3 weekenden kamperen in mei
Bel 0523-261369

Drie weekenden genieten op de Sprookjescamping?

Willen jullie de meivakantie verlengen met een aantal weekenden. Drie aaneenvolgende weekenden na de meivakantie kamperen op Capfun de Sprookjescamping en tussendoor de tent of caravan laten staan! Nog even genieten van de lente op de Sprookjescamping, dat wil toch iedereen? Dit arrangement is alleen telefonisch te boeken en voor max. 6 personen vanaf €129,- (excl. toeristenbelasting en reserveringskosten). Bel onze receptie op 0523-261369.

Wat is er te doen in de weekenden in mei?

Op Capfun de Sprookjescamping is er elke dag, 7 dagen in de week, animatie en theater. Jullie hoeven je nooit te vervelen. Maar wat er anders is aan de Sprookjescamping ten opzichte van alle andere campings is dat je dagelijks in een sprookje wakker wordt. Hannah, Buddy, Kabor of een van de andere sprookjesfiguren kom je tegen op je kampeerveld of bij een activiteit, maar ook dagelijks in het theater waar zij weer een nieuw avontuur beleven. 

In de weekenden is er altijd van alles te beleven, van sport en spel zoals spetteren voor de Magische Elfjes en Ondeugende Beren, bootcamp voor de oudere kinderen binnen de Stoere Draken club en Buddy Club. Naast sportieve activiteiten zijn er ook knutselactiviteiten en bijvoorbeeld Kabouterbios en leuke spannende activiteiten zoals Sprookjes Museumroof en Diamantenroof. In mei is het over het algemeen mooi weer en dat maakt een familievakantie op de Sprookjescamping helemaal af! 

 

home-video

Wat is er te doen in de omgeving?

Capfun de Sprookjescamping is gelegen in het prachtige Vechtdal. In de omgeving is van alles te doen. Vlakbij de camping vinden jullie "Total Outdoor" met allerlei activiteiten. Vlotten bouwen, mountainbiken, klimmen, kanovaren, paintballen en nog veel meer! Een spannend dagje voor het hele gezin. In de omgeving van Hardenberg is er op sport-, natuur- en cultuurgebied genoeg te beleven. Attractieparken en een Wildlands Adventure Zoo, alles voor een dagje genieten buiten de Sprookjescamping voor een geweldige kindervakantie!

 

Welke faciliteiten zijn er op de camping?

Naast alle activiteiten in het animatieprogramma zijn er voor kinderen voldoende andere dingen te doen. Zo zijn er op de camping binnen en buiten een waterspeelparadijs, een overdekte binnenspeeltuin en op alle ruime kampeervelden een speeltuintje. De kinderen zijn dan altijd in het vizier. Bij de Sprokkelplaats, het theater van de Sprookjescamping, ligt ook nog een grote speeltuin. 

Elke avond zullen de kinderen voldaan in hun bedje napraten over de dingen die ze die dag hebben beleefd met Lodewijk of de Botterbaas of een andere sprookjesfiguur. Kom gezellig naar Capfun de Sprookjescamping in mei en boek nu het voordelige 3 weekenden in mei arrangement. Het voordeel is: jullie hoeven de tent of caravan maar één keer op te zetten en in tussentijd blijft ie gewoon staan op de camping.

3T4A1412kopie
9

Net een weekje terug met de kids.
Ze hadden het super leuk en we kijken al uit om een volgend verblijf te boeken!

 
Fabienne