Kamperen met kinderen

Wilt u kamperen met kinderen? Dan is er geen leukere camping te vinden dan de Sprookjescamping! Hier is alles ingericht op het vervullen van kinderwensen. Ontdek hoe leuk kamperen met kinderen kan zijn. Op de camping wonen tien Sprookjesfiguren die elke dag (in laag- én hoogseizoen) leuke activiteiten organiseren in een afwisselend recreatieprogramma. Maar ook in de horeca en de sanitaire voorzieningen is rekening gehouden met (jonge) kinderen. Bovendien kunt u kamperen met kinderen tussen de natuur en het water. En wat is er nou leuker dan rondbanjeren in de bossen of zwemmen in het strandmeer of zwembad? Wist u trouwens dat wij zijn uitgeroepen tot "Beste camping van Europa"? Kom daarom kamperen met kinderen op de Sprookjescamping!

Ontdek hoe leuk kamperen met kinderen kan zijn

Op de Sprookjescamping zijn heel veel leuke activiteiten te beleven voor kinderen. Tijdens het kamperen met kinderen kan een zwembad natuurlijk niet ontbreken. Er is een groot buitenzwembad aanwezig mét een spectaculaire glijbaan. Ook kunnen uw kinderen zwemmen in het strandmeer "De Oldemeijer". De Sprokkelplaats is een leuke plek waar de kinderen kunnen knutselen, spelen en waar ruimte is voor theater. Kamperen met kinderen is nog nooit zo leuk geweest! Natuurlijk zijn er over de hele camping ook speeltuintjes geplaatst, zodat u tijdens het kamperen met kinderen altijd toezicht kunt houden.

Accommodaties op de Sprookjescamping

U bent natuurlijk altijd welkom om te kamperen met kinderen in uw eigen tent of caravan. Er zijn ruime plekken beschikbaar van 100 m2, dus plek genoeg om lekker te kamperen met kinderen. Maar wilt u kamperen met kinderen in een vaste accommodaties? Dan staan die het hele seizoen voor u klaar. Die zijn allemaal volledig ingericht.  U hoeft alleen maar een keuze te maken! Wilt u uw vakantie doorbrengen in een vakantiehuis, een Glamphome, een De Waard Tent, een Trekkershut of onze Sprookjeskota? Het is allemaal mogelijk, ook als u gaat kamperen met kinderen! Uiteraard bieden we u de mooiste faciliteiten. Luxe sanitair gebouwen, een restaurant en natuurlijk onze avontuurlijke waterspeelparadijzen! Kortom, genieten doet u op de leukste camping voor kamperen met kinderen!