Kamperen in het voorjaar
Dé Kindercamping van Nederland

Kamperen in het voorjaar

Kamperen in het voorjaar is helemaal geweldig! De natuur heeft de mooiste kleuren en de Sprookjesfiguren dartelen vrolijk rond op de Sprookjescamping. Tijdens het voorjaar kunnen jullie kamperen, maar ook in een geweldige accommodatie slapen. Wat nog het leukste is? Er is elke dag animatie én een theatershow, zelfs buiten de schoolvakanties! Er zijn ook leuke arrangementen in het voorjaar zoals een voorseizoenplaats, dan kunnen jullie zo vaak komen als jullie willen!

Aankomst
Vertrek

4 speciale themaweekenden 2017

Komen jullie in juni of begin juli kamperen op de Sprookjescamping? Kom dan naar de geweldige themaweekenden. Welk weekend komen jullie?


10 & 11 juni Wanda's Splish & Splash weekend

Wanda de Waterelf weet heel goed wat leuk is om te doen met water! Komen jullie ook genieten van een weekend vol waterspektakel en waterspellen? 

 

17 & 18 juni Rond de Wereld weekend

Mogen jullie ook graag reizen? In dit weekend gaan jullie de wereld ontdekken net als Buddy dat ook graag mag doen. Waar komen jullie vandaan gereisd naar de Sprookjescamping?


24 & 25 juni Tati's Tover weekend

'Simsalaboom, nee, uhm, samsalabam, wat was het ook alweer?' Wie gaat er met Tati een speciaal Toverweekend van maken? Kom tijdens Tati's Tover weekend en                       geniet van een extra magisch weekend. 

 

1 & 2 juli Maartjes Natuur weekend

Samen met Maartje Mensbloem de bloemetjes buiten zetten? Het kan tijdens Maartjes Natuur weekend. Ontdek wat er allemaal in de natuur te vinden en te doen                   is! Tot op de Sprookjescamping. 

 

Altijd animatie
Elke dag een theatershow
Kinderfaciliteiten

Kamperen in het voorjaar met animatie en theater

Vervelen hoeft nooit op de Sprookjescamping, ook niet tijdens het kamperen in het voorjaar! Er is iedere dag animatie en tijdens de midweken, buiten schoolvakanties en feestdagen om, is alle animatie gericht op kinderen tot 4 jaar. Dus de kleintjes die nog niet naar school gaan, kunnen zich perfect vermaken. Kom naar de Sprookjescamping en geniet van een magisch voorjaar.