Kamperen met Pinksteren

Zijn jullie van plan om met vrienden of familie een weekend weg te gaan en lekker kamperen? Het pinksterweekend is daar de perfecte tijd voor. Voor families is het mogelijk om tijdig een aantal plekken te bespreken zodat jullie bij elkaar op het veld staat. Heerlijk genieten van de vrije dagen terwijl de kinderen zich uitstekend zullen vermaken met de Sprookjesfiguren. De Sprookjescamping is de kindercamping van Nederland en heeft alle faciliteiten waar zowel ouder als kind blij van worden. Boek snel jullie plekje met Pinksteren op de mooiste camping van Nederland. 

Aankomst
Vertrek
2 Gevonden accommodatietypes
Kaart Foto's
Kampeerplaats comfort

Kampeerplaats comfort

De plekken zijn +/- 100 m2, hebben electra van 6 of 10 ampére en een centraal watertappunt. De plekken zijn op de volgende velden: Feeëndans, Bloementuin, Drakenvlam, Kikkerland en de Paddestoel.

meer info
Kampeerplaats comfort plus

Kampeerplaats comfort plus

De plekken zijn +/- 100 m2, hebben electra van 10 ampére en een eigen watertappunt en waterafvoer. De plekken zijn op de volgende velden: Drakenschat, Kabouterbaard, Kabouterlaars en de Kaboutermuts.

meer info

Iedere dag een compleet animatieprogramma wanneer jullie komen kamperen met Pinksteren

Op de Sprookjescamping staan alleen maar leuke activiteiten op het programma, uiteraard ook in het teken van Pinksteren. Niet voor niets is de Sprookjescamping de leukste kindercamping van Nederland. Kom ook daarom kamperen met Pinksteren! Hebben jullie eigen kampeermiddelen? Maak dan gebruik van de ruime kampeerplaatsen met altijd wel een speeltuintje in de buurt. De sanitair gebouwen zijn ook geopend tijdens Pinksteren en deze zijn volledig in Sprookjesstijl. Dat maakt zelfs tandenpoetsen tot een waar avontuur!
Gaan jullie liever in een volledig ingerichte accommodatie? Dan zijn er geweldige accommodaties te huur. Jullie kunnen namelijk in een chalet, deze zijn gezellig ingericht en hebben een eigen tuinset waar jullie lekker kunnen zitten. Voor de liefhebber van het luxe kampeergevoel zijn er geweldige glamping accommodaties. En als jullie graag 'echt' willen kamperen zijn er vakantietenten te huur en toercaravans. Zelfs als jullie maar één nachtje willen blijven zijn er twee trekkershutten aanwezig. Dus er zijn genoeg mogelijkheden om heerlijk te kamperen tijdens Pinksteren.