Hemelvaart en Pinksteren

Hemelvaart én Pinksteren vieren?

Dat kan perfect op dé kindercamping van Nederland! Kom met Hemelvaart kamperen op de Sprookjescamping en kom met Pinksteren weer terug! In de tussentijd mogen jullie de tent of caravan gewoon op jullie kampeerplaats laten staan. Dat is pas handig, want alles staat dan al helemaal voor jullie klaar op de Sprookjescamping zodra jullie aankomen met Pinksteren. Dat worden wel heel Sprookjesachtige feestdagen. En dan mogen jullie ook nog op de vertrekdag blijven tot 19.00 uur! Dat is pas een Sprookje! Dit arrangement is zowel online als telefonisch te boeken, bel onze receptie op 0523-261369.

Aankomst
Vertrek
2 Gevonden accommodatietypes
Kaart Foto's
Kampeerplaats comfort

Kampeerplaats comfort

De plekken zijn +/- 100 m2, hebben electra van 6 of 10 ampére en een centraal watertappunt. De plekken zijn op de volgende velden: Feeëndans, Bloementuin, Drakenvlam, Kikkerland en de Paddestoel.

meer info
Kampeerplaats comfort plus

Kampeerplaats comfort plus

De plekken zijn +/- 100 m2, hebben electra van 10 ampére en een eigen watertappunt en waterafvoer. De plekken zijn op de volgende velden: Drakenschat, Kabouterbaard, Kabouterlaars en de Kaboutermuts.

meer info

Kamperen op de Sprookjescamping tijdens Hemelvaart en Pinksteren?

Dat kan perfect op de mooiste kindercamping van Nederland! Er is iedere dag animatie en een theatershow met de Sprookjesfiguren die over de camping ronddartelen. Hebben jullie Hannah en haar Sprookjesvrienden al ontmoet? Natuurlijk kunnen jullie je ook zelf vermaken in één van de vele speeltuintjes, in de waterspeelparadijzen of in de binnenspeeltuin. Er is veel te doen op de camping. Maar niet alleen de Sprookjescamping is perfect voor kinderen tot en met 10 jaar en hun ouders, ook de omgeving is prachtig. Ga bijvoorbeeld op safari in Wildlands, in de achtbaan in Plopsa land of ontdek de natuur in de omgeving. De Sprookjescamping ligt in Rheeze nabij Hardenberg en bevindt zich daarmee in één van de mooiste gebieden van Nederland namelijk in de Overijsselse Vechtstreek. De natuur, de rivier en de pittoreske dorpjes zorgen voor het genieten tijdens een dagje uit. Er is dus genoeg te doen tijdens Hemelvaart en Pinksteren. Boek nu het Hemelvaart en Pinksteren arrangement via onze receptie op 0523-261369.

Kampeerplaatsen tijdens Hemelvaart en Pinksteren

Zijn jullie van plan om te kamperen tijdens Hemelvaart en willen jullie graag weer terugkomen met Pinksteren? Maak dan gebruik van het Hemelvaart en Pinksteren arrangement en verblijf op de ruime kampeerplaatsen op de Sprookjescamping. Iedere kampeerplek is minimaal 100m2 (10 bij 10 meter). Er zijn twee verschillende kampeerplaatsen, namelijk de comfort en comfort plus plaatsen. Vinden jullie het niet vervelend om een watertappunt en vuilwaterafvoer te delen? En hebben jullie geen probleem met minimaal 6 ampère? Verblijf dan op de comfort plaatsen. Hebben jullie liever een eigen watertappunt en vuilwaterafvoer en 10 ampere? Boek dan een comfort plus kampeerplaats. Als jullie hier geen voorkeur in hebben, maar wel graag op een specifieke plek willen staan, dan kunnen jullie bij op de plattegrond kijken wat jullie favoriete plekje is. Hebben jullie een keuze gemaakt, boek dan het Hemelvaart en Pinksteren arrangement via de receptie. Bekijk de openingstijden om te zien wanneer wij bereikbaar zijn.

Kindercamping
Elke dag animatie
Kinderfaciliteiten