Meivakantie 10 dagen
met jullie sprookjesvrienden!

Komen jullie 10 dagen lang Meivakantie vieren?

Wat een feest, de Meivakantie vieren op de Sprookjescamping. Kom ook tijdens de meivakantie van 2020 en laat je verassen door de magische sfeer en activiteiten. Jullie komen op zaterdag 25 april aan en kunnen datzelfde weekend gezellig meedoen met de Koningsdag activiteiten. Er is ieder dag een vol programma en jullie kunnen overal spelen en gebruik van maken. Ga lekker spelen in de speeltuin, beleef waterpret in de waterspeelparadijzen als het mooi weer is en ga 's avonds naar de Sprookjesfiguren kijken in het Sprokkeltheater! Er is dus genoeg te doen tijdens de 10 dagen meivakantie op de Sprookjescamping.

Aankomst
Vertrek

Kamperen tijdens 10 dagen Meivakantie

De kampeerplaatsen op de Sprookjescamping zijn perfect voor 10 dagen Meivakantie. Jullie hebben de keuze uit twee soorten kampeerplaatsen. Namelijk de comfort plaatsen en de comfort plus plaatsen. De ruime kampeerplekken zijn minimaal 100m2 (10. bij 10m.). Als jullie voor de kampeerplaats comfort kiezen, hebben jullie een gezamenlijk watertappunt en vuilwaterafvoer in de buurt en 10 ampère, behalve de plekken op Kikkerland, deze hebben 6 ampère. Kiezen jullie liever voor een comfort plus plaats? Dan is het enige verschil dat jullie een eigen watertappunt en eigen vuilwaterafvoer hebben.

Kamperen in een Sprookje
Kamperen tijdens de 10 dagen Meivakantie is een Sprookje, want zelfs de sanitair gebouwen zijn gethematiseerd. Zo worden douchen en tandenpoetsen een feestje! Natuurlijk is er aan de kinderen gedacht en dat is te zien aan de wastafels op verschillende hoogten, de verhoogde douches zodat de ouders niet hoeven te bukken en de speciale kinderdouches. En dat is lang niet alles, want er zijn ook babybadjes, familiedouches en voor papa of mama een sunshower, heerlijk douchen en bruin worden in één. Kom daarom kamperen in een Sprookje tijdens de 10 dagen Meivakantie. Boek direct online.

Kindercamping
Elke dag animatie
Sprookjesthema

Hebben jullie nog vragen over het Meivakantie 10 dagen arrangement?

Of een andere vraag? Het kan natuurlijk zijn dat jullie nog vragen hebben, bekijk dan onze veelgestelde vragen of jullie vraag en antwoord daarbij staan. Staat het er niet tussen, dan kunnen jullie ook bij onze receptie terecht. Dit kan door te bellen naar 0523-261369, bekijk de openingstijden om te zien wanneer wij bereikbaar zijn, of door het contactformulier in te vullen. Tot op de Sprookjescamping!