Kamperen in Nederland
In een sprookjesachtige omgeving

Kamperen in Nederland

Willen jullie graag kamperen in Nederland? Capfun de Sprookjescamping ligt in het Overijsselse Vechtdal en is een bijzondere kindercamping.

Al lijkt het alsof je een andere wereld binnenstapt zodra je de poort binnenkomt, toch is het nooit ver weg, want het is gewoon in Nederland. Er is elke dag animatie en een spectaculaire theatershow. En niet zomaar een theatershow, maar met echte Sprookjesfiguren, want jullie komen verblijven op het mooiste plekje van Nederland, waar Hannah de Heldhaftige woont. Hannah maakt samen met haar Sprookjesvrienden de leukste avonturen mee! Dus kom kamperen in Nederland en geniet van een Sprookjesachtige vakantie!

 

Kamperen in een accommodatie?

Jullie kunnen met eigen kampeermiddel kamperen in Nederland, maar jullie kunnen ook gebruik maken van één van de accommodaties van Capfun de Sprookjescamping! Voor degenen die van meer luxe houden, zijn er glamping accommodaties en chalets. Voor iedere wens is er iets aanwezig! Bekijk daarom de verschillende accommodaties en vind wat het beste bij jullie past! 

Kamperen in Nederland faciliteiten op de camping

Capfun de Sprookjescamping is een 5 sterren kindercamping en heeft luxe faciliteiten. Het sanitair gebouw is volledig in Sprookjesthema en ingericht op de behoeften van (kleine)kinderen en hun ouders. Zo zijn er echte kinderdouches, familiedouches en wasbakken op verschillende hoogtes. 

Voor de zwem- en waterpret zijn er unieke waterspeeltuinen, een buitenzwembad en een binnenwaterspeelparadijs. Allemaal gericht op kinderen tot en met tien jaar en hun (groot)ouders. Hebben jullie al zin om op vakantie te komen? Boek dan direct jullie vakantie en kom kamperen op de leukste kindvriendelijke camping in Nederland

Speeltuinen
Waterspeelparadijs
5 sterren camping

Elke dag animatie tijdens het kamperen in Nederland

Het professionele animatieteam zorgt ervoor dat de kinderen zich geen moment vervelen. Elke dag zijn er wel activiteiten voor verschillende leeftijden. Er zijn daarvoor speciale activiteitenclubs:

De Magische Elfjes Club (0 t/m 3 jaar)

De Ondeugende Beren Club (4 en 5 jaar)

De Stoere Draken Club (6 en 7 jaar)

De Buddy Club (8 t/m 10 jaar)

 

De activiteiten die georganiseerd worden zijn van knutselen en voorlezen tot talentenjachten en sporten tot speurtochten. Als het warm is worden de waterspelletjes van stal gehaald en mocht het regenen dan worden er allerlei binnenactiviteiten in de Sprokkelplaats georganiseerd. De Sprookjesfiguren maken daar dan ook deel van uit.  Kortom, kamperen in Nederland is het leukst op Capfun de Sprookjescamping!