Pinksteren 4 dagen

Zijn jullie al klaar voor vier dagen Pinksteren op de Sprookjescamping?

Op de Sprookjescamping is het altijd leuk en ook tijdens Pinksteren! Kom 4 dagen lang kamperen en geniet van alle leuke activiteiten op de mooiste 5 sterren kindercamping! Met het Pinksteren 4 dagen arrangement komen jullie op vrijdag aan en kunnen jullie op dinsdag om 19.00 uur uitchecken. Zo hebben jullie alle tijd om vele avonturen te beleven. Ga spelen in de speeltuinen, ontmoet jullie favoriete Sprookjesfiguren en ga lekker spetteren in het binnenzwembad. Hebben jullie daar ook zoveel zin in? Boek dan direct jullie Pinksteren 4 dagen arrangement voor 2020 online!

Aankomst
Vertrek
1 Gevonden accommodatietype
Kaart Foto's
Kampeerplaats comfort

Kampeerplaats comfort

De plekken zijn +/- 100 m2, hebben electra van 6 of 10 ampére en een centraal watertappunt. De plekken zijn op de volgende velden: Feeëndans, Bloementuin, Drakenvlam, Kikkerland en de Paddestoel.

meer info

Wat is er te doen tijdens Pinksteren 4 dagen?

Er is heel veel te doen op de Sprookjescamping voor alle kinderen tot en met 10 jaar en hun ouders. Het animatieprogramma is ingedeeld in de speciale leeftijdclubs, de Magische Elfjes, Ondeugende Beren, Stoere Draken en de Buddy's. Zo zitten de kinderen bij hun leeftijdsgenoten en is het zowel voor de jongsten als de 'oudsten' altijd leuk. Uiteraard zijn er ook leuke activiteiten voor het hele gezin. De Sprookjescamping heeft naast leuke activiteiten echte Sprookjesfiguren rond lopen! Zij maken het Sprookje compleet, met Hannah de Heldhaftige, de Botterbaas, Wanda de Waterelf en alle andere Sprookjesfiguren wordt jullie Pinksterweekend helemaal geweldig. De Sprookjesfiguren beleven iedere avond een spannend avontuur en jullie kunnen daar in de Sprokkelplaats met het hele gezin van genieten tijdens de theatershow! Dus willen jullie een Pinksteren om nooit te vergeten? Boek dan het Pinksteren 4 dagen arrangement!

Kindercamping
Sprookjesthema
5 sterren camping

Kamperen tijdens het Pinksteren 4 dagen arrangement

Wat is het geweldig om na een heerlijke nacht wakker te worden in een tent. De zon begint al op te komen en de vogeltjes fluiten. Dat is het mooie van kamperen. Op de Sprookjescamping is het ook geweldig om te kamperen, want met de ruime kampeerplaatsen is er ruimte genoeg. Het is niet voor niets de mooiste kindercamping van Nederland, want overal komen jullie het Sprookjesthema weer tegen, zo ook in de prachtige sanitair gebouwen. Niet alleen is het mooi, maar ook praktisch, want er zijn speciale kinderfaciliteiten. Zo kunnen de kids zelf veilig hun tandenpoetsen bij de wastafels op verschillende hoogten, zijn er kinderdouches en familiedouches en zelfs verhoogde douches. Zo is het wassen voor kinderen en ouders geen probleem! Dus boek het Pinksteren 4 dagen arrangement en kom naar de Sprookjescamping!