Kamperen in Nederland

Kamperen in Nederland doet u op kindercamping de Sprookjescamping! Wij liggen in één van de mooiste gebieden van Nederland, in het Vechtdal in de buurt van Hardenberg. Op de Sprookjescamping nemen we kinderwensen heel serieus. En wat is een betere periode om dromen te laten uitkomen dan de vakantie? Want waar komt u nu tien Sprookjesfiguren tegen als u gaat kamperen in Nederland? De sprookjesfiguren organiseren elke dag (in laag- en hoogseizoen) een afwisselend recreatieprogramma. Wist u dat wij ook zijn uitgeroepen tot “Beste camping van Europa”? Dus wilt u kamperen in Nederland, kom dan naar de Sprookjescamping!

Accommodaties op de Sprookjescamping

Als u wilt kamperen in Nederland bent u uiteraard van harte welkom met uw eigen caravan of tent. Maar er staan ook tientallen accommodaties voor u klaar. U kunt bijvoorbeeld zelf een luxe De Waard Tent of een toercaravan huren. En alles is compleet ingericht met volledige inventaris. U hoeft alleen maar een keuze te maken! Ook kunt u uw vakantie doorbrengen in eenvakantiehuis, een Glamphome, een Mobile home, een Trekkershut of onze Sprookjeskota? Als u gaat kamperen op de Sprookjescamping in Nederland dit allemaal mogelijk! Dus kamperen in Nederland doet u op de Sprookjescamping!

Faciliteiten en animatie op de Sprookjescamping

Op de Sprookjescamping zijn er, zoals u gewend bent tijdens kamperen in Nederland, ook vele luxe faciliteiten aanwezig. Zo zijn er meerdere sanitaire gebouwen, een restaurant, speeltuinen en natuurlijk waterspeelparadijzen. Alles is ingericht voor kinderen tot en met 11 jaar. Er zijn tien sprookjesfiguren die elke dag de animatie op de camping verzorgen. Voor elke leeftijdscategorie is er een aparte club. Zo worden uw kinderen op een magische manier vermaakt tijdens het kamperen in Nederland op de Sprookjescamping. Bekijk direct wat het animatieprogramma allemaal biedt!