Leef je uit in Attractiepark Slagharen

Op een kwartiertje rijden van Capfun de Sprookjescamping, ligt Attractiepark Slagharen. Eén van de meest bekende en geliefde parken voor kinderen van alle leeftijden. Er zijn veertig attracties, wervelende shows en live acts. Meer dan genoeg actie voor een hele dag. Zo kun je in een boomstam de wildwater rivier op. Tijdens dit reusachtige wildwateravontuur is het gillen geblazen! Maar ook de Enterprise, Free Fall en de Looping Star zijn een hele belevenis. Ontdek de nieuwste avonturen in Jules Verne Adventureland, zoals  Magic bikes, Expedition Nautilus, Fogg's trouble en The Passepartout Explorer.

Attracties al vanaf drie jaar (90 cm)

Attractiepark Slagharen is ingedeeld in zes gebieden. Dwaal van het Wild West deel naar het Indian of Mexican gebied en door naar Jules Verne. Overal is het aanbod groot, voor kinderen van alle leeftijden. Vanaf ongeveer drie jaar mogen de kleintjes onder begeleiding in bepaalde attracties. Er is Kids Entertainment met elke dag andere knutsel- en spelactiviteiten. Laat je als cowboy schminken of maak een dromenvanger! Ook de Theater Shows zijn een echte sensatie. Internationale artiesten brengen het hele gezin in vervoering. En vergeet je camera niet voor de Meet & Greet: ontmoet de wasbeertjes die in Attractiepark Slagharen wonen, Randy & Rosie. En hebben jullie het nieuwe zwemparadijs al gezien? Vele spannende glijbanen in een overdekt zwembad. 

 

Een dag plezier voor kinderen van alle leeftijden

Het grote attractiepark bij Slagharen is dus een echte aanrader. Na zo’n dag plezier kom je moe maar voldaan terug op Capfun de Sprookjescamping. Tijd om lekker te slapen, zodat je je morgen weer op de camping kunt uitleven. Meer weten over het Attractiepark Slagharen? Wanneer toegangsbewijzen op de camping worden gekocht, krijgt je korting en bovendien hoef je niet in de rij te staan!