Kamperen in het voorjaar
Dé Kindercamping van Nederland

Kamperen in het voorjaar

Mooie kleuren, de zon die weer tevoorschijn komt, kamperen in het voorjaar is helemaal geweldig. Geniet van de natuur en de Sprookjesfiguren op de Sprookjescamping. Kies voor een overnachting op één van onze ruime kampeerplaatsen, of overnacht in één van onze ingerichte accommodaties zoals een ingerichte vakantietenttoercaravan, chalet of een glamping accommodatie. Er is iedere dag animatie en theater op de kindercamping. Ook buiten de schoolvakanties is er iedere dag genoeg te beleven. Kom zwemmen in de waterspeelparadijzen of ga klimmen in de indoor speeltuin. Ook is het mogelijk om tijdens het voorjaar gebruik te maken van leuke arrangementen, zoals de Magische Mini Weken, maar ook het 3 weekenden in juni arrangement bijvoorbeeld. 

Aankomst
Vertrek

Kamperen in het voorjaar voor jong en oud!

Op de Sprookjescamping verveel je je nooit! Wanneer je komt kamperen in het voorjaar is er iedere dag animatie, dus 7 dagen per week. Tijdens de midweken, buiten de schoolvakanties en feestdagen om is onze animatie gericht op kinderen tot 4 jaar. Zo kunnen de allerkleinsten die nog niet naar school gaan zich kostelijk vermaken en kunnen de ouders tot rust komen. Er zijn dagelijks activiteiten zodat kinderen nieuwe vriendjes leren kennen. Ons professionele animatieteam verzorgt hierbij leuke activiteiten zoals knutselen en kinderdisco’s. Geniet op de Sprookjescamping van een magisch voorjaar!

 

Ook in praktische voorzieningen heeft de Sprookjescamping gedacht aan kinderen. Zo kun je gemakkelijk douchen in onze verhoogde kinderdouches. En ook tanden poetsen en handen wassen is makkelijk met wasbakken op verschillende hoogtes. Voor de liefhebbers beschikken we ook over sauna en zonnebank, zo kun je even helemaal wegdromen. Hierdoor kan iedereen genieten van een fijne en ontspannen vakantie. Kamperen in het voorjaar is het aangenaamst bij de Sprookjescamping.

Een tipje van de sluier van het animatieprogramma in juni

Komen jullie in juni kamperen op de Sprookjescamping? Kom dan naar de geweldige themaweekenden. Welk weekend komen jullie?


 

Bumpie weekend (14-6 t/m 16-6)

In dit weekend zal Bumpie vaak aanwezig zijn. Je kunt hem volop knuffelen en er zal een Pannenkoeken speurtocht zijn. 

En natuurlijk zullen er ook leuke theaters zijn die in teken staan van vriendschap en natuurlijk Bumpie.

Dit weekend zal ook papa in het zonnetje gezet worden met Vaderdag. Werk je ook mee aan een mooi cadeau voor jouw lieve papa?

 

 

 

Talentenweekend (21-6 t/m 23-06)

In het talentenweekend kunnen de kinderen hun talent laten zien. Vooral podium talent word gezocht. We hebben een talentenjacht en we hebben toneellessen. Dit weekend zal vooral in het teken staan van ieders talenten. Denk aan activiteiten die te maken hebben met het vinden van het juiste beroep, meedoen aan een talentenjacht, etc. 

 

 

 

Droesem’s verjaardag (28-6 t/m 30-6)

Enthousiast vertelt Droesem aan iedereen dat hij jarig is. Tati gelooft het alleen niet, want vorig jaar was ze op deze datum hele andere dingen aan het doen. Droesem voelt zijn verdriet naar boven komen. Hij is inderdaad niet jarig, maar hij weet ook helemaal niet wanneer hij jarig is. Hij zou zo graag een keer zijn verjaardag willen vieren.

Tati besluit samen met de andere sprookjesvrienden een verrassingsfeest te organiseren zodat Droesem jarig kan zijn.

Altijd animatie
Elke dag een theatershow
Kinderfaciliteiten

Erop uit tijdens het kamperen in het voorjaar

Op de kindercamping is er van alles te beleven. Huur een skelter of ga vissen in de Elvenvijver. Op ieder kampeerveld zijn speeltuintjes geplaatst voor de kinderen. Tijdens de mooie zomer dagen kun je je heerlijk vermaken in de waterspeelparadijzen, maar ook tijdens de regenachtige dagen kun je heerlijk spelen in ons binnen waterspeelparadijs. De indoor speeltuin zorgt ervoor dat de kinderen zich niet kunnen vervelen op de dagen dat het weer iets minder meezit.

Naast animatie op de leukste kindercamping van Nederland, kun je natuurlijk ook een dagje met het gezin erop uit! Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan de Oldemeijer, een heerlijk strandmeer op slechts 2 minuten lopen vanaf de Sprookjescamping. Wie een dag met meer actie zoekt kan een bezoek brengen aan Avonturenpark Hellendoorn of Attractiepark Slagharen. Slagharen is slechts een kwartiertje rijden vanaf de Sprookjescamping en Avonturenpark Hellendoorn vind je al binnen een half uur rijden. Maar er is nog veel meer te beleven in de buurt van de Sprookjescamping! Ga tijdens het kamperen in het voorjaar bijvoorbeeld ook eens naar Wildlands Adventure Zoo of Plopsa Indoor. Ook kun je in de omgeving heerlijk wandelen in zandverstuiving ‘De Rheezerbelten’, of kies een mooie fietsroute door Overijssel.