Meivakantie 8 dagen

Komen jullie 8 dagen lang Meivakantie vieren?

Wat een feest, de Meivakantie vieren op de Sprookjescamping. Kom ook en laat je verassen door de magische sfeer en activiteiten. Jullie komen op zaterdag 27 april aan en kunnen diezelfde middag gezellig meedoen met de Koningsdag activiteiten. Er is ieder dag een vol programma en jullie kunnen overal spelen en gebruik van maken. Ga lekker spelen in de speeltuin, beleef waterpret in de waterspeelparadijzen als het mooi weer is en ga 's avonds naar de Sprookjesfiguren kijken in het Sprokkeltheater! Er is dus genoeg te doen tijdens de 8 dagen meivakantie op de Sprookjescamping.

Aankomst
Vertrek
2 Gevonden accommodatietypes
Kaart Foto's
Kampeerplaats comfort

Kampeerplaats comfort

De plekken zijn +/- 100 m2, hebben electra van 6 of 10 ampére en een centraal watertappunt. De plekken zijn op de volgende velden: Feeëndans, Bloementuin, Drakenvlam, Kikkerland en de Paddestoel.

meer info
Kampeerplaats comfort plus

Kampeerplaats comfort plus

De plekken zijn +/- 100 m2, hebben electra van 10 ampére en een eigen watertappunt en waterafvoer. De plekken zijn op de volgende velden: Drakenschat, Kabouterbaard, Kabouterlaars en de Kaboutermuts.

meer info

Kamperen tijdens 8 dagen Meivakantie

De kampeerplaatsen op de Sprookjescamping zijn perfect voor 8 dagen Meivakantie. Jullie hebben de keuze uit twee soorten kampeerplaatsen. Namelijk de comfort plaatsen en de comfort plus plaatsen. De ruime kampeerplekken zijn minimaal 100m2 (10. bij 10m.). Als jullie voor de kampeerplaats comfort kiezen, hebben jullie een gezamenlijk wattertappunt en vuilwaterafvoer in de buurt en 10 ampére, behalve de plekken op Kikkerland, deze hebben 6 ampére. Kiezen jullie liever voor een comfort plus plaats? Dan hebben jullie een eigen watertappunt, 10 ampére en eigen vuilwaterafvoer.

Kamperen in een Sprookje
Kamperen tijdens de 8 dagen Meivakantie is een Sprookje, want zelfs de sanitair gebouwen zijn gethematiseerd. Zo worden douchen en tandenpoetsen een feestje! Natuurlijk is er aan de kinderen gedacht en dat is te zien aan de wastafels op verschillende hoogten, de verhoogde douches zodat de ouders niet hoeven te bukken en de speciale kinderdouches. En dat is lang niet alles, want er zijn ook babybadjes, familiedouches en voor papa of mama een sunshower, heerlijk douchen en bruin worden in één. Kom daarom kamperen in een Sprookje tijdens de 8 dagen Meivakantie. Boek direct online.

Kindercamping
Elke dag animatie
Sprookjesthema

Hebben jullie nog vragen over de Meivakantie 8 dagen arrangement?

Of een andere vraag? Het kan natuurlijk zijn dat jullie nog vragen hebben, bekijk dan onze veelgestelde vragen of jullie vraag en antwoord daarbij staan. Staat het er niet tussen, dan kunnen jullie ook bij onze receptie terecht. Dit kan door te bellen naar 0523-261369, bekijk de openingstijden om te zien wanneer wij bereikbaar zijn, of door het contactformulier in te vullen. Tot op de Sprookjescamping!