4 weekenden in juni
Bel 0523-261369

Willen jullie twee weekenden in juni naar de Sprookjescamping?

Boek dan het 2 weekenden juni arrangement in 2020. Zo kunnen jullie 2 aaneenvolgende weekenden kamperen op de Sprookjescamping en tussendoor de tent of caravan laten staan! Dat scheelt veel opzet werk! Dat wordt genieten van de laatste twee weekendjes van juni, net voordat het de drukte van het hoogseizoen aanbreekt!

 

Het 2 weekenden arrangement van 19 juni tot 28 juni 2020 kost € 89,-. Dit arrangement is alleen telefonisch te boeken, bel onze receptie op 0523-261369. 

 

Welke leuke dingen gaan jullie doen tijdens het 2 weekenden arrangement?

Op de Sprookjescamping is het altijd gezellig en ook tijdens alle weekenden in juni is er genoeg te doen. Iedere dag is er een animatieteam dat vele leuke activiteiten organiseert. Bij welke club horen jullie? De Magische Elfjes, de Ondeugende Beren, de Stoere Draken of de Buddy's? Op de kindercamping zijn er verschillende leeftijdclubs zodat alle kinderen zich kunnen vermaken met hun leeftijdsgenootjes en passende activiteiten. Zo is het voor iedereen leuk! Natuurlijk worden er ook voor de ouders leuke activiteiten georganiseerd. Wat de Sprookjescamping zo speciaal maakt, is het Sprookje uiteraard! Tijdens de activiteiten kunnen jullie zomaar een Sprookjesfiguur tegenkomen! Er wonen namelijk tien echte, unieke Sprookjesfiguren op de Sprookjescamping. Die beleven ook nog iedere avond een spannend avontuur tijdens de theatershow. En willen jullie liever een keer iets anders doen, dan zijn er ook waterspeelparadijzen en heel veel speeltuinen. Niemand zal zich vervelen op deze ANWB Top Camping 2020!

 

 

Ruime kampeerplaatsen
5 sterren camping
Kindercamping