Hemelvaart en Pinksteren

Hemelvaart én Pinksteren vieren?

Dat kan perfect op dé kindercamping van Nederland! Kom met Hemelvaart in 2020 kamperen op de Sprookjescamping en blijf t/m Pinksteren. Dat worden wel heel Sprookjesachtige feestdagen. En dan mogen jullie ook nog op de vertrekdag blijven tot 19.00 uur! Dit arrangement is zowel online als telefonisch te boeken, bel onze receptie op 0523-261369. Jullie kunnen ook met Hemelvaart komen en het kampeermiddel tussen Hemelvaart en Pinksteren laten staan en dan met Pinksteren weer komen. Jullie betalen dan de vanaf prijs van €403,00 in plaats van €459,00. 

Willen jullie dat, bel dan de receptie om samen te kijken naar het mooiste plekje op 'het mooiste plekje'. 

Aankomst
Vertrek
1 Gevonden accommodatietype
Kaart Foto's
Kampeerplaats comfort

Kampeerplaats comfort

De plekken zijn +/- 100 m2, hebben electra van 6 of 10 ampére en een centraal watertappunt. De plekken zijn op de volgende velden: Feeëndans, Bloementuin, Drakenvlam, Kikkerland en de Paddestoel.

meer info

Animatieprogramma Hemelvaart 2020

Tijdens het Hemelvaartsweekend zijn er veel leuke activiteiten voor alle leeftijden. Dit is een kleine greep uit de activiteiten met Hemelvaart 2020:

 

Op 22 mei is er de Dromenshow! Een talentenjacht waarin jij je droom kan laten uit komen, namelijk op het toneel staan met jouw talent. 

 

Museumroof op 23 mei is de activiteit die je als Buddy niet mag missen. Welk team weet het meeste museumstukken te veroveren?

 

Op de 24e is er een activiteit voor het hele gezin: Alles is familie! Doe met het hele gezin mee aan een gezellige spelochtend.