Kamperen meivakantie

Kom kamperen in de meivakantie!
Gras, water, tientallen nieuwe vriendjes! De ingrediënten voor een onovertroffen meivakantie. Gaat u graag kamperen? Dan bent u op het terrein van De Sprookjescamping van alle gemakken voorzien. Ruime plekken, grote en luxe sanitairgebouwen en elke dag volop kindervermaak. Onze elf Sprookjesfiguren verzorgen een afwisselend programma vol activiteiten. Elke dag knutselen, hutten bouwen of toneelspelen. Alle kinderen van nul tot elf jaar beleven hier de kampeertijd van hun leven.

Ruime keuze voor een luxe meivakantie

Tijd is een luxe in Nederland. We zijn allemaal druk, dus de vakantie is belangrijk. U kunt kiezen uit verschillende kindercampings in Nederland. Maar er is maar één Sprookjescamping. En daar is ook voor u genoeg te genieten. Zo hebt u een ruime kampeerplek of de keuze uit onze vijf verschillende soorten verhuuraccommodaties. U kunt zichzelf eens lekker verwennen met een saunaatje, bubbelbad of zonnebank in de sanitairgebouwen. Daarnaast is er tijd voor rust en relaxen, terwijl uw kinderen avonturen beleven met de Sprookjesfiguren. Een luxe vakantie dus, voor het hele gezin. Kijk snel welke kampeerplekken en accommodaties beschikbaar zijn.

Mooiste theater voor en door kinderen

Welkom in de Sprokkelplaats van De Sprookjescamping. Dit is elke dag weer het podium voor een prachtige show. Het theateraanbod in de meivakantie mag u rustig uniek noemen. Elke dag anders, uitgevoerd door goede acteurs met medewerking van uw kinderen. Inderdaad, uw kinderen kunnen meespelen! Het instuderen van een show is onderdeel van ons uitgebreide activiteitenprogramma. Zoals gezegd is er elke dag theater, en op donderdag is de grote dag voor uw aanstormende acteurtjes en actrices. Samen met onze professionele sprookjesacteurs geven ze een weergaloze voorstelling weg.

Wilt u liever iets huren? Kies uit zes soorten accommodaties

Een beetje meer luxe, een lekker warme kachel voor ’s avonds en eten in een sfeervol restaurant. Die kleine extra’s maken kamperen in de meivakantie nog geslaagder. Kies uit zes soorten accommodaties van De Sprookjescamping: vakantiehuis,Wood Cottage, Glamphome, SunLodge, ingerichte toercaravans of een Sprookjeskota (type: Fins huisje) En geniet volop van al onze andere voorzieningen op deze kindvriendelijke camping. De Sprookjescamping maakt van uw meivakantie een waar kampeerfeest!

kamperen-meivakantie

Iedere dag een compleet animatieprogramma wanneer u komt kamperen met Hemelvaart

Op de Sprookjescamping staan alleen maar leuke activiteiten op het programma, uiteraard allemaal geheel in het teken van Hemelvaart. Niet voor niets is de Sprookjescamping de leukste kindercamping van Nederland.