Pinksteren & 4 weekenden
Bel: 0523-261369

Beleef Pinksteren en langer met het Pinksteren en 4 weekenden arrangement!

Tijdens Pinksteren 2020 op de Sprookjescamping kamperen en dan nog 4 weekenden terugkomen? Dat kan met dit speciale arrangement. Geniet eerst met Pinksteren op de Sprookjescamping en dan na de Pinksterdagen mag jullie kampeermiddel blijven staan en kunnen jullie vier aansluitende weekenden terugkomen naar de leukste kindercamping van Nederland! Het arrangement is al te boeken vanaf €360,- Dat is pas genieten zonder zorgen! Hebben jullie zelf een weekendje geen tijd? Dan mogen vrienden of familie gebruik maken van jullie kampeermiddel en kampeerplaats (max. 2 gezinnen extra)! Dit arrangement is zowel online als telefonisch te boeken via: 0523-261369. Bel & boek! 

Aankomst
Vertrek
1 Gevonden accommodatietype
Kaart Foto's
Kampeerplaats comfort

Kampeerplaats comfort

De plekken zijn +/- 100 m2, hebben electra van 6 of 10 ampére en een centraal watertappunt. De plekken zijn op de volgende velden: Feeëndans, Bloementuin, Drakenvlam, Kikkerland en de Paddestoel.

meer info

Verblijven met het Pinksteren en vier weekenden arrangement

Op de Sprookjescamping is het altijd magisch. De echte Sprookjesfiguren kunnen jullie overal tegenkomen, hebben jullie weleens je tanden gepoetst samen met een Kikkerprins? Van de glijbaan gegleden met een echte held? Geknutseld met een toverfee? Op de leukste kindercamping van Nederland kan jullie dit zomaar gebeuren! Dat zullen geweldige herinneringen zijn. Iedere dag is er animatie, niet alleen in het hoogseizoen, maar echt iedere dag van het gehele kampeerseizoen! Jullie zullen je dus nooit vervelen, met het geweldige animatieprogramma. Zijn jullie ook zo gek op avonturen beleven? Aan het begin van de avond, als jullie zelf al geweldige avonturen hebben beleefd in de zwemspeelparadijzen, de speeltuinen of op een ander leuk plekje op de Sprookjescamping, begint een echte theatershow. De Sprookjesfiguren beleven dan op en om het podium een spannend avontuur. Gelukkig komt altijd alles weer goed! Hebben jullie ook zin om dit meerdere weekenden te beleven? Bel dan direct naar de receptie op 0523-261369 en maak gebruik van het Pinksteren en 4 weekenden arrangement.

Faciliteiten tijdens jullie Pinksteren en 4 weekenden arrangement

Op de Sprookjescamping zijn de kampeerplaatsen ruim opgezet. Er is altijd een speeltuintje in de buurt waar de kinderen veilig kunnen spelen, meestal vanuit zichtbaar vanuit jullie kampeerplaats. Deze 5 sterren camping is niet voor niets ANWB Top camping 2020, dit is ook terug te zien in de kindvriendelijke sanitair gebouwen. Met speciaal kindersanitair zoals verlaagde toiletten, douches en wastafels. Zo kunnen de kinderen veel zelfstandig ondernemen. Voor de hele kleintjes zijn er ook babybadjes. Wilt u graag verblijven tijdens het Pinksteren en 4 weekenden arrangement, maar heeft u nog vragen? Neem dan contact op door te bellen naar 0523-261369 of het contactformulier in te vullen. Tot op de Sprookjescamping met Pinksteren!

Sprookjesthema
Kinderfaciliteiten
Altijd animatie