Kamperen met Pasen
Kom naar de Sprookjescamping

Kamperen met Pasen

Het is bijna Pasen! Hannah en haar Sprookjesvrienden kijken er naar uit om weer allerlei avonturen te gaan beleven! Vooral Droesem kijkt uit naar Pasen, hij gaat namelijk meedoen aan een talentenjacht. De Paashaas zoekt een assistent en door middel van een talentenjacht probeert hij iemand te vinden. Droesem hoopt echt dat hij het wordt!

Naast de vele avonturen zijn er ook paasactiviteiten te beleven. Speel eierspelletjes, ga lekker eten tijdens de paasbrunch, maak toffe paasknutsels en zoek samen met de Sprookjesvrienden naar de vele paaseieren die de Paashaas heeft verstopt.

 

Komen jullie kamperen met jullie eigen kampeermiddelen op de ruime veldjes met een speeltuin? Of gaan jullie in één van de geweldige accommodaties? Wat jullie ook graag willen, kijk als eerst even bij de arrangementen voor een magische vakantie voor een mooie prijs. Tot op de Sprookjescamping met Pasen! 

 

Arrangementen Kamperen                 Arrangementen accommodaties

Aankomst
Vertrek

Kamperen tijdens Pasen met Hannah en haar Sprookjesvrienden

Op de kindercamping van Nederland is het altijd feest! Maar met Pasen is het nog leuker, want dan vieren ook jullie Sprookjesvrienden Pasen. Lodewijk is al druk bezig met een geweldig Paasdiner. Vinden jullie eieren schilderen ook zo geweldig? Misschien kunnen jullie Maartje en Wanda dan wel helpen. 'Oh oh' waar zijn toch alle Paaseieren gebleven? Liggen ze in een holletje? Liggen ze bovenop een kast? Hannah helpt Bumpie al mee met zoeken, en jullie? Kom gezellig met Pasen naar de Sprookjescamping en beleef magische dagen. 

Speciaal voor jullie geselecteerd

De aantrekkelijkste Paasarrangementen

Pasen is ieder jaar weer de start van het kampeerseizoen en voor veel mensen het ideale moment om al even een voorproefje te nemen op hun vakantie. De Sprookjescamping gelegen in het Vechtdal van de provincie Overijssel is ook dit jaar weer helemaal in de sfeer van Pasen met een bomvol animatie programma, dus kom ook kamperen met Pasen op de Sprookjescamping!

Wilt u liever iets huren? Kies uit vier soorten accommodaties

Een beetje meer luxe, een lekkere kachel voor ’s avonds en eten in een sfeervol restaurant. Die kleine extra’s maken kamperen met Pasen nog geslaagder. Kies uit verschillende soorten accommodaties van de Sprookjescamping: Chalet, Glamping, ingerichte Toercaravans.  En geniet volop van al onze andere voorzieningen op deze kindvriendelijke camping. De Sprookjescamping maakt van jullie Paasvakantie een waar kampeerfeest!

Geniet van de Sprookjesfiguren!

Elke avond is er een optocht naar de Sprokkelplaats voor een geweldige theatershow!