Elfjesvakantie 1 week

Het Elfjesvakantie 1 week in juni of juli arrangement

Verblijven jullie één week tussen 3 juni en 4 juli op de Sprookjescamping, dan kan dat met voordeel tijdens het Elfjesvakantie 1 week in juni - juli arrangement. Zo kunnen jullie genieten van het voorjaar in 2020 op de leukste kindercamping van Nederland! In de midweken, buiten schoolvakanties en feestdagen om, is het animatieprogramma op kinderen tot 4 jaar gericht. Heerlijk een week magisch genieten in juni of juli tijdens het Elfjesvakantie 1 week arrangement, met iedere dag mogelijkheid tot aankomst. Boek direct jullie Elfjesvakantie arrangement en beleef een magische tijd.

Aankomst
Vertrek

Wat gaan jullie doen tijdens jullie Elfjesvakantie week in juni of juli?

Op de Sprookjescamping is er altijd veel te doen, zo ook tijdens het Elfjesvakantie arrangement, jullie kunnen spelen in de waterspeelparadijzen zowel binnen als buiten, avonturen beleven in de speeltuinen en met slecht weer in de binnenspeeltuin en nog veel meer! Iedere avond zijn er geweldige Sprookjes avonturen van onze Sprookjesfiguren tijdens de theatershow. En tijdens de animatie activiteiten kunnen jullie zelfs tandenpoetsen met een Sprookjesfiguur, knutselen of één van de andere leuke activiteiten doen met hen. Lijkt jullie dit ook geweldig? Boek dan direct jullie kampeerplaats online! Hieronder kunnen jullie lezen hoe het werkt.

5 sterren camping
Kinderfaciliteiten
Elke dag animatie

Hoe jullie het Elfjesvakantie 1 week in juni/ juli arrangement kunnen boeken?

Via de website en deze pagina kunnen jullie gemakkelijk het Elfjesvakantie arrangement boeken door de stappen te volgen. Vul in de paarse balk jullie gewenste aankomstdatum en vertrekdatum in. Kies een kampeerplaats soort die beschikbaar is en klik op 'direct boeken'. Hierna kunnen jullie helemaal zonder kosten een voorkeursplekje uitkiezen, jullie kunnen zelf kiezen op de kaart waar jullie het liefste staan en de kaart laat alleen de beschikbare plaatsen zien. Op de plattegrond staan alle faciliteiten en kampeerplaatsen aangegeven. Klik vervolgens op jullie gekozen kampeerplaats en vul in de volgende stap de gegevens van het gezelschap in. Direct aan de rechterkant op de kassabon is te zien wat de uiteindelijke kosten zullen zijn en jullie zullen hier zien dat automatisch het Elfjesvakantie arrangement bedrag wordt berekend. Vul uiteindelijk nog jullie persoonsgegevens in, maak de betaalwijze keuze en de boeking is gemaakt! Hebben jullie nog vragen of hulp nodig bij het boeken, dan kunnen jullie ook altijd onze receptie bereiken binnen de openingstijden op 0523-261369. Zij staan voor jullie klaar om te zorgen dat jullie een geweldige en passende vakantie kunnen boeken!