Kom kamperen op de
kindercamping van Nederland

Kamperen op een magische plek

Kamperen op een plek waar dromen werkelijkheid worden. Een plek waar draken, elfjes, toverfeeën, en nog veel meer sprookjesfiguren altijd in de buurt zijn en altijd avonturen te beleven zijn. Capfun de Sprookjescamping in Overijssel is de ideale plek voor een sprookjesachtige vakantie met kinderen of kleinkinderen. Kom zelf volledig tot rust terwijl de kinderen lekker kunnen spelen, zonder dat je ze uit het oog verliest, in één van de vele speeltuintjes op de camping.

Alle kampeerplaatsen op de Sprookjescamping zijn ruim opgezet en bestaan uit 100m2 (10m. bij 10m.)  Zo heb je altijd genoeg ruimte voor een tent, caravan, zithoek en auto. De plaatsen hebben een gezamenlijk watertappunt en zijn te vinden op de velden Toverstaf en Toverhoed. Dichtbij is het sanitair gebouw De Waterplaats gesitueerd. Deze kampeervelden zijn ook vlakbij de overige hoofdgebouwen, zoals de Sprokkelplaats, de receptie, de Kasteelkeuken en het waterspeelparadijs.

 

Ruime kampeerplekken
Sprookjesthema
Elke dag animatie
header-theater-3
8,5

Voor de kinderen waren de Sprookjesfiguren op de camping geweldig, de shows waren prachtig, maar ook de aandacht die er voor de kinderen was.

Fam. Aagtjes