Kamperen met Pasen
Kom naar de Sprookjescamping

Kamperen met Pasen

Het duurt nog even; Pasen 2021! Maar je kan niet vroeg genoeg plannen maken. Komen jullie ook kamperen op Capfun de Sprookjescamping? Hannah en haar Sprookjesvrienden kijken er naar uit om weer allerlei avonturen te gaan beleven! En dat is natuurlijk veel leuker als jij er ook bij bent! Wist je dat de Paashaas er ook bij is en dat hij weer een hoop eieren heeft verstopt! Maar er valt nog veel meer te beleven tijdens Pasen op Capfun de Sprookjescamping. Doe mee met eierspelletjes of eet de lekkerste dingen tijdens de gezellige Paasbrunch met sprookjesfiguren in onze Kasteelkeuken. Maak met al je nieuwe vriendjes en vriendinnetjes de mooiste Paasknutsels! Ga jij ook op avontuur met de sprookjesvrienden? 

 

Bij de Sprookjescamping kunnen jullie kiezen tussen veel verschillende kampeerplaatsen of accommodaties. Dus kom met jullie eigen tent, of maak gebruik van bijvoorbeeld onze volledig ingerichte chalets. Tot op Capfun de Sprookjescamping met Pasen!

 

Kamperen tijdens Pasen met Hannah en haar Sprookjesvrienden

Op de beste kindercamping van Nederland is het altijd feest! Maar tijdens het kampeerweekend met Pasen is het feest nog groter! Alle sprookjesvrienden vieren Pasen met jullie mee. Lodewijk is al druk bezig met een geweldig Paasdiner. Vinden jullie eieren schilderen ook zo geweldig? Misschien kunnen jullie Maartje en Wanda dan wel helpen. 'Oh oh' waar zijn toch alle Paaseieren gebleven? Liggen ze in een holletje? Liggen ze boven op een kast? Hannah helpt Bumpie al mee met zoeken, en jullie? Kom gezellig kamperen met Pasen op Capfun de Sprookjescamping en beleef magische dagen.

Speciaal voor jullie geselecteerd

Het aantrekkelijkste Paasarrangement

Ieder jaar is kamperen met Pasen een heerlijk voorproefje van de zomer. Zeker bij Capfun de Sprookjescamping is het niet alleen genieten voor de kinderen, maar ook voor de ouders. Kinderen worden de hele dag vermaakt, zodat ouders ook kunnen genieten van een ontspannen vakantie. Geniet bijvoorbeeld in de sauna of maak gebruik van de beschikbare zonnebank. Ook een dagje erop uit met het gezin is heel goed mogelijk in de omgeving van Capfun de Sprookjescamping. De camping is gelegen in het prachtige Vechtdal. Ga op ontdekkingstocht met de fiets, of maak een fijne wandeling. Met ons speciale paasarrangement ben je verzekerd van voordelig en comfortabel kamperen met Pasen. Kom ook kamperen met Pasen op Capfun de Sprookjescamping, echt even er tussenuit voor het hele gezin!

Kamperen met Pasen in een luxe accommodatie

Een beetje meer luxe, een lekkere kachel voor ’s avonds en eten in een sfeervol restaurant. Die kleine extra’s maken kamperen met Pasen nog geslaagder. Daarom biedt Capfun de Sprookjescamping ook keuze uit verschillende accommodaties zoals chalets, glamping accommodaties of vakantietenten. Zo kunnen jullie optimaal genieten van het kamperen met Pasen zoals jullie het prettig vinden. Geniet van alle luxe voorzieningen en een ontspannen vakantie. De Sprookjescamping maakt van jullie Paasvakantie een waar kampeerfeest!

Geniet van de Sprookjesfiguren!

Elke avond is er een optocht naar de Sprokkelplaats voor een geweldige theatershow!