Dé kindercamping van Nederland!
Kom naar de Sprookjescamping

Kamperen met kinderen

Er is geen leukere camping te vinden dan Capfun de Sprookjescamping! Hier is alles ingericht op het vervullen van kinderwensen. Ontdek hoe leuk kamperen met kinderen kan zijn. Op de camping wonen tien unieke sprookjesfiguren die jullie overal tegen kunnen komen op de kindercamping! Elke dag (in laag- én hoogseizoen) worden er leuke activiteiten georganiseerd in een afwisselend animatieprogramma. Maar ook in de horeca en de sanitaire voorzieningen is rekening gehouden met (jonge) kinderen. Bovendien zijn jullie heerlijk met kinderen tussen de natuur en bij het water. Kom naar Capfun de Sprookjescamping en geniet van kamperen met kinderen!

 

Kamperen op Capfun de Sprookjescamping

Ontdek hoe leuk kamperen met kinderen kan zijn

Op Capfun de Sprookjescamping zijn heel veel leuke activiteiten te beleven voor kinderen. Tijdens het kamperen met kinderen kan een zwembad natuurlijk niet ontbreken. Wij hebben een ondiep binnenzwembad waar kinderen zich uren kunnen vermaken. Er is ook een groot buitenzwembad aanwezig mét overkapping, spraypark en een spectaculaire glijbaan. Ook kunnen de kinderen zwemmen in het strandmeer "De Oldemeijer" dat te vinden is naast Capfun de Sprookjescamping. De Sprokkelplaats is een leuke plek waar de kinderen kunnen knutselen, spelen en waar ruimte is voor theater. Kamperen met kinderen is nog nooit zo leuk geweest! Natuurlijk zijn er over de hele camping ook speeltuintjes geplaatst, zodat de (groot)ouders tijdens het kamperen met kinderen altijd toezicht kunt houden.

Unieke Sprookjesfiguren
Kinderfaciliteiten
Elke dag animatie

Kamperen met kinderen, huur een accommodatie

Het hele seizoen staan er prachtige accommodaties voor jullie klaar. Deze zijn allemaal volledig ingericht. Jullie hoeven alleen nog maar een keuze te maken! Willen jullie de vakantie doorbrengen in een chalet, een Glamping Lodgeonze Sprookjes Kota of een andere accommodatie? Het is allemaal mogelijk! Uiteraard bieden we de mooiste faciliteiten aan. Een luxe sanitair gebouw, een restaurant en natuurlijk onze avontuurlijke waterspeelparadijzen! Kortom, genieten doen jullie op de leukste camping voor kamperen met kinderen!