Kamperen in Drenthe
Kom naar de Sprookjescamping

Kamperen in Drenthe op Capfun de Sprookjescamping!

Kamperen dichtbij Drenthe doe je bij Capfun de Sprookjescamping! Liggend in één van de mooiste gebieden van Nederland, op de grens tussen Overijssel en Drenthe, op tien minuten rijden van Hardenberg. Op de Sprookjescamping nemen we kinderwensen heel serieus. En wat is een betere periode om dromen te laten uitkomen dan de vakantie? Want waar komen jullie tien sprookjesfiguren tegen als jullie gaan kamperen in de buurt van Drenthe? Het animatieteam organiseert elke dag (in laag- en hoogseizoen) een afwisselend animatieprogramma. Dit alles maakt dat Capfun de Sprookjescamping al meerdere keren is uitgeroepen tot beste gezinscamping en ANWB top camping. Boek nu jullie ideale sprookjesvakantie en kom kamperen dichtbij Drenthe!

 

Wat is er te doen tijdens het kamperen in Drenthe?

Op vakantie nabij Drenthe is genieten van natuur en activiteiten in de omgeving. Dé kindercamping van Nederland ligt in het Vechtdal, net tegen de grens van Drenthe. Het prachtige gebied is geweldig te verkennen op de fiets of wandelend. Kom heerlijk tot rust op de camping, terwijl de kinderen druk aan het spelen zijn. Er is iedere dag veel animatie op Capfun de Sprookjescamping. Voor iedere leeftijdscategorie is er een club waar de kinderen veel activiteiten kunnen doen. En met een dag slecht weer kunnen de kinderen fijn spelen in de indoor speeltuin of het overdekte deel van het waterspeelparadijs. Maar ook buiten de camping is er veel te doen. Maak bijvoorbeeld een gezellige fietstocht door de prachtige natuur, of ga lopend op pad. Op een paar minuten rijden vinden jullie allemaal andere uitstapjes, zoals een mooie dag naar Ommen, of een dagje naar Wildlands of Plopsa Indoor. Er is op en rondom Capfun de Sprookjescamping bij Drenthe altijd iets te beleven!

Elke dag animatie
Zwembaden en speeltuinen
Sprookjesthema

Kamperen in Drenthe, overnacht op Capfun de Sprookjescamping

Op de Sprookjescamping bieden we veel mogelijkheden voor gezinnen om te kamperen in de buurt van Drenthe. Kies uit verschillende luxe accommodaties, of kom gewoon lekker met een eigen tent. Er zijn ruime kampeerplaatsen voor jullie tent of caravan en altijd in de buurt van een speeltuintje. Ideaal om lekker de kids in de gaten te kunnen houden, terwijl de ouders genieten voor de chalet of tent. Willen jullie wel graag in een tent overnachten, maar hebben jullie geen eigen materiaal? Dan kunnen jullie kiezen voor één van onze volledig ingerichte glamping accommodaties. Deze zijn beschikbaar voor vier of vijf personen. Voor nog meer comfort kies je natuurlijk voor één van onze ruime chalets. Ook hierin bieden we verschillende mogelijkheden aan. Ben je benieuwd naar het complete aanbod? Bekijk dan al onze accommodaties. Naast onze accommodaties van hoge kwaliteit vinden jullie bij ons ook geweldige sanitaire voorzieningen. Alles is aangepast voor gezinnen met jonge kinderen. Zo zijn er wasbakken op verschillende hoogtes, zodat kinderen gemakkelijk zelf hun handen kunnen wassen of tanden kunnen poetsen. Er zijn verhoogde douches en familiedouches, zodat iedereen de ruimte heeft om gemakkelijk te douche na een drukke dag spelen.

Kom kamperen op de leukste kindercamping nabij Drenthe

Op Capfun de Sprookjescamping zijn er ook vele luxe faciliteiten aanwezig. Zo is er een sanitair gebouw, een restaurant, speeltuintjes, een indoor speeltuin en geweldige waterspeelparadijzen. Ook is er dagelijks animatie aanwezig en kunnen kinderen deelnemen aan activiteiten in verschillende leeftijdsclubs. Zo worden de kinderen op een magische manier vermaakt en ontmoeten ze veel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes! Bekijk direct wat het animatieprogramma allemaal biedt. Tot binnenkort tijdens het kamperen in de buurt van Drenthe op Capfun de Sprookjescamping.

Elke dag theater!

De Sprookjesfiguren geven iedere dag een geweldige theatershow! Kom genieten van de avonturen.