Kamperen in de meivakantie?
Kom naar de Sprookjescamping

Kamperen in de meivakantie!

Gras, water, tientallen nieuwe vriendjes! De ingrediënten voor een onovertroffen meivakantie. Gaan jullie ook zo graag kamperen? Dan zijn jullie op het terrein van de Sprookjescamping van alle gemakken voorzien. Ruime plekken, grote en luxe sanitair gebouwen en elke dag volop kindervermaak. Er is elke dag een afwisselend animatieprogramma vol activiteiten. Kom lekker knutselen, hutten bouwen of toneelspelen. Alle kinderen van nul tot en met 10 jaar beleven hier de kampeertijd van hun leven. Er is geen betere manier om de meivakantie te vieren! Boek direct online.

Aankomst
Vertrek

Arrangementen in de meivakantie

Ruime keuze voor een luxe meivakantie

Tijd is een luxe in Nederland. We hebben het allemaal druk, dus de vakantie is belangrijk. Er is keuze uit verschillende kindercampings in Nederland, maar er is maar één Sprookjescamping! En daar is ook voor de ouders genoeg te genieten. Zo zijn er ruime kampeerplekken of de keuze uit verschillende soorten verhuuraccommodaties. Daarnaast is er tijd voor rust en relaxen voor de (groot)ouders, terwijl de kinderen avonturen beleven met de Sprookjesfiguren. Een luxe vakantie dus, voor het hele gezin. Kijk snel welke kampeerplekken en accommodaties beschikbaar zijn.

kamperen-meivakantie

Kamperen in de meivakantie met theater en animatie

Welkom in de Sprokkelplaats van de Sprookjescamping. Dit is elke dag weer het podium voor een prachtige theatershow. Het theateraanbod in de meivakantie kunnen jullie rustig uniek noemen. Elke dag anders, uitgevoerd door goede acteurs met medewerking van de kinderen. Inderdaad, de kinderen kunnen meespelen! Het instuderen van een show is onderdeel van ons uitgebreide animatieprogramma. Zoals gezegd is er elke dag theater, en op donderdag is de grote dag voor de aanstormende acteurtjes en actrices. Samen met onze professionele Sprookjesacteurs geven ze een weergaloze voorstelling weg.

Kindvriendelijk
Sprookjesthema
5 sterren camping

Kamperen in de meivakantie, huur een accommodatie

Een beetje meer luxe, een lekker warme kachel voor ’s avonds en eten in een sfeervol restaurant. Die kleine extra’s maken kamperen in de meivakantie nog geslaagder. Kies uit verschillende soorten accommodaties van de Sprookjescamping: zoals een chalet, glamping accommodatie, ingerichte vakantietent of toercaravan! En geniet volop van alle andere voorzieningen op deze kindvriendelijke camping. De Sprookjescamping maakt van jullie meivakantie een waar kampeerfeest!