Informatie omtrent het coronavirus

 

 

Voor de herfstvakantie gelden de volgende coronaregels:

 

Animatie
De Sprokkelplaats is open. In de Sprokkelplaats vinden activiteiten plaats zoals het knuffeltheater, knutselen en andere animatieactiviteiten. Voor toegang tot het Knuffeltheater heeft u een coronatoegangsbewijs (QR-code) nodig. Andere animatieactiviteiten die plaatsvinden in de Sprokkelplaats kunt u bezoeken zonder toegangsbewijs.


Horeca
De Kasteelkeuken en de Eeterij zijn open. Voor de Kasteelkeuken en de Eeterij (als u wilt gaan zitten) heeft u een coronatoegangsbewijs (QR-code) nodig. 

 

De openingstijden voor het restaurant zijn    : 17:00 uur - 20:00 uur

De openingstijden voor de Eeterij zijn             : 10:00 uur - 20:00 uur

 

Bezoek

Het is weer toegestaan om bezoekers te ontvangen op de camping. De gasten dienen zich vooraf aan te melden bij de receptie. De faciliteiten zijn niet beschikbaar voor bezoekers.

 

Binnenspeeltuin

De binnenspeeltuin is weer geopend.

 

 

De Sprookjescamping houdt het nieuws met betrekking tot het Coronavirus nauwlettend in de gaten. Wij volgen hierin de richtlijnen van het RIVM en de branchevereniging Recron.

 

 

Wij willen u vriendelijk verzoeken om u tijdens uw verblijf te houden aan de aanbevolen hygiënemaatregelen die door het RIVM zijn voorgeschreven.

 

Samen moeten we het doen!

 

Uiteraard houden wij u op de hoogte bij gewijzigde omstandigheden. Mocht u vragen hebben rondom uw verblijf op de camping, dan kunt u contact opnemen met de receptie op tel. 0523 - 26 13 69.

 

Sprookjescamping