Beleef een Sprookje
tijdens Pasen

Pasen vieren op het mooiste plekje!

De lente is begonnen en de Sprookjescamping opent haar 'deuren' voor jullie! Met de nieuwe binnenspeeltuin is de kindercamping van Nederland nóg leuker geworden! Kamperen op de Sprookjescamping is een feest voor alle kinderen van 0 t/m 10 jaar, maar natuurlijk ook voor de (groot)ouders. Komen jullie kamperen met jullie eigen kampeermiddelen op de ruime veldjes met een speeltuin? Of gaan jullie in één van de geweldige accomodaties? Wat jullie ook graag willen, kijk als eerst even bij de arrangementen voor een magische vakantie voor een mooie prijs. Tot op de Sprookjescamping met Pasen! 

 

Arrangementen Kamperen                 Arrangementen accommodaties

Aankomst
Vertrek

Doe mee met Hannah en haar Sprookjesvrienden

Op de kindercamping van Nederland is het altijd feest! Maar met Pasen is het nog leuker, want dan vieren ook jullie Sprookjesvrienden Pasen. Lodewijk is al druk bezig met een geweldig Paasdiner. Vinden jullie eieren schilderen ook zo geweldig? Misschien kunnen jullie Maartje en Wanda dan wel helpen. 'Oh oh' waar zijn toch alle Paaseieren gebleven? Liggen ze in een holletje? Liggen ze bovenop een kast? Hannah helpt Bumpie al mee met zoeken, en jullie? Kom gezellig met Pasen naar de Sprookjescamping en beleef magische dagen. 

Speciaal voor jullie geselecteerd

Geniet van de Sprookjesfiguren!

Elke avond is er een optocht naar de Sprokkelplaats voor een geweldige theatershow! 

De aantrekkelijkste Paasarrangementen

Pasen is ieder jaar weer de start van het kampeerseizoen en voor veel mensen het ideale moment om al even een voorproefje te nemen op hun vakantie. De Sprookjescamping gelegen in het Vechtdal van de provincie Overijssel is ook dit jaar weer helemaal in de sfeer van Pasen met een bomvol animatie programma, dus kom ook kamperen met Pasen op de Sprookjescamping!

Wilt u liever iets huren? Kies uit vier soorten accommodaties

Een beetje meer luxe, een lekkere kachel voor ’s avonds en eten in een sfeervol restaurant. Die kleine extra’s maken kamperen met Pasen nog geslaagder. Kies uit verschillende soorten accommodaties van de Sprookjescamping: Chalet, Glamping, ingerichte Toercaravans.  En geniet volop van al onze andere voorzieningen op deze kindvriendelijke camping. De Sprookjescamping maakt van jullie Paasvakantie een waar kampeerfeest!