Kamperen met Hemelvaart
Kom naar de Sprookjescamping

Kamperen met Hemelvaart

De mooiste kindercamping van Nederland nodigt jullie uit om te komen kamperen met Hemelvaart. Kom genieten van een geweldig animatieprogramma en theatershows tijdens Hemelvaart. Er zijn voor alle kinderen tot en met 10 jaar genoeg dingen te doen. Doe mee met het knutselen en maak de mooiste dingen, ga in één van de vele speeltuintjes jullie eigen avontuur maken of ga lekker met het gezin een hapje eten in de Eeterij. Jullie kunnen met jullie eigen kampeermiddel komen kamperen of één van de mooie accommodaties huren. Kom kamperen Hemelvaart en boek direct een kampeer- of accommodatiearrangement. 

Aankomst
Vertrek
2 Gevonden accommodatietypes
Kaart Foto's
Kampeerplaats comfort

Kampeerplaats comfort

De plekken zijn +/- 100 m2, hebben electra van 6 of 10 ampére en een centraal watertappunt. De plekken zijn op de volgende velden: Feeëndans, Bloementuin, Drakenvlam, Kikkerland en de Paddestoel.

meer info
Kampeerplaats comfort plus

Kampeerplaats comfort plus

De plekken zijn +/- 100 m2, hebben electra van 10 ampére en een eigen watertappunt en waterafvoer. De plekken zijn op de volgende velden: Drakenschat, Kabouterbaard, Kabouterlaars en de Kaboutermuts.

meer info

Kamperen met Hemelvaart, iedere dag animatie

Op de Sprookjescamping staan alleen maar leuke activiteiten op het programma, uiteraard ook in het teken van Hemelvaart. Niet voor niets is de Sprookjescamping de leukste kindercamping van Nederland. Willen jullie graag direct bij aankomst genieten van de vakantie? Boek dan één van de vele geweldige volledig ingerichte accommodaties. Er zijn leuke Glamping accommodaties, gezellige Chalets en voor de liefhebber van het echte kampeergevoel zijn er vakantietenten en toercaravans. Bekijk wat het beste bij jullie past tijdens het kamperen Hemelvaart en boek direct online! Ook in de omgeving is erg veel te doen. Niet alleen is de Vechtstreek één van de mooiste gebieden van Nederland, ook is er een dierentuin en zijn er attractieparken dicht in de buurt. Zo hoeven jullie je nooit te vervelen tijdens het kamperen met Hemelvaart op de Sprookjescamping in Rheeze, nabij Hardenberg. Kom ook kamperen met Hemelvaart en beleef dé vakantie van jullie leven!

689B3096
689B0114
9

Wij zijn in juni naar de camping geweest en hebben ons geweldig vermaakt voor een mooie prijs! 

B. Buitenvelder