Kamperen Pasen

Pasen vieren op het mooiste plekje!
Hannah en haar Sprookjesvrienden ontvangen een brief van niemand minder dan de Paashaas. Hij vraagt of de sprookjesfiguren mee kunnen helpen met het organiseren van het Paasfeest. Iedereen krijgt hiervoor een taak. Er moet een prachtig paasei worden gemaakt. Terwijl de Sprookjesfiguren er alles aan doen om het ei zo mooi mogelijk te maken, gooit de Botterbaas weer roet in het eten. Hij steelt een stukje van het Paasei! Maar natuurlijk laten Hannah en haar vrienden het hier niet bij zitten.
De Botterbaas wordt bevroren en Hannah pakt het gestolen stukje terug. Lodewijk is ook druk geweest, hij heeft hele mooie paaseieren gemaakt. Tati ziet het en krijgt een briljant idee. Ze gaat er glitters op toveren. Tati, (bij wie altijd veel misgaat als zij gaat toveren), tovert geen glitters maar laat de eieren tot haar grote schrik verdwijnen. Iedereen moet nu helpen zoeken naar de verdwenen eieren om het Paasfeest alsnog te laten slagen.

De aantrekkelijkste Paasarrangementen

Pasen is ieder jaar weer de start van het kampeerseizoen en voor veel mensen het ideale moment om al even een voorproefje te nemen op hun vakantie. De Sprookjescamping gelegen in het Vechtdal van de provincie Overijssel is ook dit jaar weer helemaal in de sfeer van Pasen met een bomvol animatie programma, dus kom ook kamperen met Pasen op de Sprookjescamping!

Wilt u liever iets huren? Kies uit vier soorten accommodaties

Een beetje meer luxe, een lekkere kachel voor ’s avonds en eten in een sfeervol restaurant. Die kleine extra’s maken kamperen met Pasen nog geslaagder. Kies uit vier soorten accommodaties van De Sprookjescamping: vakantiehuis, Wood Cottage,ingerichte toercaravans of een Sprookjeskota (type: Fins huisje) En geniet volop van al onze andere voorzieningen op deze kindvriendelijke camping. De Sprookjescamping maakt van uw Paasvakantie een waar kampeerfeest!

Bijzondere activiteiten

Natuurlijk is er ook het traditionele eieren zoeken en zijn er nog veel meer activiteiten. Op 2e Paasdag is als extra op het naast gelegen recreatie terrein een kijk en doe dag die helemaal in het teken staat van buitenspelen met een enorm aanbod  aan diverse activiteiten. Een belevenis op zich.