Hemelvaart en Pinksteren

Hemelvaart én Pinksteren vieren?

Dat kan perfect op dé kindercamping van Nederland! Kom met Hemelvaart in 2020 kamperen op de Sprookjescamping en blijf t/m Pinksteren. Dat worden wel heel Sprookjesachtige feestdagen. En dan mogen jullie ook nog op de vertrekdag blijven tot 19.00 uur! Dit arrangement is zowel online als telefonisch te boeken, bel onze receptie op 0523-261369. Jullie kunnen ook met Hemelvaart komen en het kampeermiddel tussen Hemelvaart en Pinksteren laten staan en dan met Pinksteren weer komen. Jullie betalen dan de vanaf prijs van €403,00 in plaats van €459,00. 

Willen jullie dat, bel dan de receptie om samen te kijken naar het mooiste plekje op 'het mooiste plekje'. 

Aankomst
Vertrek
1 Gevonden accommodatietype
Kaart Foto's
Kampeerplaats comfort

Kampeerplaats comfort

De plekken zijn +/- 100 m2, hebben electra van 6 of 10 ampére en een centraal watertappunt. De plekken zijn op de volgende velden: Feeëndans, Bloementuin, Drakenvlam, Kikkerland en de Paddestoel.

meer info

Animatieprogramma Pinksteren 2020

Het thema van dit Pinksterweekend is 'Een bal voor Lodewijk'. Een aantal activiteiten zullen ook in dit thema zijn, zoals bijvoorbeeld: 

 

Op 29 mei is er Wie is de Koning? Een soort spel gebaseerd op Wie is de Mol? en op  30 mei zal de vraag 'Hoe word ik een echte prins/prinses?' worden beantwoord. De magische elfjes en ondeugende beren leren hoe ze een echte prins of prinses kunnen worden.

 

En nog veel meer...