Avonturenpark Hellendoorn

Op een half uurtje rijden van Capfun de Sprookjescamping ligt een prachtig pretpark: Avonturenpark Hellendoorn. Voor een hele dag spanning, avontuur en shows. Kinderen tot twaalf jaar hebben hier de tijd van hun leven. De dertig attracties zijn verdeeld in drie leeftijdscategorieën, dus er is voor elk wat wils. Ga jij voor de vet coole ritjes, voor de attracties voor het hele gezin of juist speciaal voor de superkleinsten?

 

Vol programma met dertig attracties

Er is maar nauwelijks tijd genoeg om alles te zien en te doen. Het aanbod is heel groot en voor elke leeftijd. Bij de vet coole attracties bijvoorbeeld, vind je de Rioolrat. Een onvergetelijke rit in het donker door duistere riolen. Of de Tornado. Eerst ratel je langzaam omhoog en dan stort de bak zich naar beneden. Hup een looping, je hoort keihard gegil en dan vlieg je als een razende door de kurkentrekker. Voor het hele gezin is de Sungai Kalimantan een aanrader: spetterende waterpret! De Wild Waterval met een vrije val van dertien meter; hou je vast!

Of de nieuwste attractie Aquaventura Slidepark, een outdoor waterglijbanenpark met maar liefst 11 spectaculaire glijbanen! Een feest voor jong en oud. De allerkleinsten gaan het liefst naar Dreumesland. Een klein parkje binnen Avonturenpark Hellendoorn, met zeven attracties. Zoals de carrousel Dombolen en de Dino-Sky-Pedalo. Mag tijdens uw vakantie een dagje Hellendoorn niet ontbreken? Bij de receptie van Capfun de Sprookjescamping kun je entreebewijzen kopen mét korting. Zo sta je nergens in de rij!

Theater & vermaak

Genieten van de avonturen van de Sprookjesfiguren. Wil je graag zelf ervaren hoe het is om op het podium te staan? Doe dan mee met de Sprokkeltheaterclub!