Kamperen in het voorseizoen?
Kom naar de Sprookjescamping!

Kamperen in het voorseizoen

Genieten van de natuur en animatie voor de kinderen, dat is kamperen in het voorseizoen op Capfun de Sprookjescamping. Op de kindercamping is er dagelijks animatie, ook buiten de schoolvakanties. Maak gebruik van onze voorjaarsplaatsen en kom zo vaak langs als jullie willen! Kies je eigen plekje op onze magische camping en kom met de kinderen genieten van theater, speeltuinen en waterspeelparadijzen. Ook wanneer het een weekend niet uit komt, dan kunnen de kinderen met opa en oma langskomen! Je mag de kampeerplaats namelijk een heel voorseizoen delen met 2 gezinnen uit de familie of kennissenkring. Zo maak je optimaal gebruik van je kampeerplaats in het voorseizoen. Voor de kinderen is het één groot avontuur met veel nieuwe vriendjes. Een vakantie die ze nooit zullen vergeten. 

 

Kom kamperen in het voorseizoen

Verveel je nooit in het voorseizoen

Iedere dag nieuwe theatershows, animatie en spelen zo veel je kunt. Op Capfun de Sprookjescamping verveel je je nooit tijdens het kamperen in het voorseizoen. Voor alle kinderen van 0 t/m 10 jaar is er iets te beleven. Stap binnen in een fantastische wereld vol magie en fantasie waar je iedere dag weer verrast wordt met nieuwe avonturen. Voor kinderen van alle leeftijden zijn er Sprookjesclubs waarin activiteiten worden aangeboden die voor hen leuk zijn. In het voorseizoen zijn er ook verschillende thema's zoals het 'Grote Kaborweekend' en 'Familieweekend'. Die mag je natuurlijk niet missen!

 

Als 5-sterrencamping verzekeren wij jullie van een vakantie met uitstekende faciliteiten, zoals een luxe sanitair gebouw, een sauna en zonnebank. Alles is afgewerkt in Sprookjesstijl en er is in alles rekening gehouden met de kinderen. Zo zijn er wasbakken op verschillende hoogtes en zijn de douches verhoogd. Ook beschikken onze sanitair gebouwen over familiedouches. Zo kun je na een drukke dag genieten van een lekkere douche en kun je zelf gemakkelijk tanden poetsen.

 

Kinderpret tijdens het kamperen in het voorseizoen

Ook tijdens kamperen in het voorseizoen is er altijd iets te beleven op onze kindercamping. Bijvoorbeeld avonturen beleven en spelen in het waterspeelparadijs of de speeltuinen. Dit kan zowel binnen als buiten. Dus ook tijdens een minder mooie dag valt er genoeg te beleven. Ga vissen in onze elfenvijver of kies een mooie fietsroute door de omgeving. Wanneer je een dagje buiten de camping wilt doorbrengen, dan kun je met het gezin een bezoekje brengen aan één van de parken in de buurt van Capfun de Sprookjescamping. Zo is Attractiepark Slagharen slechts een kwartiertje rijden en ben je al met een half uur in Avonturenpark Hellendoorn. Ook Wildlands Adventure Zoo in Emmen is slechts 35 minuten rijden. Er is in de omgeving dus genoeg te beleven tijdens het kamperen in het voorseizoen.

 

Lijkt het jullie ook zo leuk om bij ons te kamperen tijdens het voorseizoen? Reserveer dan een speciale voorseizoensplek en kom terug wanneer jullie daar zin in hebben. Bel: 0523-261369 en reserveer direct een plekje.

Kom kamperen in het voorseizoen

3T4A0233kopie
9,5

Wij hebben geweldig genoten, zodra we tijd hadden lekker naar de Sprookjescamping en opa en oma vonden het oppassen zo ook nog een stuk leuker! 

Fam. Bongerds