Kamperen met Pinksteren?
Kom naar de Sprookjescamping

Kamperen met Pinksteren

Zijn jullie van plan om met vrienden of familie een weekend weg te gaan en lekker kamperen? Het pinksterweekend is daar de perfecte tijd voor. Voor families is het mogelijk om tijdig een aantal plekken te bespreken zodat jullie bij elkaar op het veld staat. Heerlijk genieten van de vrije dagen terwijl de kinderen zich uitstekend zullen vermaken met de Sprookjesfiguren. De Sprookjescamping is de kindercamping van Nederland en heeft alle faciliteiten waar zowel ouder als kind blij van worden. Boek snel jullie plekje met Pinksteren op de mooiste camping van Nederland. 

Aankomst
Vertrek

Kamperen met Pinksteren

Kamperen tijdens Pinksteren met animatie en theater

Op de Sprookjescamping staan alleen maar leuke activiteiten op het programma, uiteraard ook in het teken van Pinksteren. Niet voor niets is de Sprookjescamping de leukste kindercamping van Nederland. Kom ook daarom kamperen met Pinksteren! Hebben jullie eigen kampeermiddelen? Maak dan gebruik van de ruime kampeerplaatsen met altijd wel een speeltuintje in de buurt. De sanitair gebouwen zijn ook geopend tijdens Pinksteren en deze zijn volledig in Sprookjesstijl. Dat maakt zelfs tandenpoetsen tot een waar avontuur!
Gaan jullie liever in een volledig ingerichte accommodatie? Dan zijn er geweldige accommodaties te huur. Jullie kunnen namelijk in een chalet, deze zijn gezellig ingericht en hebben een eigen tuinset waar jullie lekker kunnen zitten. Voor de liefhebber van het luxe kampeergevoel zijn er geweldige glamping accommodaties. En als jullie graag 'echt' willen kamperen zijn er vakantietenten te huur en toercaravans. Zelfs als jullie maar één nachtje willen blijven zijn er twee trekkershutten aanwezig. Dus er zijn genoeg mogelijkheden om heerlijk te kamperen tijdens Pinksteren.

Verblijf in een accommodatie

3T4A0233kopie
9,5

Wij hebben geweldig genoten, zodra we tijd hadden lekker naar de Sprookjescamping en opa en oma vonden het oppassen zo ook nog een stuk leuker! 

Fam. Bongerds