de Sprookjesclub.