Kom genieten tijdens
het voorseizoen

Zo vaak komen als jullie willen!

Wanneer je een voorjaarsplaats op de Sprookjescamping huurt, kun je zo vaak komen als je wilt. Uiteraard ook buiten de schoolvakanties. Zelfs de feestdagen en de meivakantie kunnen jullie doorbrengen op deze magische camping! Je kiest je eigen plekje en komt het even een weekend niet uit? De kids kunnen dan met opa en oma naar de camping of maak vrienden blij met een weekendje Sprookjescamping. Deze plek is namelijk het hele voorseizoen voor jullie en eventueel 2 gezinnen uit je familie- of kennissenkring. Dus één prijs voor maximaal 3 gezinnen.

3T4A0233kopie
9,5

Wij hebben geweldig genoten, zodra we tijd hadden lekker naar de Sprookjescamping en opa en oma vonden het oppassen zo ook nog een stuk leuker! 

Fam. Bongerds
Elke dag animatie
Laat de caravan staan
Max. 3 gezinnen

Verveel je nooit op de Sprookjescamping!

Wie kan zich nog vervelen als er iedere dag animatie aanwezig is? En elke dag een nieuwe theatershow? Zelfs tijdens het laagseizoen! En wat dachten jullie van Sprookjesfiguren die over die je overal op de camping kunt tegenkomen? Het is alsof je in een magische wereld binnenstapt! En dit allemaal zelfs tijdens het kamperen in het voorseizoen. De Sprookjescamping heeft naast iedere dag animatie ook mooie faciliteiten. De luxe sanitair gebouwen zijn allemaal in Sprookjesstijl en speciaal ingericht op de behoeften van ouders en kinderen. Zoals de verhoogde douches, familiedouches en de wasbakken op verschillende hoogten. Ook tijdens het kamperen voorseizoen kunnen jullie dus heerlijk douchen en gemakkelijk tandenpoetsen.

Bij een voorseizoensplaats hoort natuurlijk ook waterpret, de kindercamping heeft echte waterspeeltuinen waar kinderen zich geweldig kunnen vermaken. En een buitenzwembad voor de ouders en grotere kinderen. Is het koud? Dan kunnen jullie lekker naar binnen met het echte waterkasteel van Hannah of van de binnenspeeltuin! Er is dus genoeg te doen tijdens het kamperen voorseizoen! Willen jullie ook genieten van Sprookjes? Reserveer dan een speciale voorseizoensplek en kom terug wanneer jullie daar zin in hebben. Bel: 0523-261369 en reserveer direct een plekje. 

 

Ruime kampeerplaatsen

Geweldige ruime kampeerplaatsen met altijd een speeltuin in de buurt!