4 weekenden in juni
Bel 0523-261369

Willen jullie vier weekenden in juni naar de Sprookjescamping?

Boek dan het 4 weekenden juni arrangement in 2020. Zo kunnen jullie 4 aaneenvolgende weekenden kamperen op de Sprookjescamping en tussendoor de tent of caravan laten staan! Dat scheelt veel opzet werk! Ieder weekend Sprookjesachtig doorbrengen, dat wil iedereen wel. Hebben jullie zelf even geen tijd om naar de leukste kindercamping van Nederland te komen? Dan mogen tot twee andere gezinnen hiervan gebruik maken. Dus laat vrienden, familie of de buren genieten van een weekendje Sprookjescamping!

 

Het 4 weekenden arrangement van 5 juni tot 28 juni 2020 kost 178,-. Dit arrangement is alleen telefonisch te boeken, bel onze receptie op 0523-261369.

Welke leuke dingen gaan jullie doen tijdens het 4 weekenden arrangement?

Op de Sprookjescamping is het altijd gezellig en ook tijdens alle weekenden in juni is er genoeg te doen. Iedere dag is er een animatieteam dat vele leuke activiteiten organiseert. Bij welke club horen jullie? De Magische Elfjes, de Ondeugende Beren, de Stoere Draken of de Buddy's? Op de kindercamping zijn er verschillende leeftijdclubs zodat alle kinderen zich kunnen vermaken met hun leeftijdsgenootjes en passende activiteiten. Zo is het voor iedereen leuk! Natuurlijk worden er ook voor de ouders leuke activiteiten georganiseerd. Wat de Sprookjescamping zo speciaal maakt, is het Sprookje uiteraard! Tijdens de activiteiten kunnen jullie zomaar een Sprookjesfiguur tegenkomen! Er wonen namelijk tien echte, unieke Sprookjesfiguren op de Sprookjescamping. Die beleven ook nog iedere avond een spannend avontuur tijdens de theatershow. En willen jullie liever een keer iets anders doen, dan zijn er ook waterspeelparadijzen, heel veel speeltuinen en een Drakengave binnenspeeltuin. Niemand zal zich vervelen op deze ANWB Top Camping 2020!

 

 

Themaweekenden in juni 2020

In de weekenden van juni zijn er speciale themaweekenden. In 2020 zijn dit de thema's: 

 

5/6 – 7/6: Het grote Kabor weekend

12/6 – 14/6: Heldhaftig weekend

19/6 – 21/6: Familieweekend met uiteraard Vaderdag activiteiten

26/6 – 28/6: Het magische sprookjesboek

Ruime kampeerplaatsen
5 sterren camping
Kindercamping

Kamperen tijdens het 4 weekenden in juni arrangement

De Sprookjescamping is een 5 sterren camping met geweldige faciliteiten. Zo kunnen jullie verblijven op de ruime kampeerplaatsen, hebben de meeste kampeerplaatsen 10 ampère stroom en zijn de sanitair gebouwen ingericht op zelfs de jongste bezoekers. De sanitair gebouwen zijn volledig in Sprookjesthema! Willen jullie het 4 weekenden in juni arrangement boeken? Bel dan naar onze receptie op 0523-261369, mochten jullie nog vragen hebben, dan kunnen jullie ook bellen of het contactformulier invullen.