Update: Informatie omtrent het coronavirus (COVID-19)

Wij sturen momenteel onze gasten persoonlijk bericht (e-mail) over de huidige situatie. Dit doen wij per periode/vakantie. Wij verzoeken u dus hierbij even geduld te hebben, indien u nog geen bericht van ons heeft ontvangen.

 

Update 27 maart 2020

Kamperen is helaas op dit moment t/m 28 april niet mogelijk. We zullen u per e-mail op de hoogte houden van de consequenties van uw reservering. 

 

Update: 23 maart 2020

Zoals jullie weten heeft de overheid maandagavond (23 maart) nieuwe maatregelen afgekondigd om het coronavirus verder in perken. Wij zijn op dit moment aan het bekijken welke mogelijke consequenties dit zal hebben voor onze camping en de geplande opening van de camping op vrijdag 3 april. Zodra we hier meer informatie over hebben, dan zullen we u hiervan op de hoogte brengen. We adviseren u onze website en Facebook in de gaten te houden.


We hopen op uw begrip!

 

Update t/m 19 maart 2020

Naar aanleiding van de meest recente richtlijnen van overheid en RIVM zullen wij vooralsnog gewoon de deuren openen op vrijdag 3 april.

Wel zullen de volgende maatregelen tot en met 6 april van kracht zijn:

Om uw vakantie zo prettig mogelijk te laten verlopen zullen we de volgende maatregelen moeten nemen in ieder geval tot en met 6 april:

 

- De Kasteelkeuken en de Eeterij zijn gesloten. U kunt dan wel gebruik maken van een ‘tijdelijke’ bezorgservice.

- De binnenspeeltuin (Speeldroom) is gesloten

- Het zwembad is gesloten

- De activiteiten van het recreatie team + de theaters gaan niet door

- We besteden extra zorg aan schoonmaak en hygiëne regels

- De winkel is geopend

 

Uiteraard volgen wij de situatie van dag tot dag. Mochten er wijzigingen zijn dan zullen wij u op de hoogte houden. Wij communiceren dit via onze website en social media kanalen. Voorop staat voor ons de veiligheid voor onze gasten en medewerkers. Wij hopen op uw medewerking!

 

De Sprookjescamping houdt het nieuws met betrekking tot het Coronavirus nauwlettend in de gaten. Wij volgen hierin de richtlijnen van het RIVM en de branchevereniging Recron. Mocht u vragen hebben rondom uw verblijf op de camping, dan kunt u contact opnemen met de receptie op tel. 0523 - 26 13 69.

 

Sprookjescamping