Kamperen in Drenthe

Kamperen in Drenthe doet u op kindercamping de Sprookjescamping! Wij liggen in één van de mooiste gebieden van Nederland, op de grens tussen Overijssel en Drenthe, op tien minuten rijden van Hardenberg. Op de Sprookjescamping nemen we kinderwensen heel serieus. En wat is een betere periode om dromen te laten uitkomen dan de vakantie? Want waar komt u nu tien Sprookjesfiguren tegen als u gaat kamperen in Drenthe? De sprookjesfiguren organiseren elke dag (in laag- en hoogseizoen) een afwisselend recreatieprogramma. Wist u dat wij ook zijn uitgeroepen tot “Beste camping van Europa”? Dus wilt u kamperen in Drenthe, kom dan naar de Sprookjescamping!

Accommodaties op de Sprookjescamping

Als u wilt kamperen in Drenthe bent u uiteraard van harte welkom met uw eigen caravan of tent. Maar er staan ook tientallen accommodaties voor u klaar. U kunt bijvoorbeeld zelf een luxe De Waard Tent of een toercaravan huren. En alles is compleet ingericht met volledige inventaris. U hoeft alleen maar een keuze te maken! Ook kunt u uw vakantie doorbrengen in eenvakantiehuis, een Glamphome, een Mobile home, een Trekkershut of onze Sprookjeskota? Als u gaat kamperen op de Sprookjescamping in Drenthe dit allemaal mogelijk! Dus kamperen in Drenthe doet u op de Sprookjescamping!

Faciliteiten en animatie op de Sprookjescamping

Op de Sprookjescamping zijn er, zoals u gewend bent tijdens kamperen in Drenthe, ook vele luxe faciliteiten aanwezig. Zo zijn er meerdere sanitaire gebouwen, een restaurant, speeltuinen en natuurlijk waterspeelparadijzen. Alles is ingericht voor kinderen tot en met 11 jaar. Er zijn tien sprookjesfiguren die elke dag de animatie op de camping verzorgen. Voor elke leeftijdscategorie is er een aparte club. Zo worden uw kinderen op een magische manier vermaakt tijdens het kamperen in Drenthe op de Sprookjescamping. Bekijk direct wat het animatieprogramma allemaal biedt. Tot binnenkort tijdens het kamperen in Drenthe op de Sprookjescamping.