Hemelvaart arrangement

Vier een magische Hemelvaart met het Hemelvaart arrangement

Kamperen met Hemelvaart? Geniet van een heerlijk lang weekend op de Sprookjescamping! Hemelvaart is de perfecte gelegenheid er even tussenuit te gaan en dat kan prima in ons eigen land! De korte reistijd is fijn, zeker met kinderen en niet alleen de kindercamping, maar ook de omgeving heeft veel te bieden. Kom een (lang) weekend kamperen en profiteer van ons speciale Hemelvaart arrangement. Op de vertrekdag kunnen jullie zelfs tot 19.00 uur nog genieten, want dan hoeven jullie pas te vertrekken! Dus boek direct jullie plekje online!

Aankomst
Vertrek
2 Gevonden accommodatietypes
Kaart Foto's
Kampeerplaats comfort

Kampeerplaats comfort

De plekken zijn +/- 100 m2, hebben electra van 6 of 10 ampére en een centraal watertappunt. De plekken zijn op de volgende velden: Feeëndans, Bloementuin, Drakenvlam, Kikkerland en de Paddestoel.

meer info
Kampeerplaats comfort plus

Kampeerplaats comfort plus

De plekken zijn +/- 100 m2, hebben electra van 10 ampére en een eigen watertappunt en waterafvoer. De plekken zijn op de volgende velden: Drakenschat, Kabouterbaard, Kabouterlaars en de Kaboutermuts.

meer info

Op welke kampeerplaats verblijft u tijdens het Hemelvaart arrangement?

De kampeerplaatsen op de Sprookjescamping zijn ruim opgezet en bestrijken minimaal 100m2 (10 bij 10 meter). Er zijn twee verschillende kampeerplaatsen, de comfort plaatsen en comfort plus plaatsen. Welke kiezen jullie? De comfort plaatsen hebben een gezamenlijk watertappunt en vuilwaterafvoer en de plekken in Kikkerland hebben 6 ampère en de rest 10 ampère. De comfort plus plaatsen hebben een eigen watertappunt en vuilwaterafvoer en hebben allen 10 ampère. Op de plattegrond kunnen jullie zien waar de kampeerplaatsen zich bevinden en uiteraard kunnen jullie ook via de kaart boeken, klik daarvoor op kaart bij de gevonden accommodaties. Boek direct jullie Hemelvaart arrangement.

Kinderfaciliteiten
Elke dag animatie
Sprookjesthema

Verblijven op de kindercamping met het Hemelvaart arrangement

Natuurlijk willen jullie veel beleven tijdens het Hemelvaart arrangement en dat is geen probleem op de Sprookjescamping. Het is niet voor niets dé kindercamping van Nederland voor kinderen tot en met 10 jaar en hun ouders. De vele faciliteiten zorgen voor iedere dag weer een nieuw avontuur. Jullie kunnen meedoen aan de vele activiteiten die het animatieteam iedere dag verzorgd, dus ook tijdens het Hemelvaart arrangement. Daarnaast zijn er verschillende Sprookjesfiguren die jullie zomaar overal op de camping tegen kunnen komen. Hebben jullie zin in spetteren in het water? Dat kan in de mooie waterspeelparadijzen. En het leukste van een goede kindercamping? Dat er altijd wel een speeltuintje in de buurt is. Speelt het weer niet goed mee? Dan kunnen jullie je vermaken in de binnenspeeltuin. Daar is het altijd lekker weer! En de ouders kunnen dan genieten van een hapje en een drankje in de Eeterij. Sluit de avond af met een heerlijk diner in de Kasteelkeuken en een theatershow van de Sprookjesfiguren in de Sprokkelplaats. Kamperen op de Sprookjescamping tijdens het Hemelvaart arrangement is één groot feest. Boek direct online!

Hebben jullie geen eigen kampeermiddel?

Een toercaravan of vakantietent is ideaal als jullie geen eigen kampeermiddel hebben of als jullie liever de tent of toercaravan al klaar willen hebben staan. Op de Sprookjescamping staan gloednieuwe, volledig ingerichte, toercaravans die te huur zijn. Deze zijn voorzien van een voortent met tuinset.  De toercaravans zijn er voor vier personen: de Camper 550, Camper 500, Camper 530 en Camper 560 en voor vijf personen: Camper 530 en Camper 560.

Gaan jullie liever in een tent? Dan zijn er de Waard tenten opgezet voor de liefhebber. Er zijn drie type de Waard tenten aanwezig, de Vergrote Zilvermeeuw (piramidetent), Steenuil (tunneltent) en de Velduil (tunneltent). De tenten zijn volledig ingericht en hebben een terras. De Vergrote Zilvermeeuw en Velduil zijn voor vier personen en de Steenuil voor vijf personen. Kies de tent of toercaravan waar jullie graag een geweldige vakantie in willen beleven en boek direct online.