Kamperen in het voorjaar
Dé kindercamping van Nederland

Kamperen in het voorjaar

Mooie kleuren, de zon die weer tevoorschijn komt, kamperen in het voorjaar is helemaal geweldig. Geniet van de natuur en de sprookjesfiguren op Capfun de Sprookjescamping. Kies voor een overnachting op één van onze ruime kampeerplaatsen, of overnacht in één van onze vele ingerichte accommodaties zoals chalet of een glamping accommodatie. Er is iedere dag animatie en theater op de kindercamping. Ook buiten de schoolvakanties is er iedere dag genoeg te beleven. Kom tijdens het openingsweekend om de sprookjesvrienden weer te verwelkomen. Kom zwemmen in de waterspeelparadijzen of ga klimmen in de indoor speeltuin

 

Kamperen in het voorjaar voor jong en oud!

Op Capfun de Sprookjescamping verveel je je nooit! Wanneer je komt kamperen in het voorjaar is er iedere dag animatie. Tijdens de midweken, buiten de schoolvakanties en feestdagen om is onze animatie gericht op kinderen tot 4 jaar. Zo kunnen de allerkleinsten die nog niet naar school gaan, zich kostelijk vermaken en kunnen de ouders tot rust komen. Er zijn dagelijks activiteiten zodat kinderen nieuwe vriendjes leren kennen. Ons professionele animatieteam verzorgt hierbij leuke activiteiten zoals knutselen en kinderdisco’s. Geniet op de Sprookjescamping van een magisch voorjaar!

 

Ook in praktische voorzieningen heeft de Sprookjescamping gedacht aan kinderen. Zo kun je gemakkelijk douchen in onze verhoogde kinderdouches. En ook tanden poetsen en handen wassen is makkelijk met wasbakken op verschillende hoogtes. Kamperen in het voorjaar is het aangenaamst bij Capfun de Sprookjescamping.

Altijd animatie
Elke dag een theatershow
Kinderfaciliteiten

Erop uit tijdens het kamperen in het voorjaar

Op de kindercamping is er van alles te beleven. Huur een fiets of ga vissen in de Elfenvijver. Op ieder kampeerveld zijn speeltuintjes geplaatst voor de kinderen. Tijdens de mooie zomerdagen kun je je heerlijk vermaken in de waterspeelparadijzen, maar ook tijdens de regenachtige dagen kun je heerlijk spelen in ons binnen waterspeelparadijs. De indoor speeltuin zorgt ervoor dat de kinderen zich niet kunnen vervelen op de dagen dat het weer iets minder meezit.

Naast animatie op de leukste kindercamping van Nederland, kun je natuurlijk ook een dagje met het gezin erop uit! Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan de Oldemeijer, een heerlijk strandmeer op slechts twee minuten lopen vanaf Capfun de Sprookjescamping. Wie een dag met meer actie zoekt, kan een bezoek brengen aan Avonturenpark Hellendoorn of Attractiepark Slagharen. Slagharen is slechts een kwartiertje rijden vanaf de Sprookjescamping en Avonturenpark Hellendoorn vind je al binnen een half uur rijden. Maar er is nog veel meer te beleven in de buurt! Ga tijdens het kamperen in het voorjaar bijvoorbeeld ook eens naar Wildlands Adventure Zoo of Plopsa Indoor. Ook kun je in de omgeving heerlijk wandelen in zandverstuiving ‘De Rheezerbelten’, of kies een mooie fietsroute door het Overijsselse Vechtdal.