Herfstvakantie

Kom kamperen tijdens de Herfstvakantie!

Willen jullie ook in de mooiste periode van het jaar kamperen? Kom dan naar Capfun de Sprookjescamping. Dit is de tijd dat de bladeren aan de bomen bijna dagelijks van kleur veranderen. De prachtig groen, geel en dieprode kleuren zijn een genot voor het oog. Wat een heerlijke tijd om te kamperen, want iedere ochtend stap je de caravan uit en sta je er middenin. Kom ook genieten! Natuurlijk is er ook tijdens de Herfstvakantie genoeg te doen op de leukste kindercamping van Nederland. De Sprookjesfiguren maken er iedere dag een feest van samen met de animatie!

 

Wil je liever een accommodatie huren? Bekijk dan onze beschikbare accommodaties!

Waarom kamperen tijdens de Herfstvakantie?

Op Caprfun de Sprookjescamping is niet voor niets de kindercamping van Nederland. Er is dan ook iedere dag animatie en een theatershow. Zo hoeven de kinderen zich nooit te vervelen. Hebben de kinderen zin om zelf avonturen te maken? Dan kunnen ze spelen in één van de vele speeltuintjes, het binnenzwembad of in de binnenspeeltuin, waarbij de (groot)ouders lekker kunnen genieten van een hapje en een drankje. Er is dus veel te doen en niemand hoeft zich te vervelen!

 

Op welke kampeerplaats verblijft u tijdens de Herfstvakantie?
Er zijn twee verschillende soorten kampeerplaatsen op Capfun de Sprookjescamping. De comfort en comfort plus plaatsen. De comfort plus plaatsen hebben een eigen watertappunt, vuilwaterafvoer en 10 ampère stroom. De comfort plaatsen hebben een gezamenlijk watertappunt en vuilwaterafvoer en een aantal plaatsen hebben 6 ampère stroom. Jullie kunnen via de kaart boeken door op "kaart" te klikken rechts onder de titel "gevonden accommodatietypes". Jullie kunnen eventueel ook op de plattegrond bekijken welke plek het beste bij jullie past.

 

Hebben jullie nog vragen?
Natuurlijk kunnen er nog vragen zijn over de kampeerplaatsen op de Sprookjescamping. Op de website staat veel informatie over de faciliteiten, de animatie, de kampeerplaatsen en de omgeving. Ook kunnen jullie bij de veelgestelde vragen kijken, kunnen jullie het antwoord niet vinden, neem dan contact op met onze receptie. Dit kan door het contactformulier in te vullen of tijdens openingstijden te bellen naar: 0523-261369. Hebben jullie wel al jullie antwoorden gevonden? Dan kunnen jullie direct online de Herfstvakantie boeken via deze website! Simpel en snel de Herfstvakantie geregeld!