9 dagen meivakantie
met jullie sprookjesvrienden!

Komen jullie 9 dagen lang Meivakantie vieren?

Wat een feest, de Meivakantie vieren op Capfun de Sprookjescamping. Kom ook tijdens de meivakantie van 2021 en laat je verassen door de magische sfeer en activiteiten. Jullie komen op vrijdag 30 april aan en kunnen datzelfde weekend al gezellig meedoen aan bijzondere activiteiten. Er is ieder dag een vol programma en jullie kunnen overal spelen en gebruik van maken. Ga lekker spelen in de speeltuin, beleef waterpret in de waterspeelparadijzen als het mooi weer is en ga 's avonds naar de Sprookjesfiguren kijken in het Sprokkeltheater! Er is dus genoeg te doen tijdens de 9 dagen meivakantie op de Sprookjescamping. Dit meivakantie arrangement is telefonisch te boeken via tel. 0523 - 26 13 69.

Kamperen tijdens 9 dagen Meivakantie

De kampeerplaatsen op Capfun de Sprookjescamping zijn perfect voor 9 dagen Meivakantie. De ruime kampeerplekken zijn minimaal 100m2 (10. bij 10m.). De kampeerplaats comfort hebben een gezamenlijk watertappunt en vuilwaterafvoer in de buurt en 10 ampère. De kampeerplekken liggen vlakbij het kindvriendelijke sanitairgebouw en in de buurt van alle voorzieningen, zodat de kinderen zelf naar de hoofdgebouwen kunnen en naar de actviteiten in de Sprokkelplaats kunnen gaan. 

Kamperen in een Sprookje
Kamperen tijdens de 9 dagen Meivakantie is een Sprookje, want zelfs het sanitair gebouw is gethematiseerd. Zo wordt douchen en tandenpoetsen een feestje! Natuurlijk is er aan de kinderen gedacht en dat is te zien aan de wastafels op verschillende hoogten, de verhoogde douches zodat de ouders niet hoeven te bukken en de speciale kinderdouches. En dat is lang niet alles, want er zijn ook babybadjes en familiedouches. Kom daarom kamperen in een Sprookje tijdens de 9 dagen Meivakantie. Boek direct online.

Kindercamping
Elke dag animatie
Sprookjesthema

Hebben jullie nog vragen over het Meivakantie 9 dagen arrangement?

Of een andere vraag? Het kan natuurlijk zijn dat jullie nog vragen hebben, bekijk dan onze veelgestelde vragen of jullie vraag en antwoord daarbij staan. Staat het er niet tussen, dan kunnen jullie ook bij onze receptie terecht. Dit kan door te bellen naar 0523-261369, bekijk de openingstijden om te zien wanneer wij bereikbaar zijn, of door het contactformulier in te vullen. Tot ziens op Capfun de Sprookjescamping!

3T4A4177
9

Onze kleine meid heeft het hier super naar haar zin. Wat is het animatie toch goed en lief voor de kinderen.

Roel