Hemelvaart en Pinksteren

Hemelvaart én Pinksteren vieren?

Dat kan perfect op dé kindercamping van Nederland! Kom met Hemelvaart in 2021 kamperen op Capfun de Sprookjescamping en kom met Pinksteren terug. Dat worden wel heel Sprookjesachtige feestdagen. En dan mogen jullie ook nog op de vertrekdag blijven tot 19.00 uur! 

Willen jullie dat? Dit arrangement is alleen telefonisch te boeken via tel. 0523 - 26 13 69.

 

 

Kamperen op Capfun de Sprookjescamping tijdens Hemelvaart en Pinksteren?

Dat kan perfect op de mooiste kindercamping van Nederland! Er is iedere dag animatie en een theatershow met de Sprookjesfiguren die over de camping ronddartelen. Hebben jullie Hannah en haar Sprookjesvrienden al ontmoet? Natuurlijk kunnen jullie je ook zelf vermaken in één van de vele speeltuintjes en in de waterspeelparadijzen. Er is veel te doen op de camping. Maar niet alleen Capfun de Sprookjescamping is perfect voor kinderen tot en met 10 jaar en hun ouders, ook de omgeving is prachtig. Ga bijvoorbeeld op safari in Wildlands, in de achtbaan in Plopsa land of ontdek de natuur in de omgeving. Capfun de Sprookjescamping ligt in Rheeze nabij Hardenberg en bevindt zich daarmee in één van de mooiste gebieden van Nederland namelijk in de Overijsselse Vechtstreek. De natuur, de rivier en de pittoreske dorpjes zorgen voor het genieten tijdens een dagje uit. Er is dus genoeg te doen tijdens Hemelvaart en Pinksteren. Boek nu het Hemelvaart en Pinksteren arrangement via onze receptie op 0523-261369.

Kindercamping
Elke dag animatie
Kinderfaciliteiten

Kampeerplaatsen tijdens Hemelvaart en Pinksteren

Zijn jullie van plan om te kamperen tijdens Hemelvaart en willen jullie graag weer terugkomen met Pinksteren? Maak dan gebruik van het Hemelvaart en Pinksteren arrangement en verblijf op de ruime kampeerplaatsen op Capfun de Sprookjescamping. Iedere kampeerplek comfort is minimaal 100m2 (10 bij 10 meter) en hebben een gezamenlijk watertappunt en vuilwaterafvoer en 10 ampère? Boek het Hemelvaart en Pinksteren arrangement via de receptie. Bekijk de openingstijden om te zien wanneer wij bereikbaar zijn.