Hemelvaart arrangement
Alleen zelfvoorzienend

Hemelvaart-arrangement op Capfun de Sprookjescamping

Hemelvaart is de perfecte gelegenheid om er even lekker tussenuit te gaan. Wil je in het weekend van Hemelvaart 2021 genieten van een camping in eigen land? Wilt u gebruik maken van dit arrangement, neem dan contact op met de receptie via tel. 0523 - 26 13 69.

Een kindvriendelijke camping met leuke activiteiten op het programma. Op zoek naar een magische vakantie, die ook niet al te ver rijden weg is? Profiteer dan van het Hemelvaart-arrangement van Capfun de Sprookjescamping. Een prachtige camping waar sprookjesfiguren de kinderen vermaken, terwijl de ouders, opa’s en oma’s wat tijd voor zichzelf hebben. 

Aankomst
Vertrek

Maak kennis met de sprookjesfiguren

De Sprookjescamping is de leukste kindercamping van Nederland. Vanaf binnenkomst waan je je in een sprookjeswereld waarin Wanda de Waterelf, Droesem de Draak en Kabor de Kabouter thuis zijn. Een waar paradijs voor kinderen waarin sprookjes werkelijkheid worden. Ook in deze tijd kun je genieten van  diverse speeltuintjes, een binnen en buitenzwembad, het strandmeer op een steenworp afstand en bijzondere (buiten-) activiteiten. Op de Sprookjescamping zullen de kinderen zich nooit vervelen.

Ook in de omgeving, het Vechtdal, is er van alles te doen. Niet alleen is het Vechtdal één van de mooiste natuurgebieden van Nederland, ook is er een dierentuin en zijn er diverse attractieparken in de buurt. Zo wordt dit weekendje weg op de Sprookjescamping absoluut onvergetelijk, voor jong en oud.

Kinderfaciliteiten
Elke dag animatie
Sprookjesthema

Verblijven tijdens het Hemelvaartarrangement

Natuurlijk willen jullie veel beleven tijdens het Hemelvaart arrangement en dat is zelfs in deze tijd geen probleem op de Sprookjescamping. Het is niet voor niets dé kindercamping van Nederland voor kinderen tot en met 10 jaar. We beleven iedere dag weer een nieuw avontuur. Jullie kunnen meedoen aan de  online activiteiten die het animatieteam iedere dag verzorgt, maar ook kunnen jullie gebruik maken van een aantal leuke buitenactiviteiten. Daarnaast zijn er verschillende Sprookjesfiguren die jullie tegen kunnen komen. Hebben jullie zin in spetteren in het water? Dat kan in de mooie waterspeelparadijzen. Jullie kunnen hiervoor reserveren. En het leukste van een goede kindercamping? Dat er altijd wel een speeltuintje in de buurt is. Sluit de avond af met een heerlijke snack, pizza of pannenkoek die bij jullie kampeerplek wordt bezorgd. Kamperen op de Sprookjescamping tijdens het Hemelvaart arrangement is een feest. Boek als u zelfvoorzienend bent via de receptie onder telefoonnummer: 0523 - 26 13 69.

Groots kamperen of een luxe accommodatie

Kom met Hemelvaart een lang weekend groots kamperen op ons groene terrein waar een elfje, een draak en een kikker wonen. Je verblijft op één van onze ruime plekken van minimaal 100 m2, met altijd een speeltuintje voor de deur. Mooie, goed onderhouden plaatsen, waar je volop kunt genieten van het buitenleven.

Ben je op zoek naar net wat meer luxe? Het comfort en het gemak van thuis? Een lekkere kachel voor ’s avonds en een eigen badkamer? Kies dan voor het Hemelvaart-arrangement in één van onze accommodaties en maak volop gebruik van al onze voorzieningen op de kindvriendelijke Sprookjescamping. Per 1 juli zijn er weer volledig uitgeruste gloednieuwe toercaravans en een uitgebreid aanbod aan comfortabele chalets berschikbaar. Vanaf zomer 2020 kunnen jullie ook in nieuwe chalets verblijven.