Junimaand onbeperkt

Maak gebruik van het junimaand onbeperkt arrangement

Willen jullie graag kamperen in juni op het mooiste plekje? Dat kan heel voordelig op de Sprookjescamping. Jullie kunnen het kampeermiddel neerzetten en laten staan tot juli. Dat is pas ideaal, wanneer jullie tijd en zin hebben, gezellig verblijven op de camping en niet steeds opnieuw de tent of caravan klaar hoeven zetten! Op de Sprookjescamping is er iedere dag animatie en een theatershow, dus ook de hele maand juni. Zo hoeven de kids zich nooit te vervelen, wat ook niet zal gebeuren met alle leuke (kinder)faciliteiten. Boek direct het junimaand onbeperkt online!

Aankomst
Vertrek
2 Gevonden accommodatietypes
Kaart Foto's
Kampeerplaats comfort

Kampeerplaats comfort

De plekken zijn +/- 100 m2, hebben electra van 6 of 10 ampére en een centraal watertappunt. De plekken zijn op de volgende velden: Feeëndans, Bloementuin, Drakenvlam, Kikkerland en de Paddestoel.

meer info
Kampeerplaats comfort plus

Kampeerplaats comfort plus

De plekken zijn +/- 100 m2, hebben electra van 10 ampére en een eigen watertappunt en waterafvoer. De plekken zijn op de volgende velden: Drakenschat, Kabouterbaard, Kabouterlaars en de Kaboutermuts.

meer info

Animatie en theater tijdens junimaand onbeperkt

Jullie willen gebruik maken van het junimaand onbeperkt arrangement? Dat is enorm leuk! Want er is namelijk iedere dag animatie en een theatershow. Tijdens de midweken, buiten de schoolvakanties en feestdagen om, is de animatie gericht op de jongste kinderen tot 4 jaar. En wat de Sprookjescamping zo uniek maakt, zijn de geweldige Sprookjesfiguren die jullie overal op de camping zomaar kunnen tegenkomen. Dat is pas geweldig! Daarnaast kunnen de kids spelen in de speeltuinen, waterspeelparadijzen en bij slecht weer in de binnenspeeltuin of zwembad. Natuurlijk krijgen jullie ook honger van de hele dag vermaak, kom dan lekker eten bij het restaurant of de eeterij. Boek direct jullie junimaand onbeperkt arrangement online!

 

 

Sprookjesthema
Kinderfaciliteiten
5 sterrencamping

Speciale kinderfaciliteiten tijdens de junimaand onbeperkt

De kampeerplaatsen zijn ruim opgezet en minimaal 10 vierkante meter, zo is er genoeg plek voor jullie. En op elk veldje is een speeltuin aanwezig, zo kunnen de kinderen veilig in de buurt spelen. Ook in de Sprookjesachtige (verwarmde) sanitair gebouwen is er rekening gehouden met de jonge kinderen. Zo zijn er voor de baby's speciale babybadjes. Zijn de kinderen al iets groter, dan zijn er speciale familiedouches, verhoogde douches zodat de ouders niet hoeven te bukken of juist lage douches zodat de kids zich zelf kunnen douchen! Perfect om hen zelfstandig te leren zijn. Ook wassen en tandenpoetsen kunnen ze zelf, want met de wastafels en spiegels op verschillende hoogten, kunnen ook de jongsten het zelf! Uiteraard is er ook aan de ouders gedacht, er is ook een sauna en een sunshower. Dat is douchen en een tintje krijgen tegelijk! Boek direct jullie junimaand onbeperkt online.