Magie in de herfstvakantie
Kom naar de Sprookjescamping

Kamperen in de herfstvakantie

Kamperen in de herfstvakantie is onvergetelijk! De Hollandse herfst is vaak heel aangenaam met heerlijk weer voor een kampeervakantie op de Sprookjescamping. Op en rond de camping barst de charme van de herfst in alle hevigheid los. Gouden bladeren en felrode bomen, beschenen door een dapper herfstzonnetje. De sfeer van dit seizoen is uniek en op de Sprookjescamping is het dan heel gezellig. Valt er een fikse regenbui? Kruip in de caravan, huisje of tent bij elkaar en pak een bordspel. Of kom naar de centrale ontmoetingsplaatsen zoals de Kasteelkeuken, de binnenspeeltuin of de Sprokkelplaats.

Aankomst
Vertrek

Kamperen in de herfstvakantie, kampeer in een prachtige omgeving

De paa-ha-den op, de laa-ha-nen in, vooruit met flinke pas! Ook wandelen is in de herfst mooier dan ooit. De hete zomerzon is getemperd, maar het is aangenaam genoeg voor een picknick onderweg. En na een dag vol activiteiten genieten jullie ’s avonds van de luxe voorzieningen op de Sprookjescamping. Zoals de sauna, de sunshowers of de zonnebank. Ook de babyruimtes zijn verwarmd en er is ongelimiteerd warm water. Zo spoelen jullie een onverwacht regenbuitje van jullie af, terwijl het opgetogen gegil en gespetter van de kinderen nog naklinkt in het hoofd. Natuurlijk is kamperen in de herfstvakantie niet hetzelfde als midden in de zomer. Kom met eigen kampeermiddel en beleef het zelf. 

Kindercamping
Kinderfaciliteiten
Luxe 5 sterrencamping

Kamperen in de herfstvakantie, kies uit vijf soorten accommodaties

Een beetje meer luxe, een lekkere kachel voor ’s avonds en eten in een sfeervol restaurant. Die kleine extra’s maken de kampeervakantie in de herfst nog geslaagder. Hieronder zetten we ze graag al even kort voor jullie op een rij. Zo kunnen jullie een toercaravan boeken, een chalet of een glamping accommodatie. Geschikt voor drie, vier, vijf of zes personen. Ook een extra campingbedje zetten we zo voor jullie neer. En geniet volop van al de andere voorzieningen. De Sprookjescamping maakt van jullie herfstvakantie een waar kampeerfeest!

DJI_0002