Hemelvaart arrangement

Hemelvaart-arrangement op de Sprookjescamping

Hemelvaart is de perfecte gelegenheid om er even lekker tussenuit te gaan. Wil je in het weekend van Hemelvaart genieten van een camping in eigen land? Een kindvriendelijke camping met heel veel leuke activiteiten op het programma. Op zoek naar een magische vakantie, die ook niet al te ver rijden weg is? Profiteer dan van het Hemelvaart-arrangement van de Sprookjescamping. Een prachtige camping waar sprookjesfiguren de kinderen vermaken, terwijl de ouders, opa’s en oma’s wat tijd voor zichzelf hebben.

Aankomst
Vertrek
1 Gevonden accommodatietype
Kaart Foto's
Kampeerplaats comfort

Kampeerplaats comfort

De plekken zijn +/- 100 m2, hebben electra van 6 of 10 ampére en een centraal watertappunt. De plekken zijn op de volgende velden: Feeëndans, Bloementuin, Drakenvlam, Kikkerland en de Paddestoel.

meer info

Maak kennis met onze sprookjesfiguren

De Sprookjescamping is de leukste kindercamping van Nederland. Dat vinden we niet alleen zelf, dat vindt ook de ANWB bijvoorbeeld. Vanaf binnenkomst waan je je in een sprookjeswereld waarin Wanda de Waterelf, Droesem de Draak en Kabor de Kabouter thuis zijn. Een waar paradijs voor kinderen: een heus theater, diverse speeltuintjes, een binnen en buitenzwembad, het strandmeer op een steenworp afstand en de Sprokkelplaats. En ook tijdens Hemelvaart bieden we elke dag een compleet animatieprogramma. Vermaak, activiteiten en animatie voor jong en oud staan bij ons voorop. Op de Sprookjescamping zullen de kinderen zich nooit vervelen.

Ook in de omgeving, het Vechtdal, is er van alles te doen. Niet alleen is het Vechtdal één van de mooiste natuurgebieden van Nederland, ook is er een dierentuin en zijn er diverse attractieparken in de buurt. Zo wordt dit weekendje weg op de Sprookjescamping absoluut onvergetelijk, voor jong en oud.

Kinderfaciliteiten
Elke dag animatie
Sprookjesthema

Groots kamperen of een luxe accommodatie

Kom met Hemelvaart een lang weekend groots kamperen op ons groene terrein waar een elfje, een draak en een kikker wonen. Je verblijft op één van onze ruime plekken van minimaal 100 m2, met altijd een speeltuintje voor de deur. Mooie, goed onderhouden plaatsen, waar je volop kunt genieten van het buitenleven.

Ben je op zoek naar net wat meer luxe? Het comfort en het gemak van thuis? Een lekkere kachel voor ’s avonds en een eigen badkamer? Kies dan voor het Hemelvaart-arrangement in één van onze accommodaties en maak volop gebruik van al onze voorzieningen op de kindvriendelijke Sprookjescamping. Er zijn volledig uitgeruste gloednieuwe toercaravans en een uitgebreid aanbod aan comfortabele chalets. Vanaf zomer 2020 kunnen jullie ook in nieuwe chalets verblijven.

Hebben jullie geen eigen kampeermiddel?

Een toercaravan of vakantietent is ideaal als jullie geen eigen kampeermiddel hebben of als jullie liever de tent of toercaravan al klaar willen hebben staan. Op de Sprookjescamping staan gloednieuwe, volledig ingerichte, toercaravans die te huur zijn. Deze zijn voorzien van een voortent met tuinset.  De toercaravans zijn er voor vier personen: de Camper 550, Camper 500, Camper 530 en Camper 560 en voor vijf personen: Camper 530 en Camper 560.

Gaan jullie liever in een tent? Dan zijn er de Waard tenten opgezet voor de liefhebber. Er zijn drie type de Waard tenten aanwezig, de Vergrote Zilvermeeuw (piramidetent), Steenuil (tunneltent) en de Velduil (tunneltent). De tenten zijn volledig ingericht en hebben een terras. De Vergrote Zilvermeeuw en Velduil zijn voor vier personen en de Steenuil voor vijf personen. Kies de tent of toercaravan waar jullie graag een geweldige vakantie in willen beleven en boek direct online.

Boek vandaag nog het Hemelvaart-arrangement

Overtuigd van de mogelijkheden van onze kindvriendelijke, gunstig gelegen camping? Kies dan voor het Hemelvaart-arrangement van de Sprookjescamping en geniet in 2020 van een magische tijd met het thema ‘Dromen met open ogen’. Begin het voorjaar goed, met een onvergetelijk weekend weg.