Veelgestelde vragen

Het online boeken lukt niet, wat moet ik doen?

Zodra er problemen zijn met het boeken, dit kan zijn doordat het niet geheel duidelijk is of omdat er een technisch probleem is, kan er contact opgenomen worden met de receptie. Bel, tijdens openingstijden van de receptie, naar 0523-261369, vul het contactformulier in of gebruik de chat.

Buiten openingstijden kan het contactformulier gebruikt worden. Bij een technisch probleem vragen wij om aan te geven welke (fout)melding u kreeg tijdens het boeken. 

Hoeveel ampère elektra is er bij de plaats?

Alle plaatsen zijn voorzien van een 10A aansluiting. Hiervoor heeft u een 3 polige CEE stekker nodig en een maximale kabellengte van 25 meter. Alleen de velden op het Kikkerland zijn voorzien van 6A.

Hoeveel moet ik aanbetalen?

Wanneer u de vakantie heeft geboekt, vragen wij u de eerste termijn binnen twee weken te betalen. Dit is 50% van het totaal bedrag. 

 

Wij verzoeken u vriendelijk deze voor de vervaldatum over te maken op IBAN nummer NL04 INGB0661588254, BIC: INGBNL2A onder vermelding van uw reserveringsnummer.

Kan ik kampeeraccommodaties huren?

Ja, dat kan. Er zijn luxe toercaravans en de Waard tenten. Speciaal voor families die (nog) geen toercaravan of tent hebben, of het kamperen eens uit willen proberen, staan er op het veld ”Drakenvlam”, ”Kikkerbal” en ”Kikkersprong” in totaal 22 volledig ingerichte nieuwe toercaravans met een voortent en voorzien van stapelbed, vast 2 pers. bed, een zitje, ktv, koffiezetapparaat, kinderstoel en tuinset. Op het veld ”de Paddestoel” staan 15 volledig ingerichte 4 pers. ”De Waard” tenten type vergrote zilvermeeuw. Alle tenten zijn voorzien van 3 (slaap)cabines met matrassen, koelkast, tuinset, kinderstoel en koffiezetapparaat. Huisdieren zijn niet toegestaan in de caravans en tenten.

Kan ik online een specifieke plek of accommodatie boeken?

Ja, dit is mogelijk. 

  • Selecteer in het menu bovenin: 'Kampeerplaatsen' of 'Accommodaties' 
  • Vul de gewenste aankomst en vertrekdata in de balk
  • Scroll naar beneden totdat er rechts in beeld: 'foto's' en 'kaart' staan
  • Klik op het woord 'kaart'
  • Hier zijn alle beschikbare plaatsen in de aangegeven periode te zien
  • Klik op een schildje met pijltje en maak de boeking via 'direct boeken' 

 

 

 

Kan ik ook familie/vrienden een dag bezoeken op de Sprookjescamping?

Ja, dit is mogelijk. Jullie moeten je dan melden bij de receptie. Hier betalen jullie voor het dagbezoek. De prijzen zijn als volgt:

 

  • Dagbezoek zonder gebruik van de faciliteiten:

     - kinderen vanaf 1 jaar €2,50 per persoon

     - volwassenen €2,50 per persoon

     - kinderen vanaf 1 jaar €6,50 per persoon

     - volwassenen €2,50 persoon

Mag ik bbq-en op de camping?

Dit mag, behalve met extreme droogte. Er zijn geen bbq's aanwezig, deze dienen jullie zelf mee te brengen. Er moet altijd een emmer water neergezet worden en houdt rekening met de buren! 

Mag ik bezoek ontvangen?

Ja, dat mag. Aan de bezoekers van Gasten wordt entreegeld gevraagd voor toegang tot de camping. De prijzen zijn als volgt:

 

  • Dagbezoek zonder gebruik van de faciliteiten:

     - kinderen vanaf 1 jaar €2,50 per persoon

     - volwassenen €2,50 per persoon

     - kinderen vanaf 1 jaar €6,50 per persoon

     - volwassenen €2,50 persoon

 

Mag ik mijn boeking annuleren?

Wij adviseren u om deel te nemen aan het annuleringsfonds. De kosten hiervoor bedragen 5% van de huursom excl. toeristenbelasting en € 2,90 administratiekosten. Er wordt namelijk geen restitutie verleend bij verhindering of voortijdig vertrek. De annuleringsverzekering dient tegelijk met de reservering afgesloten te worden.

Wanneer gaat de camping weer open?

De Sprookjescamping is in 2017 vanaf 7 April tot 18 September geopend. Daarnaast is de camping van 13 oktober tot 30 oktober geopend. In de overige periodes is het niet mogelijk om te kamperen/overnachten, maar is de receptie wel iedere dag geopend.

 

Wanneer is er een recreatieprogramma?

Elke dag, dus ook buiten de schoolvakanties, is er een compleet animatieprogramma. Iedere dag begint de dag met een knutselclub, ’s middags een spel o.i.d. en ’s avonds het knuffeltheater met de Sprookjesfiguren. Tijdens de midweken, buiten schoolvakanties en feestdagen om, is het animatieprogramma volledig op kinderen tot 4 gericht. 

Wanneer zijn de waterspeelparadijzen geopend?

De binnenwaterspeeltuin is het gehele kampeerseizoen geopend. Het buitenzwembad en de buitenwaterspeeltuin zijn, vanaf de meivakantie, tijdens het kampeerseizoen iedere dag geopend. In de winterperiode zijn alle waterspeelparadijzen gesloten.  

Wat zijn de aankomst- en vertrektijden?

– KAMPEREN: aankomst op de camping kan na 14:00 uur en u dient uw plaats vrij te hebben gemaakt voor 11:30 uur. Het is op de vertrekdag nog wel mogelijk om van de faciliteiten gebruik te maken.
– VERHUUR: huurt u een accomodatie, dan is aankomst op vrijdag na 15:00 uur en dient de accomodatie op vrijdag om uiterlijk 10:30 uur weer schoon en vrij te zijn.

Zijn de kampeerplaatsen voorzien van elektra?

Alle plaatsen zijn voorzien van elektra. Hiervoor heeft u een 3-polige CEE-stekker nodig en een maximale kabellengte van 25 mtr. De plaatsen 260 t/m 274, 310 t/m 336 en 340 t/m 390 zijn comfort+ plaatsen met eigen watertappunt, vuilwaterafvoer en elektra (10A). Plaatsen op de Feeëndans 10A, overige kampeerplaatsen 6A en alle verhuureenheden 10A.

 

 

Zijn de tarieven inclusief alles?

De tarieven zijn incl.: 1 auto op de plaats, 1 bijzettentje, elektra, aantal personen, gratis gebruik van douches zonder tijdslimiet, warm water voor de vaat, warm water voor kleding wassen, magnetron, waterspeeltuinen, binnenspeeltuin, WIFI en excl. toeristenbelasting, reserveringskosten en eventuele lakenpakketten en schoonmaakkosten. Kinderen tot 1 jaar zijn gratis.

Zijn huisdieren toegestaan?

Wanneer u met eigen tent of caravan komt zijn honden, mits aangelijnd, toegestaan. In onze verhuurmogelijkheden niet. U kunt ook een particuliere stacaravan huren. Op de particulierenlijst wordt aangegeven of huisdieren zijn toegestaan.