Magie in de herfstvakantie

Kamperen in de herfstvakantie is onvergetelijk!
Warme dagen, koele nachten. De Hollandse herfst is vaak heel aangenaam met heerlijk weer voor een kampeervakantie op De Sprookjescamping. Op en rond de camping barst de charme van de herfst in alle hevigheid los. Gouden bladeren en felrode bomen, beschenen door een dapper herfstzonnetje. Bent u een echte kampeerder? En trok u er nog nooit in dit jaargetijde op uit? Dan moet u het zeker een keer meemaken. De sfeer van dit seizoen is uniek en op De Sprookjescamping is het dan heel gezellig. Valt er een fikse regenbui? Kruip in uw caravan, huisje of tent bij elkaar en pak een bordspel. Of kom naar de centrale ontmoetingsplaatsen zoals de Kasteelkeuken, het Waterspeelparadijs of de Sprokkelplaats. Voor lekker eten, drinken, spetterplezier en theatervermaak.

Aankomst
Vertrek

Prachtige omgeving

De paa-ha-den op, de laa-ha-nen in, vooruit met flinke pas! Ook wandelen is in de herfst mooier dan ooit. De hete zomerzon is getemperd, maar het is aangenaam genoeg voor een picknick onderweg. En na een dag vol activiteit geniet u ’s avonds van de luxe voorzieningen op De Sprookjescamping. Zoals de sauna, de sunshowers of de zonnebank. Ook de babyruimtes zijn verwarmd en er is ongelimiteerd warm water. Zo spoelt u een onverwacht regenbuitje van u af, terwijl het opgetogen gegil en gespetter van uw kinderen nog naklinkt in uw hoofd. Natuurlijk is kamperen in de herfstvakantie niet hetzelfde als midden in de zomer. Kom met uw eigen kampeermiddel en beleef het zelf.

Geen eigen kampeermiddel of liever iets huren? Kies uit vijf soorten accommodaties

Een beetje meer luxe, een lekkere kachel voor ’s avonds en eten in een sfeervol restaurant. Die kleine extra’s maken uw kampeervakantie in de herfst nog geslaagder. Hieronder zetten we ze graag al even kort voor u op een rij. Zo kunt u een toercaravan boeken, een vakantiehuis, een Sprookjeskota, een SunLodge, een Woodcottage, een Glamp Home, een Mobile Home of een Trekkershut. Geschikt voor drie, vier, vijf of zes personen. Ook een extra campingbedje zetten we zo voor u neer. En geniet volop van al onze andere voorzieningen. De Sprookjescamping maakt van uw herfstvakantie een waar kampeerfeest!