Kamperen in Nederland
Kom naar de Sprookjescamping

Kamperen in Nederland

Jullie willen graag kamperen op een magische kindercamping? Kom dan naar de Sprookjescamping. Al lijkt het alsof je een andere wereld binnenstapt zodra je de poort binnenkomt, toch is het nooit ver weg, want het is gewoon in Nederland. Er is elke dag animatie & een theatershow. En niet zomaar een theatershow, maar met echte Sprookjesfiguren, want jullie komen kamperen op het mooiste plekje van Nederland, waar Hannah de Heldhaftige woont. Eén van de Sprookjesfiguren die te vinden zijn op de camping. Dus kom kamperen in Nederland en geniet van een Sprookjesachtige vakantie!

Aankomst
Vertrek

Kamperen in een accommodatie?

Jullie kunnen met eigen kampeermiddel kamperen in Nederland, maar jullie kunnen ook gebruik maken van één van de accommodaties van de Sprookjescamping! Willen jullie echt kamperen, dan zijn er toercaravans en vakantietenten te huur, allen volledig ingericht! Voor degenen die van meer luxe houden, zijn er ook Glamping accommodaties en chalets. Voor iedere wens is er iets aanwezig! Bekijk daarom de verschillende accommodaties en vindt wat het beste bij jullie past! 

Kamperen in Nederland faciliteiten op de camping

De Sprookjescamping is een 5 sterren kindercamping en heeft luxe faciliteiten. De sanitair gebouwen zijn volledig in Sprookjesthema en ingericht op de behoeften van (kleine)kinderen en hun ouders. Zo zijn er echte kinderdouches, familiedouches en wasbakken op verschillende hoogtes. 

Voor de zwem- en waterpret zijn er unieke waterspeeltuinen, een buitenzwembad en een binnenwaterspeelparadijs. Allemaal gericht op kinderen tot en met 10 jaar en hun (groot)ouders. Hebben jullie al zin om op vakantie te komen? Boek dan direct jullie vakantie en kom kamperen in Nederland! 

Speeltuinen
Waterspeelparadijs
5 sterren camping
689B3096