Informatie omtrent het coronavirus

Leuke dingen doen in deze bijzondere periode is heel erg belangrijk. Daarom zorgen we ook in deze tijd voor een vrolijke noot. Daarom hebben wij voor iedereen op dit moment een online animatieprogramma ter beschikking. Dit programma wordt wekelijks met diverse activiteiten, knutsels, theaters en voorleesverhaaltjes aangevuld. Deze activiteiten kunt u vinden op de website van de Sprookjesclub waarvan uw kinderen lid kunnen worden. 

 

Wij sturen momenteel onze gasten persoonlijk bericht (e-mail) over de huidige of veranderende situatie. Dit doen wij per periode/vakantie. Wij verzoeken u dus hierbij even geduld te hebben, indien u nog geen bericht van ons heeft ontvangen. Uiteraard volgen wij de situatie van dag tot dag. Mochten er wijzigingen zijn dan zullen wij u, mits van toepassing, op de hoogte houden per e-mail. Voorop staat voor ons de veiligheid voor onze gasten en medewerkers. Wij hopen op uw medewerking!

 

Tot en met 28 april hanteren wij de volgende maatregelen:

 

Door de maatregelen zijn de zwembaden, binnenspeeltuin en het restaurant helaas gesloten. Desondanks kunt u genieten van de onderstaande faciliteiten:

 

Animatie
De Sprookjesvrienden beleven ook nu elke dag een avontuur! Dit avontuur kunnen jullie volgen door middel van een livestream. Bij aankomst ontvangt u hierover meer informatie. Daarnaast zullen wij buitenactiviteiten organiseren. Hiervoor kunt u zicht met de Guestfriend app aanmelden en bieden wij de mogelijkheid om te knutselen. Hiervoor zullen wij knutselpakketten aanbieden die op de plaats gebracht zullen worden.

We willen u vriendelijk vragen, indien mogelijk, om zelf enkele knutselspullen mee te nemen. Hierbij kunt u denken aan een schaar, kleurpotloden en lijm.

Even tijd alleen met één van de Sprookjesvrienden? Ook dit kan! Je kan je aanmelden voor een bezoek van een Sprookjesvriend. Één van de Sprookjesvrienden komt dan bij je langs op de plaats.

 

Horeca
De Eeterij (snackbar) zal dagelijks geopend zijn voor het afhalen van maaltijden.

 

Winkel
De Bumpieshop (winkel) zal geopend zijn voor verse broodjes en de dagelijkse boodschappen.

 

Sanitair gebouwen
De sanitair gebouwen zijn geopend. Hier letten wij uiteraard ook goed op de hygiëne en deze worden dagelijks meerdere keren schoongemaakt.

 

 

De Sprookjescamping houdt het nieuws met betrekking tot het Coronavirus nauwlettend in de gaten. Wij volgen hierin de richtlijnen van het RIVM en de branchevereniging Recron.

 

 

 

Wij willen u vriendelijk verzoeken om u tijdens uw verblijf te houden aan de aanbevolen hygiënemaatregelen die door het RIVM zijn voorgeschreven.

Dit zijn de protocollen die wij hanteren mits de faciliteiten geopend zijn: 

Veiligheid- en hygiëne protocol

Protocol medewerkers

Protocol zwembadgebruikers

Protocol animatie

Protocol horeca

Huisregels sanitair gebouw

 

Samen moeten we het doen!

 

Uiteraard houden wij u op de hoogte bij gewijzigde omstandigheden. Mochten er wijzigingen optreden communiceren wij dit via e-mail. 

Mocht u vragen hebben rondom uw verblijf op de camping, dan kunt u contact opnemen met de receptie op tel. 0523 - 26 13 69.

 

Sprookjescamping