Kamperen in Overijssel
Kom naar de Sprookjescamping

Kamperen in Overijssel

Kamperen in Overijssel? In de mooie Vechtstreek staat een Magische kindercamping, de Sprookjescamping. Dromen komen uit op de Sprookjescamping. Beleef het sprookje mee en maak kennis met Hannah de Heldhaftige en haar beer Bumpie en nog acht andere sprookjeshelden. De sprookjesfiguren maken het verblijf leuk doordat zij elke dag een nieuw avontuur beleven en ze ook dagelijks te zien zijn op de camping. Elke dag tijdens het uitgebreide animatieprogramma voor verschillende leeftijden. Voor de allerjongsten is er de Magische Elfjesclub, 4 en 5 jarigen kunnen aansluiten bij de Ondeugende Berenclub, de 6 en 7 jarigen kunnen de activiteiten volgen in de Stoere Drakenclub en de 8 t/m 10 jarigen zijn Buddy’s in de Buddy Club en kunnen allerlei stoere activiteiten doen. Kom kamperen in Overijssel en boek een magische vakantie op de Sprookjescamping!

Aankomst
Vertrek

Kamperen in Overijssel op de Sprookjescamping

De Sprookjescamping heeft altijd volop arrangementen, van de Elfjesvakantie tot het Opa en Oma arrangement. Ook als je bijvoorbeeld meerdere weekenden terug wilt komen zijn er diverse mogelijkheden. Je kunt de plek dan ook door familie of vrienden laten gebruiken als je onverhoopt zelf niet kan komen naar Overijssel. Dat is toch ideaal?

Kijk bij de Arrangementen of er iets voor jullie bij zit.

De leukste camping om te kamperen in Overijssel

Deze kindercamping heeft talloze ruim opgezette kampeerplekken, voor zowel de tent, caravan als camper. Alle kampeerplaatsen zijn ruim opgezet en bestrijken minimaal 100 m2. Er zijn twee verschillende soorten kampeerplaatsen, de kampeerplaats Comfort plus met eigen watertappunt, 10 ampere en vuilwaterafvoer en de kampeerplaats Comfort heeft een gezamenlijk watertappunt. De plekken in het Kikkerland hebben 6 ampere en de rest ook 10. Je kunt online op zoek gaan naar het perfecte plekje om je tent of caravan neer te zetten.

Heb je geen zin om alle kampeerspullen van stal te halen? Dan kun je ook kiezen voor een verblijf in een van de ingerichte vakantietenten . Zo wordt kamperen op de de meest kindvriendelijke camping in de Overijsselse Vechtstreek een fluitje van een cent! Wil je niet kamperen in een tent? Dan kunnen jullie ook verblijven in een van de nieuwe toercaravans. Ze hebben een eigen volledig ingerichte keuken, toilet en voortent. Het slaapgedeelte bestaat uit een tweepersoons of twee enkele bedden voor de (groot)ouders en voor de kinderen is er een stapelbed. Je kunt hierin verblijven met maximaal 5 personen. Bekijk welke toercaravan bij jullie past en boek direct online!

Kamperen op de Sprookjescamping

Kamperen in Overijssel, kies voor Glamping

Kamperen, maar dan luxe kamperen ofwel glamping is niet meer weg te denken in vakantieland. Ook de Sprookjescamping gaat mee in de veranderde vraag naar wat luxere manieren van kamperen. Buiten zijn is nog nooit zo fijn geweest. Geniet van het kamperen, maar dan met alle gemakken van thuis, in de Vechtstreek in Overijssel. Glamping op de Sprookjescamping geeft het gevoel dat je in een tent slaapt, maar dan in een luxe omgeving en je wordt wakker met de frisse houtige geur van de prachtige glamping accommodatie. Kijk snel of er nog een mooie Glamping accommodatie beschikbaar is.