Kamperen in Nederland
Kom naar de Sprookjescamping

Kamperen in Nederland

Jullie willen graag kamperen in Nederland? De Sprookjescamping ligt in het Overijsselse Vechtdal en is een bijzondere kindercamping.

Al lijkt het alsof je een andere wereld binnenstapt zodra je de poort binnenkomt, toch is het nooit ver weg, want het is gewoon in Nederland. Er is elke dag animatie en een spectaculaire theatershow. En niet zomaar een theatershow, maar met echte Sprookjesfiguren, want jullie komen kamperen op het mooiste plekje van Nederland, waar Hannah de Heldhaftige woont. Hannah maakt samen met haar Sprookjesvrienden de leukste avonturen mee! Dus kom kamperen in Nederland en geniet van een Sprookjesachtige vakantie!

Aankomst
Vertrek

Kamperen in een accommodatie?

Jullie kunnen met eigen kampeermiddel kamperen in Nederland, maar jullie kunnen ook gebruik maken van één van de accommodaties van de Sprookjescamping! Willen jullie echt kamperen, dan zijn er toercaravans en vakantietenten te huur, allen volledig ingericht! Voor degenen die van meer luxe houden, zijn er ook Glamping accommodaties en chalets. Voor iedere wens is er iets aanwezig! Bekijk daarom de verschillende accommodaties en vind wat het beste bij jullie past! 

Kamperen in Nederland faciliteiten op de camping

De Sprookjescamping is een 5 sterren kindercamping en heeft luxe faciliteiten. De sanitair gebouwen zijn volledig in Sprookjesthema en ingericht op de behoeften van (kleine)kinderen en hun ouders. Zo zijn er echte kinderdouches, familiedouches en wasbakken op verschillende hoogtes. 

Voor de zwem- en waterpret zijn er unieke waterspeeltuinen, een buitenzwembad en een binnenwaterspeelparadijs. Allemaal gericht op kinderen tot en met 10 jaar en hun (groot)ouders. Hebben jullie al zin om op vakantie te komen? Boek dan direct jullie vakantie en kom kamperen op de leukste kindvriendelijke camping in Nederland

Speeltuinen
Waterspeelparadijs
5 sterren camping

Elke dag animatie tijdens het kamperen in Nederland

Het professionele animatieteam zorgt ervoor dat de kinderen zich geen moment vervelen. Elke dag zijn er wel activiteiten voor verschillende leeftijden. Er zijn daarvoor speciale activiteitenclubs:

De Magische Elfjes Club (0 t/m 3 jaar)

De Ondeugende Beren Club (4 en 5 jaar)

De Stoere Draken Club (6 en 7 jaar)

De Buddy Club (8 t/m 10 jaar)

 

De activiteiten die georganiseerd worden zijn van knutselen en voorlezen tot talentenjachten en sporten tot speurtochten. Als het warm is worden de waterspelletjes van stal gehaald en mocht het regenen dan worden er allerlei binnenactiviteiten in de Sprokkelplaats georganiseerd. De Sprookjesfiguren maken daar dan ook deel van uit.  Kortom, kamperen in Nederland is het leukst op de Sprookjescamping!

 

Kamperen Nederland; arrangementen

Bij de Sprookjescamping kunnen jullie diverse arrangementen boeken. Kampeerarrangementen met extra korting in het voorjaar kun je boeken met het Voorseizoen arrangement. Dat is het voorjaar kamperen in Nederland op de Sprookjescamping. Willen jullie tijdens de feestdagen komen kamperen, dat kan bijvoorbeeld met diverse Paasarrangementen en Pinksterarrangementen. Voor zowel kamperen in Nederland zijn er arrangementen, maar ook voor het verblijven in een accommodatie zijn er diverse voordelige arrangementen.

Boek uw kindvriendelijke camping in Overijssel en laat kinderdromen uitkomen!