Kamperen in de meivakantie?
Kom naar de Sprookjescamping

Kamperen in de meivakantie!

Genieten met het hele gezin! Dat kan tijdens het kamperen in de meivakantie op Capfun de Sprookjescamping, dé kindercamping van Nederland. Hier maken de kinderen kennis met verschillende sprookjesfiguren die hen meenemen op avontuur over de camping. Ook kunnen ze veel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes leren kennen bij de animatie! Hier doen de kinderen mee aan verschillende activiteiten onder begeleiding van één van de sprookjesfiguren. Zo worden er bijvoorbeeld hutten gebouwd, er wordt geknutseld en de leukste spellen/tochten georganiseerd. Ook voor ouders is het goed vertoeven op Capfun de Sprookjescamping in de meivakantie. Lekker in de zon genieten van de rust terwijl kinderen spelen in één van de speeltuinen in de buurt van jullie kampeerplaats of accommodatie. 

 

Ruime keuze voor een luxe meivakantie

Bij Capfun de Sprookjescamping hebben jullie ruime keuze uit verschillende vele verschillende chalets. Ook beschikt onze camping over ruime kampeerplekken. Welke manier van kamperen jullie ook kiezen, bij Capfun de Sprookjescamping zijn jullie verzekerd van luxe kamperen in de meivakantie. Kijk snel welke kampeerplekken en accommodaties beschikbaar zijn.

kamperen-meivakantie

Kamperen in de meivakantie met theater en animatie

Tijdens jullie verblijf op Capfun de Sprookjescamping zullen we jullie ook zeker mogen verwelkomen in onze Sprokkelplaats. Dit is elke dag weer het podium voor een prachtige theatershow. Het theateraanbod in de meivakantie kunnen jullie rustig uniek noemen. Elke dag anders, uitgevoerd door ervaren acteurs met medewerking van de kinderen. Kom dansen tijdens de schuimparties of verzamel alle kleuren tijdens onze geweldige Color Runs.

Kamperen in de Meivakantie

Kamperen in de meivakantie met de leukste activiteiten

Tijdens het kamperen in de meivakantie lekker een dagje erop uit met het gezin? Dan is er zeker genoeg te doen rondom Capfun de Sprookjescamping! Bezoek leuke markten, ga een dagje shoppen in Ommen of Hardenberg of huur fietsen op de camping en verken het prachtige Vechtdal. Voor wie een dagje met meer actie zoekt is een bezoekje aan Slagharen of Avonturenpark Hellendoorn slechts een half uurtje rijden. Bekijk alle activiteiten in de omgeving van Capfun de Sprookjescamping!

Kindvriendelijk
Sprookjesthema
5 sterren camping