Pinksteren 3 dagen

Kom met Pinksteren 3 dagen!

Hebben jullie ook zoveel zin in kamperen met Pinksteren? Maak dan gebruik van het speciale Pinksteren drie dagen arrangement. Jullie mogen op vrijdag zelfs al vanaf 12.00 uur aankomen en zullen op maandag weer vertrekken. Zo hebben jullie een geweldige tijd tijdens Pinksteren! Wat jullie dan gaan doen? Nou bijvoorbeeld meedoen aan de vele leuke activiteiten die georganiseerd worden door het animatieteam, avonturen beleven met de Sprookjesfiguren of heerlijk spelen in de speeltuintjes. Er is dus genoeg te doen tijdens Pinksteren 3 dagen! Komen jullie ook? Boek dan direct jullie plekje online.

Aankomst
Vertrek
2 Gevonden accommodatietypes
Kaart Foto's
Kampeerplaats comfort

Kampeerplaats comfort

De plekken zijn +/- 100 m2, hebben electra van 6 of 10 ampére en een centraal watertappunt. De plekken zijn op de volgende velden: Feeëndans, Bloementuin, Drakenvlam, Kikkerland en de Paddestoel.

meer info
Kampeerplaats comfort plus

Kampeerplaats comfort plus

De plekken zijn +/- 100 m2, hebben electra van 10 ampére en een eigen watertappunt en waterafvoer. De plekken zijn op de volgende velden: Drakenschat, Kabouterbaard, Kabouterlaars en de Kaboutermuts.

meer info

Kamperen tijdens Pinksteren drie dagen

Jullie kampeervakantie wordt geweldig op de ruime kampeerplaatsen van de Sprookjescamping! De Sprookjescamping ligt in de natuurrijke omgeving van het Overijsselse Vechtdal en dat is ook te zien op de camping. Achter op de camping is de Elfenvijver, een visvijver aan het bos. Kamperen op de kindercamping geeft daarmee het echte kampeergevoel. De Sprookjescamping heeft drie sanitair gebouwen voor de kampeerders, die geheel in Sprookjesstijl zijn. Zelfs douchen voelt als een Sprookje en de speciale kinderfaciliteiten zorgen voor gemak en zelfstandigheid. Zo kunnen de kinderen zelf hun tanden veilig poetsen bij de verlaagde wastafels. Het is dus geweldig om op de Sprookjescamping te kamperen voor iedereen!

Waarom met Pinksteren 3 dagen naar de Sprookjescamping?

Omdat jullie een geweldige Sprookjesachtige tijd willen beleven! En dat kan op dé leukste kindercamping van Nederland, perfect voor kinderen van 0 tot en met 10 jaar en hun ouders en/of grootouders! Alleen op de Sprookjescamping vinden jullie Hannah de Heldhaftige en haar Sprookjesvrienden. Zij beleven iedere dag weer geweldige, nieuwe avonturen en ook iedere avond tijdens het theater! En na de show? Dan kunnen jullie met ze op de foto en handtekeningen krijgen. Kamperen op de Sprookjescamping is één groot avontuur! Natuurlijk worden er ook speciale activiteiten georganiseerd, de kinderen komen in leeftijdclubs om zo te zorgen dat het aansluit bij de behoeften en niveaus van de kids. Zo hebben de allerjongsten het ook leuk! Boek direct jullie Pinksteren 3 dagen arrangement online!

Kindercamping
Sprookjesthema
Ruime kampeerplaatsen

Hebben jullie nog vragen?

Willen jullie nog iets weten voordat jullie beslissen om het Pinksteren 3 dagen arrangement te boeken? Bij onze veelgestelde vragen staan veel antwoorden, staat jullie antwoord en/of vraag er niet bij? Dan kunnen jullie ons contactformulier invullen of bellen met onze receptie op 0523-261369. Bekijk bij de openingstijden wanneer wij bereikbaar zijn.