2 Heldhaftige weken

Komen jullie kamperen tijdens de 2 Heldhaftige weken?

Nog even voor de drukte van de zomervakantie 2020 aan, op vakantie naar de Sprookjescamping? Dat kan perfect tijdens het 2 Heldhaftige weken arrangement. Blijf twee weken kamperen op de Sprookjescamping en leer net zo heldhaftig te zijn als Hannah. Beleef iedere dag de spannende avonturen van Hannah en haar Sprookjesvrienden en maak zelf avonturen in de speeltuinen en waterspeelparadijzen. Kom heerlijk dineren in de Kasteelkeuken of speel in de binnenspeeltuin. Tijdens dit arrangement is er dus volop plezier op de Sprookjescamping! Natuurlijk is er ook genoeg te doen in de omgeving. Boek direct telefonisch jullie kampeerplaats! Het telefoonnummer van de receptie: 0523 - 26 13 69. 

 

Aankomst
Vertrek
1 Gevonden accommodatietype
Kaart Foto's
Kampeerplaats comfort

Kampeerplaats comfort

De plekken zijn +/- 100 m2, hebben electra van 6 of 10 ampére en een centraal watertappunt. De plekken zijn op de volgende velden: Feeëndans, Bloementuin, Drakenvlam, Kikkerland en de Paddestoel.

meer info

Kamperen op een kampeerplaats tijdens het 2 Heldhaftige weken arrangement

Op de Sprookjescamping zijn twee soorten kampeerplaatsen aanwezig. De kampeerplaats comfort en kampeerplaats comfort plus. Ze zijn allebei minimaal 10m2 groot en bieden dus genoeg ruimte voor jullie kampeermiddel en één auto. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor maximaal 6 personen. De comfort kampeerplaatsen hebben gezamenlijke watertappunten en vuilwaterafvoeren. De plaatsen in Kikkerland hebben 6 ampére en de rest 10 ampére. De comfort plus kampeerplaatsen hebben allen een eigen watertappunt en vuilwaterafvoer. Er zit dus altijd wel een mooi plekje voor jullie tussen om Heldhaftig te verblijven tijdens het 2 Heldhaftige weken arrangement. Boek direct het 2 Heldhaftige weken arrangement online. 

Kindercamping
Sprookjesthema
ANWB Top Camping 2018

Welke leuke dingen gaan jullie doen tijdens het 2 Heldhaftige weken arrangement?

Er is altijd veel te doen op de Sprookjescamping, zo ook tijdens het 2 Heldhaftige weken arrangement. Er is iedere dag een animatieteam dat leuke activiteiten organiseert voor zowel jong als ouder. Om te zorgen dat ieder kind zich goed vermaakt zijn er verschillende clubs, ingedeeld in leeftijd. De Magische Elfjes, de Ondeugende Beren, de Stoere Draken of de Buddy club. Natuurlijk worden er ook voor de ouders leuke activiteiten georganiseerd. Wat de Sprookjescamping zo speciaal maakt, is het unieke Sprookje uiteraard die jullie nergens anders zullen terugvinden! Tijdens de activiteiten kunnen jullie ook nog eens zomaar een Sprookjesfiguur tegenkomen! Er wonen namelijk tien echte Sprookjesfiguren op de Sprookjescamping. Die beleven iedere avond een spannend avontuur tijdens de theatershow die jullie met de hele familie kunnen bekijken. En willen jullie liever een keer iets anders doen, dan zijn er ook waterspeelparadijzen, heel veel speeltuinen en een toffe binnenspeeltuin. Niemand zal zich vervelen op deze ANWB Top Camping 2018!