Een Elfjesvakantie beleven in
augustus of september

Het Elfjesvakantie 1 week augustus/september arrangement

Willen jullie ertussenuit voor een weekje eind augustus of begin september 2020 en genieten van de nazomer? Dat kan voordelig tijdens het Elfjesvakantie arrangement. Ook tijdens het laagseizoen is er op de leukste kindercamping van Nederland animatie en theater. Tijdens de midweken, buiten schoolvakanties en feestdagen om, is het animatieprogramma speciaal op kinderen tot 4 jaar gericht. En in de weekenden kunnen alle clubs zich weer geweldig vermaken. Heerlijk een week Sprookjesachtig genieten in augustus en september tijdens het Elfjesvakantie arrangement en iedere dag mogelijkheid tot aankomst. Het arrangement is geldig voor 1 week in de periode van 22 augustus en 13 september. 

Boek direct jullie Elfjesvakantie arrangement en beleef een magische tijd.

Aankomst
Vertrek

Wat gaan jullie doen tijdens jullie Elfjesvakantie week in augustus/september?

Er is veel te doen op de Sprookjescamping tijdens het Elfjesvakantie arrangement in augustus/september, jullie kunnen spetteren in de waterspeelparadijzen zowel binnen als buiten, spelen in de speeltuinen en met slecht weer in de binnenspeeltuin en nog veel meer! Elke avond kunnen jullie genieten van de geweldige Sprookjes avonturen van onze Sprookjesfiguren. En tijdens de animatie activiteiten kunnen jullie zelfs tandenpoetsen met een Sprookjesfiguur, knutselen of één van de andere leuke activiteiten doen met hen. Wie wil dat nou niet? Boek direct jullie kampeerplaats online! Lees hieronder hoe dit precies werkt.

Speciale themaweekenden september

Er zijn in september een aantal leuke themaweekenden. De thema's in 2020 zijn: 

 

28/8 – 30/8: Bumpie XXL Weekend

4/9 – 6/9: De Botterbaas is weg

11/9 – 13/9: Droesem’s verjaardag

Kindercamping
Kids t/m 10 jaar
Sprookjesthema

Boek jullie Elfjesvakantie 1 week in augustus/september arrangement

Het Elfjesvakantie arrangement is gemakkelijk via de website te boeken en het voordeel wordt in de laatste stap berekend. Hoe boeken jullie het arrangement? Heel simpel. Vul in de paarse balk jullie gewenste aankomstdatum en vertrekdatum in. Kies een soort kampeerplaats die beschikbaar is en klik op 'direct boeken'. Hierna kunnen jullie gratis een voorkeursplekje uitkiezen, staan jullie het liefst in de buurt van de sanitair gebouwen, de waterspeelparadijzen of liever op een rustige plek. Op onze plattegrond staat alles aangegeven. Klik vervolgens op jullie gekozen kampeerplaats en vul in de volgende stap de gegevens van het gezelschap in. Direct op de kassabon is te zien wat de uiteindelijke kosten zullen zijn en jullie zullen hier zien dat automatisch het Elfjesvakantie arrangement bedrag wordt berekend. Vul uiteindelijk nog jullie gegevens in, maak de betaalwijze keuze en de boeking is gemaakt! Hebben jullie nog vragen of hulp nodig bij het boeken, dan kunnen jullie ook altijd onze receptie bereiken binnen de openingstijden op 0523-261369. Zij staan voor jullie klaar om te zorgen dat jullie een geweldige en passende vakantie kunnen boeken!