Kamperen in het voorjaar op
dé Kindercamping van Nederland

Kom het voorjaar vieren!

Kamperen in het voorjaar is helemaal geweldig! De natuur heeft de mooiste kleuren en de Sprookjesfiguren dartelen vrolijk rond op de Sprookjescamping. Tijdens het voorjaar kunnen jullie kamperen, maar ook in een geweldige accommodatie slapen. Wat nog het leukste is? Er is elke dag animatie én een theatershow, zelfs buiten de schoolvakanties! Er zijn ook leuke arrangementen in het voorjaar zoals een voorseizoenplaats, dan kunnen jullie zo vaak komen als jullie willen! Of een speciaal arrangement tijdens de feestdagen. Bekijk de arrangementen voor accommodaties of kamperen of boek direct een plekje op de Sprookjescamping.

4 speciale themaweekenden 2017

Komen jullie in juni of begin juli kamperen op de Sprookjescamping? Kom dan naar de geweldige themaweekenden. Welk weekend komen jullie?

 

10 & 11 juni

Wanda's Splish & Splash weekend

Wanda de Waterelf weet heel goed wat leuk is om te doen met water! Komen jullie ook genieten van een weekend vol waterspektakel en waterspellen? 

 

 

17 & 18 juni

Rond de Wereld weekend

Mogen jullie ook graag reizen? In dit weekend gaan jullie de wereld ontdekken net als Buddy dat ook graag mag doen. Waar komen jullie vandaan gereisd naar de Sprookjescamping?

 

  

24 & 25 juni

Tati's Tover weekend

'Simsalaboom, nee, uhm, samsalabam, wat was het ook alweer?' Wie gaat er met Tati een speciaal Toverweekend van maken? Kom tijdens Tati's Tover weekend en geniet van een extra magisch weekend. 

 

 

1 & 2 juli

Maartjes Natuur weekend

Samen met Maartje Mensbloem de bloemetjes buiten zetten? Het kan tijdens Maartjes Natuur weekend. Ontdek wat er allemaal in de natuur te vinden en te doen is! Tot op de Sprookjescamping. 

 

Altijd animatie, ook buiten schoolvakanties en feestdagen om!

Vervelen hoeft nooit op de Sprookjescamping, ook niet tijdens het kamperen in het voorjaar! Er is iedere dag animatie en tijdens de midweken, buiten schoolvakanties en feestdagen om, is alle animatie gericht op kinderen tot 4 jaar. Dus de kleintjes die nog niet naar school gaan, kunnen zich perfect vermaken. Kom naar de Sprookjescamping en geniet van een magisch voorjaar. 

Altijd animatie
Elke dag een theatershow
Kinderfaciliteiten