Hebben jullie Paasvakantie? Maak dan gebruik van het Belgische Sprookjesvrienden arrangement!

Speciaal voor onze Belgische vrienden hebben wij een arrangement tijdens de Paasvakantie. Als jullie tussen 5 april en 20 april minimaal 7 dagen naar de Sprookjescamping komen, kunnen jullie gebruik maken van dit voordelige arrangement. Zo kunnen jullie genieten van iedere dag animatie en een theatershow! De kindercamping in het prachtige Overijssel is de droomplek voor ieder kind tot en met 10 jaar. Hier wonen echte Sprookjesfiguren die jullie overal op de camping kunnen tegenkomen. Boek direct online!

Aankomst
Vertrek
2 Gevonden accommodatietypes
Kaart Foto's
Kampeerplaats comfort

Kampeerplaats comfort

De plekken zijn +/- 100 m2, hebben electra van 6 of 10 ampére en een centraal watertappunt. De plekken zijn op de volgende velden: Feeëndans, Bloementuin, Drakenvlam, Kikkerland en de Paddestoel.

meer info
Kampeerplaats comfort plus

Kampeerplaats comfort plus

De plekken zijn +/- 100 m2, hebben electra van 10 ampére en een eigen watertappunt en waterafvoer. De plekken zijn op de volgende velden: Drakenschat, Kabouterbaard, Kabouterlaars en de Kaboutermuts.

meer info
Ruime kampeerplaatsen
Kindercamping
5 sterrencamping

Kampeerplaats tijdens het Belgische Sprookjesvrienden arrangement

Op de kindercamping van Nederland zijn er mooie ruime kampeerplaatsen van minimaal 100m2. Kies voor een kampeerplaats comfort of kampeerplaats comfort plus. Een eigen watertappunt, 10 ampére en vuilwaterafvoer zijn de eigenschappen van de comfort+ plaatsen. De comfort plaatsen hebben een gezamenlijk watertappunt en de plekken in het Kikkerland hebben 6 ampére, de rest 10 ampére. Er is altijd wel een speeltuintje in de buurt, dus laat de kinderen lekker spelen terwijl jullie zelf genieten van een kopje thee of koffie voor de tent of caravan. Boek direct jullie kampeerplaats online.