De leukste kindercamping
van Nederland!

Kamperen op een Sprookjesachtige plek

Kamperen op een plek waar dromen werkelijkheid worden. Een plek waar draken, elfjes, toverfeeën en nog veel meer Sprookjesfiguren altijd in de buurt zijn. Capfun de Sprookjescamping in Overijssel is de ideale plek voor een Sprookjesachtige vakantie met kinderen of kleinkinderen. Kom zelf volledig tot rust terwijl de kinderen aan het spelen zijn, zonder dat je ze uit het oog verliest, in één van de vele speeltuintjes op de camping. Je eigen kampeerplaats beslaat minimaal 100m2. Zo heb je altijd genoeg ruimte voor een tent, caravan, zithoek en auto. Prachtige privéplekken op een camping middenin het sfeervolle buitenleven vol avontuur en Sprookjes.

 

Zelf gemakkelijk een kampeerplaats boeken

Elk jaar ontvangt Capfun de Sprookjescamping duizenden gasten die komen verblijven. De romantiek van de Sprookjes betovert alle kinderen, maar ook ouders en grootouders. Er zijn talloze faciliteiten voor kinderen die zorgen voor oneindig veel speelplezier. De kids hoeven zich nooit te vervelen met dagelijks theater en vermaak. Wil je zelf ontdekken wat onze Hannah heldhaftig maakt? Hoe kinderdromen uitkomen terwijl je heerlijk bijkomt van de dagelijkse drukte? Gun jezelf een onvergetelijke vakantie zonder zorgen terwijl de kinderen de tijd van hun leven hebben. Bekijk direct hoeveel kampeerplaatsen er nog zijn en boek je welverdiende vakantie. Graag tot ziens op het mooiste plekje van het land.

253_Camping_Sprookjescamping_2023

Kamperen zonder zelf een tent of caravan op te zetten

Wil je liever kamperen zonder zelf een tent of caravan op te zetten? Dan kun je uiteraard een van de vele accommodaties boeken zoals een chalet of een luxe glamping accommodatie.  De accommodaties op Capfun de Sprookjescamping zijn van alle gemakken voorzien voor een relaxte vakantie.


Op Capfun de Sprookjescamping ervaar je het echte buitenleven. De geur van gras, het lachen van spelende kinderen en heerlijk kamperen in het Overijsselse Vechtdal. Kies welke accommodatie het beste bij jou past en geniet van het comfort.

3T4A3001
9

Wij dachten tot voor kort dat professionele campings als deze, alleen in sprookjes bestonden. Maar ze bestaan écht!

Rob