Meivakantie 7 dagen

Vier 7 dagen Meivakantie op de Sprookjescamping

Tijdens de Meivakantie kamperen op de Sprookjescamping is geweldig voor alle kinderen tot en met 10 jaar! In 2020 kun je tijdens de Meivakantie kiezen voor diverse arrangementen. Tijdens het 7 dagen arrangement vieren jullie niet alleen de Meivakantie, maar ook Koningsdag. Dit arrangement loopt van 25 april tot 2 mei. Er is iedere dag animatie en een theatershow en natuurlijk zijn er genoeg plekken op de camping om te spelen, vervelen hoeft dus nooit op dé Kindercamping van Nederland! Lijkt jullie dit ook geweldig? Dan kunnen jullie direct online boeken!

Aankomst
Vertrek

Hoe kan een dagje eruit zien tijdens de 7 dagen Meivakantie?

Na aankomst hebben jullie de tent of caravan klaar gezet en 's ochtend worden jullie heerlijk wakker met fluitende vogeltjes. Even snel kleren aan en naar de winkel op de camping om lekkere verse broodjes te halen voor het ontbijt. Samen ontbijten voor de tent in het opwarmende zonnetje en even naar de mooie gethematiseerde sanitair gebouwen om jullie klaar te maken voor de geweldige dag. Als iedereen klaar is, kunnen jullie meedoen aan één van de leuke activiteiten. De ouders kunnen lekker nog even genieten van een kopje thee met een boek voor de tent of caravan op de kampeerplaats of gaan gezellig met de kids mee. Gelukkig is het heerlijk weer en na de activiteiten trekken jullie snel de badkleding aan en gaan richting de waterspeelparadijzen om te spetteren en te zwemmen. Wat een lol om mama nat te spetteren in de waterspeeltuin!

                     

Nog even afspoelen en klaarmaken voor het diner. Vanavond niet zelf koken, maar heerlijk dineren in de Kasteelkeuken, de kids kunnen zelf eten halen bij het kinderbuffet. Geweldig om te zien hoe zelfstandig ze dat doen. En na het eten, nog even spelen in het speeltuintje, die goed te zien is vanuit de tent, dus papa en mama kunnen lekker even zitten en de kids in de gaten houden. Natuurlijk gaan jullie nog eerst de Bumpie Jeep achteraan om naar de Sprokkelplaats te gaan  voor weer een geweldige show! Voor het slapen gaan nog even tandenpoetsen aan de verlaagde wastafel zodat de kinderen er zelf veilig bij kunnen en dan hop weer naar bed! Papa en/of mama kunnen genieten van de mooie sterrenhemel en een drankje voor de tent en dan weer slapen om klaar te zijn voor weer een nieuwe geweldige dag op de Sprookjescamping. Zien jullie dit ook voor je? Boek dan direct jullie kampeerplaats tijdens de Meivakantie 7 dagen!

kamperen-meivakantie