Wildlands Adventure Zoo Emmen

Wil jij op reis door het koude poolgebied, de vochtige warmte van de jungle en de droogte van de savanne? Dat kan allemaal in WILDLANDS Adventure Zoo Emmen.

 

Plezier voor jong en oud

Ga mee naar Nortica en ontdek welke dieren zich niet laten afschrikken door koud water. Durf jij de onderzoekers te helpen in een duizelingwekkend 4D avontuur? Altijd al zo dicht bij een olifant willen zijn dat hij je nat kan sproeien? In Jungola kom je dichterbij dan ooit. In de grootste kas van Europa is een ware jungle nagebouwd. Sta oog in oog met de mooiste vlinders en als je even niet oplet heb je misschien wel een maki op schoot. Op safari in de droogte van de Savanne, het kan in de wereld van Serenga.  Ineens zit je tussen de grote Giraffes en de woeste Neushoorns. Als je geluk hebt, kun je de nijlpaarden zien dansen onder water. 

Kortom voor een dag vol plezier en beleving ga je naar WILDLANDS Adventure Zoo Emmen.

 

Boek met korting

Met korting naar WILDLANDS Adventure Zoo Emmen? Bij de receptie van Capfun de Sprookjescamping kun je toegangskaarten met €1,50 korting kopen. Daarmee heb je direct toegang en kun je die lange wachtrij links laten liggen. Wildlands Emmen ligt op slechts 35 minuten afstand van Capfun de Sprookjescamping.