Pinksteren 4 dagen

Zijn jullie al klaar voor vier dagen Pinksteren op Capfun de Sprookjescamping?

Op Capfun de Sprookjescamping is het altijd leuk en ook tijdens Pinksteren! Kom 4 dagen lang kamperen en geniet van alle leuke activiteiten op de mooiste 5 sterren kindercamping! Met het Pinksteren 4 dagen arrangement komen jullie op vrijdag aan en kunnen jullie op dinsdag om 19.00 uur uitchecken. Zo hebben jullie alle tijd om vele avonturen te beleven. Ga spelen in de speeltuinen en ontmoet jullie favoriete Sprookjesfiguren en ga lekker spetteren in het zwembad. Hebben jullie daar ook zoveel zin in? Boek dan direct jullie Pinksteren 4 dagen arrangement. 

 

Dit arrangement is alleen telefonisch te boeken, bel onze receptie op 0523-261369. 

 

Wat kan je allemaal doen?

Er is veel te doen op Capfun de Sprookjescamping voor alle kinderen tot en met 10 jaar en hun ouders. Het animatieprogramma is ingedeeld in de speciale leeftijdclubs; de Magische Elfjes, Ondeugende Beren, Stoere Draken en de Buddy's. Zo zitten de kinderen bij hun leeftijdsgenoten en is het zowel voor de jongsten als de 'oudsten' altijd leuk. Capfun de Sprookjescamping heeft naast leuke activiteiten echte Sprookjesfiguren rond lopen! Zij maken het Sprookje compleet, met Hannah de Heldhaftige, de Botterbaas, Wanda de Waterelf en alle andere Sprookjesfiguren wordt jullie Pinksterweekend helemaal geweldig. De Sprookjesvrienden beleven iedere avond een spannend avontuur tijdens de theatershow! Dus willen jullie een Pinksteren om nooit te vergeten? Boek dan het Pinksteren 4 dagen arrangement online of via de receptie: 0523 - 26 13 69.

Kindercamping
Sprookjesthema
5 sterren camping

Kamperen tijdens Pinksteren

Wat is het fantastisch om na een heerlijke nacht wakker te worden met vogelgeluiden en de zon die begint op te komen. Dat is het mooie van kamperen. Op Capfun de Sprookjescamping is het ook geweldig om te kamperen, want met de ruime kampeerplaatsen is er ruimte genoeg. Het is niet voor niets de mooiste kindercamping van Nederland, want overal komen jullie het Sprookjesthema weer tegen. Dus boek het Pinksteren 4 dagen arrangement en kom naar Capfun de Sprookjescamping!

3T4A0581kopie
9

Een heerlijke vakantie gehad, de kinderen worden vermaakt en wij konden lekker genieten van het mooie weer. Ideaal!

R. Janssen