2 Heldhaftige weken

Komen jullie kamperen tijdens de 2 Heldhaftige weken?

Nog even voor de drukte van de zomervakantie 2021 aan, op vakantie naar Capfun de Sprookjescamping? Dat kan perfect tijdens het 2 Heldhaftige weken arrangement. Blijf twee weken kamperen op Capfun de Sprookjescamping en leer net zo heldhaftig te zijn als Hannah. Beleef iedere dag de spannende avonturen van Hannah en haar Sprookjesvrienden en maak zelf avonturen in de speeltuinen en waterspeelparadijzen. Geniet van de gerechten van de bezorgservice of doe mee met de activiteiten. Tijdens dit arrangement is er dus volop plezier op de Sprookjescamping! Natuurlijk is er ook genoeg te doen in de omgeving. Dit kan alleen als u een kampeermiddel heeft waarbij u geheel zelfvoorzienend bent. Wilt u gebruik maken van dit arrangement, neem dan contact op met de receptie via tel. 0523 - 26 13 69.

 

Aankomst
Vertrek

Kamperen op een kampeerplaats tijdens het 2 Heldhaftige weken arrangement

Op Capfun de Sprookjescamping zijn twee soorten kampeerplaatsen aanwezig. De kampeerplaats comfort en kampeerplaats comfort plus. Ze zijn allebei minimaal 10m2 groot en bieden dus genoeg ruimte voor jullie kampeermiddel en één auto. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor maximaal 6 personen. De comfort kampeerplaatsen hebben gezamenlijke watertappunten en vuilwaterafvoeren. De plaatsen in Kikkerland hebben 6 ampére en de rest 10 ampére. De comfort plus kampeerplaatsen hebben allen een eigen watertappunt en vuilwaterafvoer. Er zit dus altijd wel een mooi plekje voor jullie tussen om Heldhaftig te verblijven tijdens het 2 Heldhaftige weken arrangement. 

Kindercamping
Sprookjesthema
ANWB Top Camping 2020

Welke leuke dingen gaan jullie doen tijdens het 2 Heldhaftige weken arrangement?

Er is altijd veel te doen op Capfun de Sprookjescamping, zo ook tijdens het 2 Heldhaftige weken arrangement. Er is iedere dag een animatieteam dat leuke activiteiten organiseert voor zowel jong als ouder. Om te zorgen dat ieder kind zich goed vermaakt zijn er verschillende clubs, ingedeeld in leeftijd. De Magische Elfjes, de Ondeugende Beren, de Stoere Draken of de Buddy club. Natuurlijk worden er ook voor de ouders leuke activiteiten georganiseerd. Wat de Sprookjescamping zo speciaal maakt, is het unieke Sprookje uiteraard die jullie nergens anders zullen terugvinden! Tijdens de activiteiten kunnen jullie ook nog eens zomaar een Sprookjesfiguur tegenkomen! Er wonen namelijk tien echte Sprookjesfiguren op de Sprookjescamping. Die beleven iedere avond een spannend avontuur tijdens de theatershow. En willen jullie liever een keer iets anders doen, dan zijn er ook waterspeelparadijzen, heel veel speeltuinen en een toffe binnenspeeltuin. Niemand zal zich vervelen op deze ANWB Top Camping 2020!