Informatie omtrent het coronavirus (COVID-19)

Leuke dingen doen in deze bijzondere periode is heel erg belangrijk. Daarom zorgen we ook in deze tijd voor een vrolijke noot. Daarom hebben wij voor iedereen op dit moment een online animatieprogramma ter beschikking. Dit programma wordt wekelijks met diverse activiteiten, knutsels, theaters en voorleesverhaaltjes aangevuld. Deze activiteiten kunt u vinden op de website van de Sprookjesclub waarvan uw kinderen lid kunnen worden. 

 

Wij sturen momenteel onze gasten persoonlijk bericht (e-mail) over de huidige of veranderende situatie. Dit doen wij per periode/vakantie. Wij verzoeken u dus hierbij even geduld te hebben, indien u nog geen bericht van ons heeft ontvangen.

 

Uiteraard volgen wij de situatie van dag tot dag. Mochten er wijzigingen zijn dan zullen wij u, mits van toepassing, op de hoogte houden per e-mail.

Voorop staat voor ons de veiligheid voor onze gasten en medewerkers. Wij hopen op uw medewerking!

 

De Sprookjescamping houdt het nieuws met betrekking tot het Coronavirus nauwlettend in de gaten. Wij volgen hierin de richtlijnen van het RIVM en de branchevereniging Recron. Wilt u weten welke maatregelen er zijn per faciliteit en afdeling, kijk dan onder we zijn weer begonnen

 

Zo ziet een vakantie er op de Sprookjescamping uit op dit moment:

 

 

 

 

 

Wij willen u vriendelijk verzoeken om u tijdens uw verblijf te houden aan de aanbevolen hygiënemaatregelen die door het RIVM zijn voorgeschreven.

Dit zijn de protocollen die wij hanteren: 

Veiligheid- en hygiëne protocol

Protocol medewerkers

Protocol zwembadgebruikers

Protocol animatie

Protocol horeca

Huisregels sanitair gebouw

 

Samen moeten we het doen!

 

Uiteraard houden wij u op de hoogte bij gewijzigde omstandigheden. Mochten er wijzigingen optreden communiceren wij dit via e-mail. 

Mocht u vragen hebben rondom uw verblijf op de camping, dan kunt u contact opnemen met de receptie op tel. 0523 - 26 13 69.

 

Sprookjescamping