Informatie omtrent het coronavirus

Leuke dingen doen in deze bijzondere periode is heel erg belangrijk. Daarom zorgen we ook in deze tijd voor een vrolijke noot. Daarom hebben wij voor iedereen op dit moment een online animatieprogramma ter beschikking. Dit programma wordt wekelijks met diverse activiteiten, knutsels, theaters en voorleesverhaaltjes aangevuld. Deze activiteiten kunt u vinden op de website van de Sprookjesclub waarvan uw kinderen lid kunnen worden. 

 

Wij sturen momenteel onze gasten persoonlijk bericht (e-mail) over de huidige of veranderende situatie. Dit doen wij per periode/vakantie. Wij verzoeken u dus hierbij even geduld te hebben, indien u nog geen bericht van ons heeft ontvangen. Uiteraard volgen wij de situatie van dag tot dag. Mochten er wijzigingen zijn dan zullen wij u, mits van toepassing, op de hoogte houden per e-mail. Voorop staat voor ons de veiligheid voor onze gasten en medewerkers. Wij hopen op uw medewerking!

 

Vanaf 5 juni gelden de volgende coronaregels:

 

Animatie
De Sprokkelplaats mag worden geopend voor maximaal 50 personen inclusief kinderen. Reserveren hiervoor is verplicht. In de Sprokkelplaats vinden activiteiten plaats zoals het knuffeltheater, knutselen en andere animatieactiviteiten. Het knuffeltheater is ook via livestream te volgen.

 

Zwembaden

Recreatief zwemmen is weer toegestaan, zowel binnen als buiten. Reserveren hiervoor is verplicht.

Horeca
De Kasteelkeuken en de Eeterij met bijbehorende terrassen zijn open. Het lopent buffet kan helaas nog niet worden aangeboden. Reserveren is wel verplicht. 

De openingstijden voor het restaurant zijn : 17:00 uur - 20:00 uur

De openingstijden voor de Eeterij zijn        : 10:00 uur - 20:00 uur

 

Winkel
De Bumpieshop (winkel) zal geopend zijn voor verse broodjes en de dagelijkse boodschappen.

 

Sanitair gebouwen
De sanitair gebouwen zijn geopend. Hier letten wij uiteraard ook goed op de hygiëne en deze worden dagelijks meerdere keren schoongemaakt.

 

Bezoek

Het is toegestaan om maximaal vier bezoekers te ontvangen op de camping.

 

De binnenspeeltuin blijft helaas gesloten omdat wij hier de 1,5 meter niet kunnen garanderen.

 

 

De Sprookjescamping houdt het nieuws met betrekking tot het Coronavirus nauwlettend in de gaten. Wij volgen hierin de richtlijnen van het RIVM en de branchevereniging Recron.

 

 

Wij willen u vriendelijk verzoeken om u tijdens uw verblijf te houden aan de aanbevolen hygiënemaatregelen die door het RIVM zijn voorgeschreven.

 

Samen moeten we het doen!

 

Uiteraard houden wij u op de hoogte bij gewijzigde omstandigheden. Mochten er wijzigingen optreden communiceren wij dit via e-mail. 

Mocht u vragen hebben rondom uw verblijf op de camping, dan kunt u contact opnemen met de receptie op tel. 0523 - 26 13 69.

 

Sprookjescamping