Pinksteren & 4 weekenden
Bel: 0523-261369

Beleef Pinksteren en langer met het Pinksteren en 4 weekenden arrangement!

Tijdens Pinksteren 2020 op de Sprookjescamping kamperen en dan nog 4 weekenden terugkomen? Dat kan met dit speciale arrangement. Geniet eerst met Pinksteren op de Sprookjescamping en dan na de Pinksterdagen mag jullie kampeermiddel blijven staan en kunnen jullie vier aansluitende weekenden terugkomen naar de leukste kindercamping van Nederland! Het arrangement is al te boeken vanaf €360,- Dat is pas genieten zonder zorgen! Hebben jullie zelf een weekendje geen tijd? Dan mogen vrienden of familie gebruik maken van jullie kampeermiddel en kampeerplaats (max. 2 gezinnen extra)! 

 

Dit arrangement is alleen telefonisch te boeken, bel onze receptie op 0523-261369. Dit kan alleen als u een kampeermiddel heeft waarbij u geheel zelfvoorzienend bent.

 

Aankomst
Vertrek

Verblijven met Pinksteren

Op de Sprookjescamping is het altijd magisch. De echte Sprookjesfiguren maken er altijd een feest van! 

Iedere dag is er animatie, niet alleen in het hoogseizoen, maar echt iedere dag van het gehele kampeerseizoen! Jullie zullen je dus nooit vervelen, met het geweldige animatieprogramma. Zijn jullie ook zo gek op avonturen beleven? Aan het begin van de avond, als jullie zelf al geweldige avonturen hebben beleefd in de zwemspeelparadijzen, de speeltuinen of op een ander leuk plekje op de Sprookjescamping, begint een echte theatershow. De Sprookjesfiguren beleven dan op het podium een spannend avontuur. Gelukkig komt altijd alles weer goed! Hebben jullie ook zin om dit meerdere weekenden te beleven? Bel dan direct naar de receptie op 0523-261369 en maak gebruik van het Pinksteren en 4 weekenden arrangement.

Faciliteiten tijdens jullie Pinksteren en 4 weekenden arrangement

Op de Sprookjescamping zijn de kampeerplaatsen ruim opgezet. Er is altijd een speeltuintje in de buurt waar de kinderen veilig kunnen spelen, meestal zichtbaar vanuit jullie kampeerplaats. Deze 5 sterren camping is niet voor niets ANWB Top camping 2020. Dit is ook terug te zien in de kindvriendelijke faciliteiten Zo kunnen de kinderen veel zelfstandig ondernemen. Wilt u graag verblijven tijdens het Pinksteren en 4 weekenden arrangement, maar heeft u nog vragen? Neem dan contact op door te bellen naar 0523-261369 of het contactformulier in te vullen. Tot op de Sprookjescamping met Pinksteren!

Sprookjesthema
Kinderfaciliteiten
Altijd animatie
24 juli animatie (18 van 49)
9

Geweldige animatie! heerlijke camping!

Vivian