Informatie omtrent het coronavirus

Leuke dingen doen in deze bijzondere periode is heel erg belangrijk. Daarom zorgen we ook in deze tijd voor een vrolijke noot. Daarom hebben wij voor iedereen op dit moment een online animatieprogramma ter beschikking. Dit programma wordt wekelijks met diverse activiteiten, knutsels, theaters en voorleesverhaaltjes aangevuld. Deze activiteiten kunt u vinden op de website van de Sprookjesclub waarvan uw kinderen lid kunnen worden. 

 

Vanaf 26 juni gelden de volgende coronaregels:

 

Animatie
De Sprokkelplaats is open. In de Sprokkelplaats vinden activiteiten plaats zoals het knuffeltheater, knutselen en andere animatieactiviteiten. Voor kinderen geldt er geen maximum. Volwassenen moeten 1,5 meter afstand bewaren. Er mag één ouder, op reservering, mee naar binnen. Reserveren kan via de Guestfriend app.

 

Zwembaden

Recreatief zwemmen is weer toegestaan, zowel binnen als buiten. U hoeft hiervoor niet meer te reserveren.


Horeca
De Kasteelkeuken en de Eeterij met bijbehorende terrassen zijn open. Het lopent buffet kan helaas nog niet worden aangeboden. Reserveren is wel verplicht. 

De openingstijden voor het restaurant zijn    : 17:00 uur - 20:00 uur

De openingstijden voor de Eeterij zijn             : 10:00 uur - 20:00 uur

 

Winkel
De Bumpieshop (winkel) zal geopend zijn voor verse broodjes en de dagelijkse boodschappen.

 

Sanitair gebouwen
De sanitair gebouwen zijn geopend. Hier letten wij uiteraard ook goed op de hygiëne en deze worden dagelijks meerdere keren schoongemaakt.

 

Bezoek

Het is weer toegestaan om bezoekers te ontvangen op de camping. De gasten dienen zich vooraf aan te melden bij de receptie. De faciliteiten zijn niet beschikbaar voor bezoekers.

 

Binnenspeeltuin

De binnenspeeltuin blijft helaas gesloten omdat wij hier de 1,5 meter niet kunnen garanderen.

 

Personeel

Om uw vakantie door te laten gaan en ons personeel te beschermen, draagt ons personeel mondkapjes in alle binnenruimtes (voor en achter de schermen). Ook wordt alle personeel dagelijks getest op corona.

 

 

De Sprookjescamping houdt het nieuws met betrekking tot het Coronavirus nauwlettend in de gaten. Wij volgen hierin de richtlijnen van het RIVM en de branchevereniging Recron.

 

 

Wij willen u vriendelijk verzoeken om u tijdens uw verblijf te houden aan de aanbevolen hygiënemaatregelen die door het RIVM zijn voorgeschreven.

 

Samen moeten we het doen!

 

Uiteraard houden wij u op de hoogte bij gewijzigde omstandigheden. Mocht u vragen hebben rondom uw verblijf op de camping, dan kunt u contact opnemen met de receptie op tel. 0523 - 26 13 69.

 

Sprookjescamping