Kom gezellig kamperen tijdens
de meivakantie!

Op naar de Sprookjescamping in de Meivakantie!

Hebben jullie na de officiële meivakantie in 2020 nog een weekje vrij van school en van het werk? Dan kunnen jullie met de kinderen heerlijk komen kamperen. In deze weken zijn er dagelijks, dus 7 dagen in de week elke dag activiteiten te doen voor de Magische Elfjes (0-3 jaar), Ondeugende Beren (4-5 jaar), Stoere Draken (6-7 jaar) en Buddy's (8-10 jaar). De activiteiten variëren van knutselactiviteiten tot aan leuke sprookjes sportactiviteiten (Buddy Bal, Chaosbal, etc.) en spelletjes, voorlezen door Sprookjesfiguren tot bosactiviteiten of activiteiten op het strand. Wie weet kom je tijdens jullie eerste rondje op de camping de sprookjesfiguren tegen. Ze zijn altijd op zoek naar de nieuwste avonturen! Komen jullie deze avonturen meemaken tijdens het meivakantie laat arrangement. Jullie komen op zaterdag 2 mei aan en vertrekken pas op zaterdag 9 mei. Boek nu jullie meivakantie 7 dagen laat arrangement. 

 

 

 

Aankomst
Vertrek
2 Gevonden accommodatietypes
Kaart Foto's
Kampeerplaats comfort

Kampeerplaats comfort

De plekken zijn +/- 100 m2, hebben electra van 6 of 10 ampére en een centraal watertappunt. De plekken zijn op de volgende velden: Feeëndans, Bloementuin, Drakenvlam, Kikkerland en de Paddestoel.

meer info
Kampeerplaats comfort plus

Kampeerplaats comfort plus

De plekken zijn +/- 100 m2, hebben electra van 10 ampére en een eigen watertappunt en waterafvoer. De plekken zijn op de volgende velden: Drakenschat, Kabouterbaard, Kabouterlaars en de Kaboutermuts.

meer info
3T4A5021kopie