Vier Pasen
op het mooiste plekje!

Vier Pasen op Sprookjesachtige wijze met het Paasarrangement!

Kom in 2021 tijdens Pasen naar Capfun de Sprookjescamping en geniet van de magische omgeving. Dit is het eerste weekend dat de kindercamping weer geopend is en de Sprookjesfiguren staan alweer te popelen om iedereen te zien! Neem een eigen kampeermiddel mee en verblijf op één van de ruime kampeerplaatsen. De kinderen kunnen zich heerlijk vermaken met het animatieteam en de Sprookjesfiguren terwijl de ouders en of grootouders lekker kunnen relaxen voor de tent of caravan tijdens het Paasarrangement. Dit is pas vakantie vieren! Boek direct telefonisch jullie Paasarrangement via tel. 0523 - 26 13 69. 

 

Verblijven op een kampeerplaats tijdens het Paasarrangement

Capfun de Sprookjescamping heeft ruim opgezette kampeerplaatsen. De kampeerplaats comfort zijn minimaal 10m2 groot en bieden dus genoeg ruimte voor jullie kampeermiddel. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor maximaal 6 personen. De kampeerplaatsen comfort hebben gezamenlijke watertappunten en vuilwaterafvoeren en 10 ampère stroomvoorziening. De kampeerplekken zijn centraal gelegen op de camping, dichtbij de faciliteiten van het vakantiepark. Er zit dus altijd wel een mooi plekje voor jullie tussen om te genieten van het Paasarrangement!

Elke dag animatie
Voor kids tm 10
Sprookjesthema

Wat is er te doen tijdens het Paasarrangement?

Op Capfun de Sprookjescamping is altijd iets te doen en al helemaal tijdens het Paasarrangement. Gaan jullie eieren zoeken met Bumpie of Hannah? Of gaan jullie prachtige knutsels maken met het animatieteam? Misschien komen Wanda of Tati ook nog wel even langs! Er is genoeg leuks te beleven. Soms is het iets minder mooi weer, maar zelfs dat mag de pret niet drukken, want de binnenspeeltuin (op dit moment gesloten in verband met de Corona maatregelen) en het binnenzwembad zorgen voor heel veel plezier voor de kids. En papa en/of mama kunnen dan genieten van een heerlijk hapje of drankje of natuurlijk lekker mee-spetteren in het zwembad! Aan het einde van een geweldige dag vol met spelen in de speeltuin is het heerlijk om een hapje te eten. Gaan jullie zelf koken, dan kunnen jullie in de BumpieShop dagelijkse boodschappen halen, maar voor een heerlijk verzorgd diner en/of (kinder)buffet gaan jullie naar de Kasteelkeuken, het restaurant van Capfun de Sprookjescamping waar je misschien een glimp van Kabor de Kabouter ziet die zijn geheime recepten uitprobeert. Het arrangement is alleen telefonisch te boeken via 0523 - 26 13 69.

 

3T4A3757
8,5

Een fantastische camping voor kleine kids. Alles is tot in de puntjes verzorgd!

Krista