Kom verblijven in het naseizoen
en genieten van het sprookje!

Heerlijk nazomeren op Capfun de Sprookjescamping

Je staat nog met één been in de zomer en dat wil je graag zo lang mogelijk laten duren. Jullie kunnen het zomerseizoen nog een beetje verlengen door lekker met de kinderen of kleinkinderen te komen verblijven in het naseizoen. Genieten van de laatste heerlijk warme zonnestraaltjes op jullie huid voordat de herfst zijn intrede doet. Omgeven door Sprookjesfiguren die jullie najaarsvakantie tot een heuse belevenis zullen maken.

Ook in het najaar is er op de camping elke dag animatie. In het weekend voor kinderen van 0 t/m 10 jaar en tijdens de midweken met name gericht op kinderen van 0 tot en met 4 jaar. Jullie kunnen naast kamperen ook gebruik maken van een van de vele mooie accommodaties, zoals de nieuwe chalets Sun + Top TV 4 pers (voorheen: Kim), Habana Top TV 4 pers (voorheen: Habana met terras) en de Resort Top TV 6 pers (voorheen: Resort 6 persoons).

 

 

Medebewoners op het mooiste plekje

De sprookjesfiguren beschouwen de kinderen als medebewoners op het mooiste plekje. Ze worden meegenomen in een wereld vol avontuur en maken er écht onderdeel van uit. Elke avond worden ouders en sprookjesfiguren opgehaald bij de Bumpiehalte waar zij in een stoet achter de Bumpiejeep aan mogen lopen, al dansend en zingend. Alle liedjes worden al na twee dagen door de kinderen uit volle borst meegezongen en er is altijd een moment om even één op één contact te hebben met de sprookjesfiguren. Ze nemen dan ook alle tijd en maken er een geweldig kampeeravontuur van. Kom jij ook kamperen in het naseizoen?

Theaterbuffet

De rust en ruimte in het naseizoen

Het hoogseizoen is voorbij en daarmee ook de drukte op de camping. Voor mensen die graag op een camping verblijven met elke dag animatie, luxe en kindvriendelijke faciliteiten en een bijzondere ervaring willen, is Capfun de Sprookjescamping de ideale kindervakantie.

Kamperen op de Sprookjescamping betekent echter niet altijd het échte kamperen. Hier kun je ook prima een accommodatie huren en zijn er ook glamping accommodaties en ook nieuwe chalets beschikbaar. Kom genieten van de magische avonturen van de sprookjesfiguren en reserveer direct jullie verblijf!

Eén op één contact
Elke dag theater
Magische belevenis

Comfort en gemak op de camping

De kinderen amuseren zich niet alleen met alle leuke activiteiten die er tijdens het najaarsprogramma te beleven is. Ze hebben ook de beschikking overeen water speelparadijs binnen en de Sprokkelplaats waar de activiteiten van het animatieprogramma  en elke avond theater plaatsvinden. Naast vermaak zijn er natuurlijk ook de vijfsterren camping faciliteiten als de Bumpieshop, de snackbar Eeterij en restaurant De Kasteelkeuken.

 

Kamperen in het najaar

Nou ja, najaar! Dat klinkt als een definitief afscheid van de zomer, maar het is natuurlijk in september nog prima nazomer weer. Fantastisch om ook eens lekker de wijde omgeving van Capfun de Sprookjescamping te ontdekken met de fiets, kano of met de auto.

Wandelen kan vanuit de camping ook prima. Er zijn diverse mooie wandelroutes uitgestippeld in deze prachtige groene omgeving van het Vechtdal. Kortom op Capfun de Sprookjescamping heb je niet alleen elke dag animatie voor de kinderen, in de omgeving van de camping is ook nog eens veel te zien en beleven. Wat dachten jullie van een tripje naar Wildlands Adventure Zoo, Plopsa Indoor Coevorden of Attractiepark Slagharen. Kortom, een verblijf op Capfun de Sprookjescamping is een alles in één pakket.