1 Prinselijke week

Maak gebruik van het 1 Prinselijke week arrangement

De drukte van de zomervakantie is weer voorbij, maar de gezelligheid op de Sprookjescamping nog lang niet. Lodewijk voelt zich als een prins en hoopt nog steeds dat hij door een echte prinses gekust wordt en dan weer een prins is. Of vindt hij het toch wel leuk om een kikker te zijn? Vinden jullie het ook leuk om je als een prins te voelen? Boek dan het 1 Prinselijke week arrangement op de Sprookjescamping. Kom genieten in jullie eigen kampeermiddel op de ruime kampeerplaatsen en van elke dag animatie en theater!

1 Prinselijke week op dé 5 sterrencamping

ANWB Top Camping

De Sprookjescamping is een echte 5 sterrencamping en ANWB Top Camping 2018! De vele en luxe faciliteiten, ook speciaal voor kinderen, zorgen dat het geweldig verblijven is voor kinderen tot en met 10 jaar en hun (groot)ouders. Jullie kunnen gebruik maken van het sanitair op verschillende hoogten, de speciale familiedouches, Sunshowers en nog veel meer. En als jullie helemaal klaar zijn om de dag te beginnen, kunnen jullie heerlijk zwemmen in de waterspeelparadijzen, spelen in de speeltuinen en zelfs met slecht weer is spelen in de binnenspeeltuin geweldig! Genoeg te doen dus tijdens het 1 Prinselijke week arrangement!

De kampeerplaatsen

Op de Sprookjescamping zijn twee verschillende soorten kampeerplaatsen, de comfort en comfort plus plaatsen. Beiden zijn ideaal om te verblijven tijdens het 1 Prinselijke week arrangement. Alle kampeerplaatsen zijn ruim opgezet, min. 100 vierkante meter en bieden dus genoeg plek voor jullie kampeermiddel en eventueel één auto. De comfort plus plaatsen hebben allen een eigen watertappunt, eigen vuilwaterafvoer en 10 ampère. De comfort plaatsen hebben een gezamenlijk watertappunt en een aantal hebben 6 ampère. Daarnaast is er altijd wel een speeltuintje in de buurt! Boek direct jullie 1 Prinselijke week arrangement online!

Kindercamping
Sprookjesthema
Kinderfaciliteiten

Hebben jullie nog vragen over de 1 Prinselijke week?

Het kan zijn dat jullie nog vragen hebben over het verblijven op de kindercamping tijdens de 1 Prinselijke week. Bij onze veelgestelde vragen staan een aantal antwoorden, staat jullie antwoord hier niet tussen? Dan kunnen jullie het contactformulier invullen en neemt de receptie tijdens openingstijden contact op met jullie. Natuurlijk kunnen jullie ook bellen naar onze receptie op 0523-261369. Willen jullie boeken? Dat kan heel gemakkelijk online! Boek direct jullie 1 Prinselijke week arrangement.