Pinksteren plus week

Extra lang genieten met het Pinksteren plus week arrangement?

Maak er een magische topvakantie van en blijf na Pinksteren nog een aantal dagen! Met elke dag vermaak en een theatershow! Kamperen tussen de Sprookjesfiguren op een kindercamping, wie wil dat nou niet? Met het Pinksteren plus week arrangement mogen jullie op vrijdag om 12.00 uur al aankomen en vertrekken jullie pas op zaterdag. Zo hebben jullie extra lang plezier op de leukste kindercamping van Nederland. Wat jullie allemaal kunnen doen? Zwemmen, spelen, knutselen, ontdekken, Sprookjesfiguren ontmoeten, theatershows zien en nog veeeeel meeer... Boek direct jullie Pinksteren plus week arrangement voor 2020 online!

Aankomst
Vertrek
1 Gevonden accommodatietype
Kaart Foto's
Kampeerplaats comfort

Kampeerplaats comfort

De plekken zijn +/- 100 m2, hebben electra van 6 of 10 ampére en een centraal watertappunt. De plekken zijn op de volgende velden: Feeëndans, Bloementuin, Drakenvlam, Kikkerland en de Paddestoel.

meer info

Hoe komen jullie kamperen tijdens Pinksteren?

Hebben jullie een tent, vouwwagen, toercaravan of camper? Het kan allemaal op de Sprookjescamping. De ruime kampeerplaatsen van minimaal 100m2 bieden genoeg ruimte en zorgen dat jullie een geweldige Pinksteren plus week vakantie zullen hebben. De kampeerplaatsen zijn voorzien van 6 of 10 ampère stroom en hebben een gezamenlijk of privé vuilwaterafvoer en watertap. Er zijn drie volledig gethematiseerde sanitair gebouwen aanwezig op de kindercamping. Wat de Sprookjescamping tot een echte top kindercamping maakt? De speciale kinderfaciliteiten! Geweldig voor de kids en handig voor de (groot)ouders. Willen jullie graag een favoriet plekje uitzoeken? Dan kunnen jullie op de plattegrond kijken voor alle plaatsen. Als jullie nog vragen hebben over het Pinksteren plus week arrangement of andere vragen, neem dan contact op met onze receptie via het contactformulier of bel naar 0523-261369.

Ruime kampeerplaatsen
Kinderfaciliteiten
5 sterrencamping

De mooiste kindercamping tijdens de Pinksteren plus week

Zijn jullie weleens op de mooiste kindercamping van Nederland geweest? Hier beleven jullie iedere dag plezier en geweldige avonturen tijdens en rondom de Pinksterdagen! De Sprookjescamping is dé perfecte camping voor kinderen van 0 tot en met 10 jaar. Natuurlijk is het ook leuk voor de ouders! En gaan jullie graag met opa en oma op vakantie? Ook dan is het hartstikke leuk op de Sprookjescamping. Er is iedere dag animatie en elke avond een theatershow. Niet een normale theatershow, maar één met échte Sprookjesfiguren! De Sprookjesfiguren van de Sprookjescamping wonen alleen op deze kindercamping en zullen jullie dus nooit zomaar ergens anders tegenkomen. Dat maakt deze camping zo uniek. Lijkt het jullie ook leuk om Hannah en haar Sprookjesvrienden te ontmoeten? Kom dan tijdens Pinksteren kamperen en boek jullie Pinksteren plus week arrangement.