Kamperen in Drenthe
Kom naar de Sprookjescamping

Kamperen in Drenthe op de Sprookjescamping!

Liggend in één van de mooiste gebieden van Nederland, op de grens tussen Overijssel en Drenthe, op tien minuten rijden van Hardenberg. Op de Sprookjescamping nemen we kinderwensen heel serieus. En wat is een betere periode om dromen te laten uitkomen dan de vakantie? Want waar komen jullie tien Sprookjesfiguren tegen als jullie gaan kamperen in Drenthe? Het animatieteam organiseert elke dag (in laag- en hoogseizoen) een afwisselend animatieprogramma. Wisten jullie dat wij ook zijn uitgeroepen tot “Beste camping van Europa”? Dus willen jullie kamperen in Drenthe, kom naar de Sprookjescamping!

Aankomst
Vertrek

Wat is er te doen tijdens het kamperen in Drenthe?

Uiteraard is er heel veel te doen op de Sprookjescamping, maar ook in de buurt zijn er vele uitstapjes mogelijk. Dé kindercamping van Nederland ligt in het Vechtdal, net tegen de grens van Drenthe. Het prachtige gebied is geweldig te verkennen op de fiets of wandelend. Als jullie een dagje avontuur willen, dan kunnen jullie naar attractiepark Hellendoorn en Slagharen in Overijssel of Plopsa Indoor en Wildlands in Drenthe. Er is dus genoeg te beleven tijdens jullie kampeeruitje in de buurt van Drenthe! 

Elke dag animatie
Zwembaden en Speeltuinen
Sprookjesthema

Kamperen in Drenthe, overnacht op de Sprookjescamping

Als jullie willen kamperen in Drenthe kunnen jullie met eigen kampeermiddel naar de Sprookjescamping komen. Er zijn ruime kampeerplaatsen voor jullie tent of caravan en altijd in de buurt van een speeltuintje. Ideaal om lekker de kids in de gaten te kunnen houden, terwijl de ouders genieten voor de tent of caravan. Gaan jullie liever in een volledig ingerichte accommodatie? Maak dan gebruik van een chalet of één van de mooie glamping accommodaties. Voor de liefhebbers van het echte kampeergevoel zijn er ook toercaravans en vakantietenten te huur, allen volledig ingericht! Jullie hoeven alleen nog maar een keuze te maken. En voor een nachtje verblijven? Dan is een trekkershut perfect! Als jullie komen kamperen op de Sprookjescamping in Drenthe is dit allemaal mogelijk! Dus kamperen in Drenthe doen jullie op de Sprookjescamping.

Kom kamperen op de leukste kindercamping in Drenthe

Op de Sprookjescamping zijn er, zoals jullie gewend zijn tijdens kamperen in Drenthe, ook vele luxe faciliteiten aanwezig. Zo zijn er meerdere sanitair gebouwen, een restaurant, speeltuinen, een binnenspeeltuin en natuurlijk waterspeelparadijzen. Alles is ingericht voor kinderen tot en met 10 jaar. Er zijn tien Sprookjesfiguren die elke dag de animatie op de camping verzorgen. Voor elke leeftijdscategorie is er een aparte club. Zo worden de kinderen op een magische manier vermaakt tijdens het kamperen in Drenthe op de Sprookjescamping. Bekijk direct wat het animatieprogramma allemaal biedt. Tot binnenkort tijdens het kamperen in Drenthe op de Sprookjescamping.

Elke dag theater!

De Sprookjesfiguren geven iedere dag een geweldige theatershow! Kom genieten van de avonturen.