Het bevrijdingsfestival op
de Sprookjescamping!

Een sprookjesachtig bevrijdingsfestival! Maak het mee!

Aansluitend aan de meivakantie is maandag de Dodenherdenking. Ja, ook de sprookjesfiguren zullen stil staan bij deze gebeurtenis en alle mensen die voor ons gestreden hebben. Tijdens de dag daarna is er dan ook alle reden om de remmen los te gooien met een fantastisch Bevrijdingsfestival. In 2020 is het extra speciaal, want we vieren 75 jaar vrijheid!

Wil jij dit weekend niet missen? Boek dan het speciale Bevrijdingsweekend arrangement. Jullie arriveren zaterdag en gaan pas dinsdag weer naar huis. Jullie kunnen natuurlijk tot 19.00 uur blijven zodat jullie niets hoeven te missen. Boek nu alvast het Bevrijdingsweekend via de receptie op tel. 0523 - 26 13 69.

 

Gezellige en bijzondere activiteiten

Naast het bevrijdingsfestival op dinsdag 5 mei zijn er het eerste weekend van mei allerlei gezellige en bijzondere activiteiten. Voor alle leeftijden zijn er sportieve en vooral ook creatieve activiteiten met natuurlijk altijd een ontmoeting met een van de Sprookjesvrienden. Bijzondere ontmoetingen, een knuffelmoment of 'Dag als het mag' met een knipoog en een praatje. 

De meivakantie is voor een groot deel van Nederland nog lekker aan de gang, maar ook als je geen meivakantie hebt, is het Bevrijdingsweekend een mooi weekend om naar de leukste kindercamping van Nederland te komen. Tijd om met het gezin door te brengen en samen leuke dingen te doen. Jullie komen zaterdag 2 mei aan op de camping en mogen dan blijven tot dinsdag 19.00 uur. 

Profiteer van dit bevrijdingsweekend arrangement! We vieren dit jaar 75 jaar vrijheid op de camping! Boek online of telefonisch via 0523 - 26 13 69.