Het Overijsselse Vechtdal
Kom naar de Sprookjescamping

Capfun de Sprookjescamping in het Vechtdal

Capfun de Sprookjescamping ligt in het prachtige Overijssels Vechtdal. Niet alleen op de kindercamping, maar ook in de omgeving is van alles te doen. Dat begint al op een steenworp afstand. Daar vinden jullie "Total Outdoor" met allerlei activiteiten. Boogschieten, mountainbiken, kanovaren, paintballen en nog veel meer! Een ondernemend dagje voor het hele gezin. Of juist voor een speciale vader-en-zoon-dag. In de omgeving van Hardenberg is er op sport-, natuur- en cultuurgebied genoeg te beleven. Attractieparken en een Adventure Zoo, alles voor een dagje vermaak buiten Capfun de Sprookjescamping voor een geweldige kindervakantie

 

 

Activiteiten in de omgeving van het Vechtdal

Elke maandagochtend bruist het Hardenbergse centrum van de plaatselijke markt. Gezellig, voordelig en bovendien zijn alle winkels ook open. Willen jullie niet shoppen, maar veel liever stuifduinstruinen? Dat komt goed uit, want de zandverstuiving ‘De Rheezerbelten’ ligt hier om de hoek. Zoek kruipend en sluipend de weg, met behulp van een GPS systeem. Twee andere – meer voor de hand liggende - activiteiten zijn natuurlijk: wandelen en fietsen. Nederland is een wandel- en fietsland bij uitstek, vol mooie routes. Met het uitgebreide fiets- en wandel routenetwerk kunt je zelf de mooiste routes samenstellen. Ook in de omgeving van Capfun de Sprookjescamping lopen genoeg lange en korte wandelingen en fietstochten. Zoals het Pieterpad, dat door het hele land slingert. Maar ook routes van zo’n vier kilometer (wandelen) of twintig (fietsen).

 

Wat is er nog meer in de buurt?

Bushcraft in Diffelen, Boerengolf in Rheeze, een manege vlakbij Hardenberg, Speuren naar Sporen in Ommen, een spannende Wolvenspoorwandeling vanuit Coevorden, een geitenmelkerij in Heemserveen, een wijngaard in Lutten en een ijshoeve in de Krim. Zoek zelf dagtochtjes uit, trek de omgeving in en duik steeds weer in een hele nieuwe wereld!

Activiteiten agenda

In Hardenberg zijn er altijd leuke activiteiten en evenementen te beleven. Bekijk de agenda met activiteiten in de komende periode.